frig için link verebilirmisiniz ilk sayfadaki kırık galiba
zor bela yükledim ama user ID kısmına ne yazılıyor yardım edermisiniz
Merhabalar,
Bende 1 haftadır E71 kullanıyorum, son derece güzel yapılmış bir telefon, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Benim tercih sebebim daha çok exchange email kurulabilmesi, office dosyalarını değiştirip görüntüleyebilmek, kablosuz bağlantı seçenekleri gibi işle alakalı şeyler. Çok sık sms göndermesemde telefona sms geldiğinde Gelen Kutusunda kişinin önce soyadı sonra adı gözüküyor. Bu durumu nasıl Adı Soyadı şeklinde değiştirebiliriz ? Kullanım kılavuzu ve internette bununla ilgili bilgi bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: menerio
Merhabalar,
Bende 1 haftadır E71 kullanıyorum, son derece güzel yapılmış bir telefon, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Benim tercih sebebim daha çok exchange email kurulabilmesi, office dosyalarını değiştirip görüntüleyebilmek, kablosuz bağlantı seçenekleri gibi işle alakalı şeyler. Çok sık sms göndermesemde telefona sms geldiğinde Gelen Kutusunda kişinin önce soyadı sonra adı gözüküyor. Bu durumu nasıl Adı Soyadı şeklinde değiştirebiliriz ? Kullanım kılavuzu ve internette bununla ilgili bilgi bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Contact'lar bolumunde ayarlar'a girince siralama seklini soracaktir, ad soyad olarak degistirip denermisiniz.
Dostlukla,
arkadaşlar ben e71'i bugün aldım neler yüklemem gerekli hiçbir bilgim yok birazcık yardımcı olur musunuz?
2shae telefonunun ne yapmasını istiyorsun?
(lambadaki cin gibi konuştum ama cidden öyle, ne yapmak istediğine göre tonla program var yüklenebilecek)
ya öyle çok da program yükleyip doldurmak istemiyorum iphoneda öyle yaptım hevesimi aldım. yani olmazsa olmaz programları vardır elbet onlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
"Olmazsa olmaz" olarak aklıma ilk gelen şey bir "task-manager" ama piyasada 4 farklı task-manager varken en iyisi sizin hepsini kurup deneyip görmeniz olacak
ben yeni sipariş ettim en ucuz ereyon'da b uldum 6 taksit toplam 888 ytl'ye gelcek bakam gelince yabancı sitelerden gördüklerimi anında szinle paylaşacam arkadaşlar şimdilik hoşçakalın
neyse kafam karıştı böyle olduğu gibi kullanacağım
Tamam, ben size bende hangi iş için hangi ek programların kurulu olduğunu söyleyeyim o zaman
İnternet: mConnection / Opera Mobile / Opera Mini / Widsets Medya: GeoTag / CorePlayer / PanoMan Müzik: Mobbler / Shazam ID / Internet Radio / TTPod Sistem: Handy Taskman / ActiveFile / Xplore / Screenshot Ofis: Calcium / OfficeSuite İletişim: IM+ / Slick / SMS and MMS Diary / SMSOne Gelişmiş: Pyhton / SymSMB / Advanced Device Locks GPS: Garmin XT / Google Maps / Nokia Sports Tracker Diğer: Log Export / Nokia Multiscanner / Xelnex Lite
Ve daha önceki bir yazımdan alıntı:
quote:
Kimi arkadaşlarım telefonuma yaptırdıklarımdan dolayı bana sen telefonunu kendine köle etmişsin diye takılıyorlar çünkü: - hergün saat 01'de otomatik olarak sessiz profiline geçiyor, sabah 08 de tekrar genel'e dönüyor, aynısı iş esnası için de geçerli (handy profiles) - iş vardiyalarımı biliyor ve o gün hangi vardiyada çalışıyorsam ona göre beni uyandırıyor (handy calendar) - 22 gibi genelde evde olduğumdan otomatik olarak wireless'i kullanıp ovi, mynokia, gmail vb servislerle rehber, takvim vs senkronizasyonu gerçekleşiyor (swim) - tüm telefon görüşmelerimi otomatik ve bip sesi olmadan kaydediyor (xelnex lite) - telefonumu bir yerde unuttuğumda kendi telefonuma herhangi başka bir telefondan içinde benim seçtiğim bir kelimeyi içeren bir mesaj gönderdiğimde telefon otomatik olarak kilitleniyor ve gerekirse istediğim kimi verileri siliyor, içine başka bir SIM kart takıldığında istediğim numaraya bilgilendirici mesaj yolluyor (advanced device locks pro) - müzik çalarımda dinlediğim şarkıların listesini last.fm'e göndermek üzere saklıyor (mobbler) - kartvizit tarama özelliği nedeni ile cüzdanımın daha ince olmasını sağlıyor (nokia multiscanner) - telefonum bilgisayarımın yakınlarında değilken bilgisayarım otomatik kilitleniyor (bluetooth rc) - arkadaşlarımın doğumgünlerinde ben unutsam bile telefonum unutmayıp tebrik mesajı gönderiyor (sms scheduler) - belirli bölgelere yaklaştığımda telefonum beni sesle veya titreşimle uyarıyor böylece otobüste uyuyakalıp evimin durağında inmeyi kaçırmıyorum (best gsmnavigator)
Sanırım biraz daha işinize yarar bir liste oldu?
vay be googledan araştırıp bulayım şu programları bende deniyeyim
quote:
Orjinalden alıntı: IceT
Contact'lar bolumunde ayarlar'a girince siralama seklini soracaktir, ad soyad olarak degistirip denermisiniz.
Dostlukla,
Bu şekilde denedim ama sms mesajlarında yine önce soyisim sonra isim çıkıyor. Bu konuyu bir türlü çözemedim, sms çok fazla gelmiyor, bende göndermiyorum daha çok iş ve email için kullanıyorum ama gene de aklıma takıldı. Çözebilen var mı ?
Maalesef bu Symbian ın yıllardır çözülmeyen bir sorunu. Tüm kontaklarını isim soyisim şeklinde ayırmaktansa tüm bilgiyi ya isim ya da soyisim kısmına girmekten başka çözüm yok
Anladım bu şekilde kalsın o zaman çok problem değil. Bu arada Nokia maps için Yürü 1 yıllık 51.99 TL / Araba ve Yürüme 142.99 TL Satın alan var mı forumdan ? Değer mi sizce ? Sesli yönlendirme olduğunu söylüyorlar ama bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
Garmin XT yükle, hem daha kapsamlı hem ücretsiz yükleme yolları mevcut
E71 ile çalışan bir link bulamadım 1 saattir forumda nasıl kurulacağını araştırıyorum. Uzun zamandır symbian özellikli telefon kullanmayınca unutmuşuz. :)
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
Garmin XT yükle, hem daha kapsamlı hem ücretsiz yükleme yolları mevcut
Telefonu hacklemek gerekiyor, pek kurcalamak istemiyorum, bu haliyle Google Maps ve Nokia Maps işimi görüyor, belki ilerde lisans satın alırım. Bilgi için teşekkürler...
Garmin XT için gerekmiyor. İmzamdaki Symbian, Sertifika ve Hack hakkında yazısını okumanızı öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: therealman
slm arkadaşlar biraz önce teknosadan aldıgım e71in klavye ile ekran arasında hafif bir boşluk var ve bu boşluk rahatsız etti beni. sizde de durum böylemi yoksa bendeki sorunlu mu cıktı gerı goturmelımıyım??. suan şarzda daha kullanamadan ışıkları yanınca rahatsız ettı benı bu goruntu ..
aynı sorun bendede var kardesım neden bende bılmıyorum.. e71 le ılgılı tum sorularınız ıcın acıgım bayagdır kullanıyorum orhan_akkus@hotmail.com selametle