Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer cihazınız nr-14 versiyon ise tuş takımı ince tasarlandığı için ekrana değme sorunu kalmıyor. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarcik -- 6 Eylül 2009; 15:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazarcik

Eğer cihazınız nr-14 versiyon ise tuş takımı ince tasarlandığı için ekrana deyme sorunu kalmıyor. Saygılar.

Evet dün cihazım geldi ve pili kaldırınca altında ufak bi boşluk var orda nr-14 yazıyor.
    bu arada dün biraz araştırdım ama iç-dış ekran uyumlu uygulama bulmakta oldukça zorlandım pek fazla yok galiba yada bana mı denk gelmedi

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 3 Eylül 2009; 17:34:55 >
  • ARK. FOT KALİTEİ NASI YANİ GÜNDÜZEKİMLERİ GAYET NET DİYEBİLİRMİSİNİZ...

B DE BENDE MİNİ NOBOOK ALACAKTIM SONRA BUNU GÖRÜNCE BU DA İŞİMİ GÖRÜR MÜ DİYE DÜŞÜNÜP DUUYORUM ŞİMDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

bana yetiyor gerçi daha alalı 1 gün oldu ama 1-2 fotoğraf çektim denemek için net diyebilirim bu arada ilk sayfalarda gündüz çekilmiş fotoğraflar olması lazım baktın mı bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 3 Eylül 2009; 23:35:55 >
  • selamlar. ya bu e90 a nasıl program yükleniyor. ben opera mini ve google maps yüklemek istiyorum. başaramadım bi türlü.bundan önce nokianın envai çeşit telini kullandım. en son n96 wardı ona sorunsuz yüklemiştim. farklı bişi mi war onu çözemedim. bi püf noktası warsa yazarsanız sevinirim. onemlimi bilmiyorum, 4 gb lık clas4 flash kart taktım cihaza. bide bu cihazın en son yazılım sürümü kaç. saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majesticTHEOriginal -- 4 Eylül 2009; 16:19:41 >
  • ARKADAŞLAR İÇ EKRANDA FUBOL OYUNU OYNANABİİYO MU

SANKİ SADECE DOIŞ EKRANDA OYNANIYO DİYE BİŞEY OKUDUM

EĞER ÖYLEYSE ÇOK KÖTÜ İÇ ERAN ÇOK BÜYÜK COK ZEVK Lİ OLURDU

BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ CEVAP VEEBİLİR Mİ LÜTEN
  • selamlar. ben forumları açıp okumadım, 16 gb kartların çalıştığını yazmışınız. ya nokianın kendi sitesinde max 4 gb yazıo 16 gb nasıl destekliyor. eminmisiniz :D kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse seviniriz.
    quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

@lazzeus

quote:

ben transcend 8 gb c6 kullanıyorum, forumlarda okuduğum kadarıyla 16gb kartlar da sorunsuz kullanılıyor.
    size tavsiyem alırken mutlaka class6 kart alın.
    selamlar
    quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

merhaba arkadaşlar bende cumartesi günü ereyondan siparişimi verdim ve telefonun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
    bu arada 17 sayfanın tümünü okudum ama hafıza kartı konusunda pek doyurucu bilgiler bulamadım, yada okurken atlamışta olabilirim
    tam emin degilim ,şimdi bu canavara en fazla kaç gb hafıza kartı takabilirim 8gb almayı düşünüyorum kaldırırmı?

Teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alıcam mutlaka

• quote:

majesticTHEOriginal Tarih 4 Eylül 2009; 16:02:12

selamlar. ya bu e90 a nasıl program yükleniyor. ben opera mini ve google maps yüklemek istiyorum. başaramadım bi türlü.bundan önce nokianın envai çeşit telini kullandım. en son n96 wardı ona sorunsuz yüklemiştim. farklı bişi mi war onu çözemedim. bi püf noktası warsa yazarsanız sevinirim. onemlimi bilmiyorum, 4 gb lık clas4 flash kart taktım cihaza. bide bu cihazın en son yazılım sürümü kaç. saygılar...

yüklediginiz uygulamalar unsigned olabilir,uygulamaları signed yapmanız gerekli ben operanın 8.65 sürümünü yükledim sorunsuz kullanıyorum
    en son yazılım sürümü ise V 7.40.1.2 olarak hatırlıyorum

evet bazı yabancı forumlarda 16 gb kullanan kullanıcılar varmış ben 8gb almayı düşünüyorum.

Saygılar

• quote:

catik Tarih 4 Eylül 2009; 16:13:20

ARKADAŞLAR İÇ EKRANDA FUBOL OYUNU OYNANABİİYO MU

SANKİ SADECE DOIŞ EKRANDA OYNANIYO DİYE BİŞEY OKUDUM

EĞER ÖYLEYSE ÇOK KÖTÜ İÇ ERAN ÇOK BÜYÜK COK ZEVK Lİ OLURDU

BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ CEVAP VEEBİLİR Mİ LÜTEN

İç ekranda oynanabilen oyunlar var fakat kısıtlı sayıda,ama yabancı forumlarıda araştırmak lazım belki bulunabilir.

Saygılar
  • bu arada konu birden 23 sayfa olmuş daha bir saat önce 17.sayfadaydık
  • Nokia E90 da bilgisayardan telefonuma oyunlar,navigasyon programı vs. aktaracağım kabloyu bilgisayar ile telefona takıyorum. Ama programları nereye atıcağımı bilmiyorum. Yardım edin lütfen. şimdiden teşekkürkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackFox

Nokia E90 da bilgisayardan telefonuma oyunlar,navigasyon programı vs. aktaracağım kabloyu bilgisayar ile telefona takıyorum. Ama programları nereye atıcağımı bilmiyorum. Yardım edin lütfen. şimdiden teşekkürkler.

navigasyon kurmayı henüz denemedim ama, pc suite yardımıyla kolayca yükleyebilirsin oyun ve uygulamaları

yada kabloyla bagladıktan sonra direkt hafıza kartının içine atıp telefonun uyg. yöneticisinin içinden de yükleyebilirsin

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazarcik

Eğer cihazınız nr-14 versiyon ise tuş takımı ince tasarlandığı için ekrana değme sorunu kalmıyor. Saygılar.

Ben de 2. el almayı düşünüyorum, sadece nr-14lerde mi tuş takımı ince tasarlanmış ?
  • evet sadece nr-14 olan sürümlerde klavyenin iç ekrana değme sorunu giderilmiştir.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 5 Eylül 2009; 10:50:49 >
  • Arkadaşlar bugün bir adet 8gb class6 hafıza kartı almayı düşünüyorum, cesaret edebilirsem 16 gb da alabilirim aslında ama %80 8gb olacak gibi şu markanın ki şundan daha stabil,daha iyi dediginiz bir marka var mı? yoksa kafama göre bi marka alıyım mı?

Saygılar.
  • bu ürünü bu gece sipariş etmeyi düsünüyorum kullanan arkadaşlardayorum alabilirmiyim

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

bu ürünü bu gece sipariş etmeyi düsünüyorum kullanan arkadaşlardayorum alabilirmiyim

saygılarımla

Çarşamba gününden beri aktif olarak kullanıyorum bence tek sorunu diger telefonlara göre biraz büyük olmasıdır ki, büyüklügünüde iç ekranın kalitesi unutturuyor zaten.Bir olumsuz yanıda bana göre, telefonun yan kısmına koydukları fotoğraf çekme tuşu çok kullanışsız geldi, ama bunada bir süre sonra alışıyorsunuz zaten

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 5 Eylül 2009; 23:32:40 >
  • arkadaşlar bir soru sormak istiyorum kafama takıldı:kullandıgım cihaz e90 nr-14 sürümü,iç ekranın alt kısmında bulunan kasa ile klavyenin üst kısmında yer alan;uygulamalarım,ajanda,notlar,web kısayol tuşları temas ettigi için ekranda olmasa bile hem kısayol tuşlarında hemde tarif ettigim ekranın altında yer alan kasa bölgelerinde izler oluştu sizdede aynı sorun oluyor mu? ve bu sorun için garanti servisi ile(kvk) görüşmem sonuç saglar mı?
  • Bu sorun piyasadaki e90ların yarısında var benim bildiğim. KVK ilgilenir mi bilmem ama.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.