Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeter artık diyenlerin oldugunu tahmin ediyorum ama ürünü almayı düşünenlere yardımcı olabilir diye yüklüyorum resimleri.

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb
  • 2

• sizin bahsetmiş oldugunuz şekilde ekran değme olayını ilk defa duyuyorum normalde nr-14 lerde ekrana değme sorunu ortadan kaldırılmış olması lazım ama demekki halledilmemiş,bu arada benim ki daha yeni ama sizin anlattıgınız şekilde bir sorun gözükmüyor bende

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 6 Eylül 2009; 18:54:24 >
  • 4

• cyber-kesh cevap için tsk ederim. aslında ekrana degil ekranın altında bulunan kasa ile kısayol tuşlarının teması sözkonusu.cihaz yeni sayılır ama rahatsız edici bi görünüm olmaya başladı,konuyu servise sormayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karidesteknesi -- 6 Eylül 2009; 20:08:26 >

• 5

• 6300 için kullandıgım kılıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karidesteknesi -- 6 Eylül 2009; 20:19:05 >
  • @karidesteknesi

rica ederim,serviste ücret karşılıgı klavyeyi degiştiriyorlardı herhalde öyle hatrımda kalmış ama yine de bir sormak lazım tabi
    6300 ın kılıfına nasıl sıgdırıyorsun yahu, bir türlü uygun kılıf bulamadım şu alate

Saygılar.
  • hepsiburada da bulabilirsin kılıf 20 liraydı sanırım.resimdeki kılıfı sadece telefonun boyutunu göstermek için koydum yoksa e90nın 6600ın kılıfına sıgması mümkün degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karidesteknesi -- 6 Eylül 2009; 21:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karidesteknesi

hepsiburada da bulabilirsin kılıf 20 liraydı sanırım.resimdeki kılıfı sadece telefonun boyutunu göstermek için koydum yoksa e90nın 6600ın kılıfına sıgması mümkün degil.

Teşekkür ederim hemen bakıyorum
  • selamlar.e90 larda maximum kaçlık kart kart çalışıor deneyen yada bilen varsa yazara sevinirim. forumları araştırdım çok farklı ifadeler war. 4 yazan var,8 var 16 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesticTHEOriginal

selamlar.e90 larda maximum kaçlık kart kart çalışıor deneyen yada bilen varsa yazara sevinirim. forumları araştırdım çok farklı ifadeler war. 4 yazan var,8 var 16 var.

Selamlar

16 gb kartların çalıştıgını bende okudum ama, tam emin olamadıgım için gidip 8gb aldım, aldıgım gün 2gb ınıda doldurdum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
  • quote:

selamlar.e90 larda maximum kaçlık kart kart çalışıor deneyen yada bilen varsa yazara sevinirim. forumları araştırdım çok farklı ifadeler war. 4 yazan var,8 var 16 var.

16GB kart rahat çalışıyor, gördüm. bende 8GB transcend kart var. 16'lığı ben 8GB kart almadan önce görseydim, alırdım. benim kartın şu anda %50 si dolu. 6 tane 1 saatlik film var ama iç ekranda tam ekran değil (filmler, 4:3 ekran tipinde oranı değiştirmeden çevirdim.)

e90ın teorik olarak 64GB a kadar adresleyebildiğini de okudum.
    bilginize, selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

16GB kart rahat çalışıyor, gördüm. bende 8GB transcend kart var. 16'lığı ben 8GB kart almadan önce görseydim, alırdım. benim kartın şu anda %50 si dolu. 6 tane 1 saatlik film var ama iç ekranda tam ekran değil (filmler, 4:3 ekran tipinde oranı değiştirmeden çevirdim.)

e90ın teorik olarak 64GB a kadar adresleyebildiğini de okudum.
    bilginize, selamlar.

cumartesi günü 16 lık bulabilseydim niyeti bozmuştum bende 16 lık alıcaktım ama hiçbir yerde bulamadım
    o yüzden en son 8gb transcend class 6 aldım bimeksten

lazzeus hocam bu filmleri iç ekranda tam bir şekilde izlemek için çözünürlügün ne olması lazım sabahtan beridir ugraşıyorum bi türlü ayarlayamadım 800x352 de tam olmuyor

Saygılar

• Kendi sorumun cevabını buldum ugraşa ugraşa , 720x320 olarak çevirilirse videolar coreplayerda tam ekran olarak sorunsuz izlenebiliyor ortalama bir kalitede ,720x320 daha iyi hangi çözünürlükte daha net izleyebilirim acaba arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 7 Eylül 2009; 18:02:39 >
  • cyber 800*352 deneyebilirsin.nokia servisine verdim makineyi bakalım aşınmalar konusunda ne yapacaklar?aynen geri göndereceklerini ve kullanıcı hatası diyeceklerini tahmin ediyorum ama neyse bekleyip görecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: karidesteknesi

cyber 800*352 deneyebilirsin.nokia servisine verdim makineyi bakalım aşınmalar konusunda ne yapacaklar?aynen geri göndereceklerini ve kullanıcı hatası diyeceklerini tahmin ediyorum ama neyse bekleyip görecez

Hayırlısı olsun İnşallah hallederler sorununu

800*352 mpeg4 olarak çevirmeyi denedim ama pek iç açıcı olmadı sonuçlar ondan sonra 720x320 avi olarak çevirdim bu sefer güzel oldu ama bide 800*352 avi olarak deneyelim bakalım

Teşekkürler
  • Herkese selamlar...Forumu baştan sona kadar okudum..Bende nokia e71 var aletten son derece memnunum ama telefonla biraz uzun süre konuşunca başım ağrıyor..Telefonun sar değerleri çok yüksek zaten..Okuduğum kadarıyla bu E90 çok üst düzey bir alet..Kafama takılan önemli bir soru var..Benim e71 de google maps yüklü ve şebeke yardımıyla pozisyonumu anında buluyor..Search ettiğimde ise istediğim sokağı veya önemli bir yeri bulabiliyorum..Burda okuduğum kadarıyla E90 ın GPS biraz ağır..Aranızda google maps ile kullanan var mı? Bir de E71 imi yedeklesem ve E90 aldığımda yüklesem E90 ım aynı E71 gibi olur mu? Programlar Google Maps ne bileyim uygulamalar vs aynen geçer mi?
    Cevaplarınız için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Herkese selamlar...Forumu baştan sona kadar okudum..Bende nokia e71 var aletten son derece memnunum ama telefonla biraz uzun süre konuşunca başım ağrıyor..Telefonun sar değerleri çok yüksek zaten..Okuduğum kadarıyla bu E90 çok üst düzey bir alet..Kafama takılan önemli bir soru var..Benim e71 de google maps yüklü ve şebeke yardımıyla pozisyonumu anında buluyor..Search ettiğimde ise istediğim sokağı veya önemli bir yeri bulabiliyorum..Burda okuduğum kadarıyla E90 ın GPS biraz ağır..Aranızda google maps ile kullanan var mı? Bir de E71 imi yedeklesem ve E90 aldığımda yüklesem E90 ım aynı E71 gibi olur mu? Programlar Google Maps ne bileyim uygulamalar vs aynen geçer mi?

Selamlar

ben gps i Garmin ile kullanıyorum ve herhangi bir yavaşlık söz konusu degil gayet memnunum ama google maps ile kullanan arkadaşlar vardır mutlaka onlar daha saglıklı cevap verebilirler bu konuda ,e90 da e71 de symbian os 9.2v3 kullanan cihazlar yedekleme konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız e71 de kullandıgınız uygulamaları e90 da da kullanabilirsiniz tabiki

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Herkese selamlar...Forumu baştan sona kadar okudum..Bende nokia e71 var aletten son derece memnunum ama telefonla biraz uzun süre konuşunca başım ağrıyor..Telefonun sar değerleri çok yüksek zaten..Okuduğum kadarıyla bu E90 çok üst düzey bir alet..Kafama takılan önemli bir soru var..Benim e71 de google maps yüklü ve şebeke yardımıyla pozisyonumu anında buluyor..Search ettiğimde ise istediğim sokağı veya önemli bir yeri bulabiliyorum..Burda okuduğum kadarıyla E90 ın GPS biraz ağır..Aranızda google maps ile kullanan var mı? Bir de E71 imi yedeklesem ve E90 aldığımda yüklesem E90 ım aynı E71 gibi olur mu? Programlar Google Maps ne bileyim uygulamalar vs aynen geçer mi?

Selamlar

ben gps i Garmin ile kullanıyorum ve herhangi bir yavaşlık söz konusu degil gayet memnunum ama google maps ile kullanan arkadaşlar vardır mutlaka onlar daha saglıklı cevap verebilirler bu konuda ,e90 da e71 de symbian os 9.2v3 kullanan cihazlar yedekleme konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız e71 de kullandıgınız uygulamaları e90 da da kullanabilirsiniz tabiki

Saygılar...

E71 imde Garmin yüklü..Yani yedekleme yaptığım zaman otomatikman E90 a da kurulu olacak değil mi? Yahu bu E71 in acaip yane tkileri var be...Çok sağlıksız...

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.