arkadaşlar bende nokia e72 marka telefon var 6 aydır kullanıyorum bu zamana kadar hiçbir sıkıntım olmadı telefonumla ilgili ama bugün telefonda ne arama yapabildim ne de mesaj gönderebildim. arama yaparken arama yaptığımız numaranın üstünde bil kilit işareti çıkıyor ama aramayı gerçekleştirmiyor. telefonu açıp kapadım düzeldi fakat sonra tekrar aynı şey oldu bi türlü bulamadım sorunu eğer yarımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
telefonun kendisinde var galiba o sorun. bendede oluyor . sim kartını tanımıyor sanırım. çözümünü bulursan banada söyle :) he şunuda söyleyeyim telefonu kapatıp açmakla uğraşma zaten geç açılıp kapanıyor telefon :D hatsız a al sonra tekrar genel e al terchilerden yine düzelir :)
ilgilendiğin için sağol :)
Bendede nokıa e72 var 4 ay kullandım birşey yok ama nedense birini ararken bekliyor aramıyor öyle kalıyor mesaj gonderirken gondermıor taslaklarda gozukuyor bakıyorum mesaj boş sonra telefonu kapatıp acınca o gondermedigi mesaj gitmis oluyor ama 15 dk sonra tekrar oluyor Ayrıca sebekenin yanında buyuk E harfi ve altında 2 çizgi ozmn normal ama oraya capraz cizgi gelince işde ozmn arama mesaj gercekleşmiyor Belkide nokıa e72 koruma kılıf almıstım acaba omu bozuyor :S