Arkadaşlar telefonumun kendi hafızası 0 bayta indi ve hiçbir işlem yapılmıyor.Ne menü açılıyor ne bi şey.Whatsappdaki mesajları,internet geçmişimi sürekli silmeme rağmen hafıza gitgide azalıyordu ve en sonunda hafızası bitti.Hafızasını yiyen şey nedir? Şu an hiçbir işlem yapamıyorum nasıl düzelteceğim sorunumu?
Format atarsan belki düzelir.
Bilgisayara bağlayıp pc suite aracılığıyla bir şeyler sildim 125mb hafıza açıldı ama umarım önemli bir şey silmemişimdir :D
Hangi klasörün içinde olduğunu tam hatırlamıyorum ama logs klasöründe binlerce dosya var, telefonu kullanırken aldığın uyarı, hata vs hepsini tutuyor. Uzun zamandır kullanıyorsan ve hiç silmediysen orayı temizlemeni öneririm baya rahatlıyor telefon
quote:
Orijinalden alıntı: forcem
Hangi klasörün içinde olduğunu tam hatırlamıyorum ama logs klasöründe binlerce dosya var, telefonu kullanırken aldığın uyarı, hata vs hepsini tutuyor. Uzun zamandır kullanıyorsan ve hiç silmediysen orayı temizlemeni öneririm baya rahatlıyor telefon
Teşekkürler ama telefonumda logs klasörü yok
logs klasörü deyip duruyo millet. sallamayın kardeşim bunlarda artık logs diye bi klasör yok.
quote:
Orijinalden alıntı: deliibrahim
logs klasörü deyip duruyo millet. sallamayın kardeşim bunlarda artık logs diye bi klasör yok.
E o zaman napmalı
quote:
Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy
quote:
Orijinalden alıntı: deliibrahim
E o zaman napmalı
ben de bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme