Şimdi Ara

Nokia E72 Versiyon Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 haftadır telefon alıcam araştırma yapıyorum kararı verdim E72 alıcam alışveriş yaptığım 3 firma var ve aralarında aşırı fiyat farkı var reklam yapmak amacıyla yazmıyorum yanlış anlaşılmasın teknosada 820 hepsiburada 750 incehesap 680 TL.fakat sadece hepsiburadada açıklamalarda sınırsız ovi maps yazıyor diğerlerinde yok bende fiyatı uygun olduğu için yarın incehesapdan sipariş vericektim aklıma geldi sorayım dedim sınırsız map varmı die birinin verdiği cevap şuydu

Malesef arkadaşım ovi maps özelliği mevcut değil yeni çıkan modellerde var.
    (Bir yandanda bu hizmet nokia ile ilgili satıcıyla değil)

Fakat özelliklerde gps var yazıyor.Asıl sormak istediğim şu nokialarda versiyon güncelleme var bu siteden alıp güncelledeğimde maps özelliği gelirmi sizce ? Yardımlarınızı acil bekliyorum şimdiden tşkler

Konu yerini tam seçemedim yanlıs olduysa k.b yın

• ben telefonumu teknosadan 699 ytl ye aldım..sınırsız ovi maps var.ama az önce internette gezerken bi yerde rastladım e72 için ücretsiz lisanslı ovi maps vardı..dikkatimi çekti biraz inceledim..download linki felan var..isterseniz tekrar bulup adresini atıyım..bu arada e72 harika bi cihaz bence almalısınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.