Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın büyük olması dışında hiçbir olumsuzluğu yok. Görüntülü konuşma da gayet başarılı. Saygılar.
  • Bugün telefonum geldi ve ilk sorumu sorayım hemen
    Telefonun ile konuşmam sırasında karşı tarafın sesi çok kısık geliyor ???? karşı taraftaki kişinin sesini duymakta zorlanıyorum.. ne yaptıysam arama sırasında çıkan, sesi açma tuşu dışında bir ayar yeri bulamadım.. fakat burayı max. yapmama rağmen ses gerçekten çok kısık ...
    bu kadar teknolojik telefonun bu kadar basit bir sorun çıkartması canımı sıktı
    yardımlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar ben garmin yüklemeye çalıştım telefona fakat bi türlü register key bulamadım napmam lazım?
  • evet gercekten kulaklıga gelen ses inanılmaz az geliyor bazen ,bazende ben kısıyorum sessiz bir ortamda dısarı cıkıyor.Bence biraz yanılsama ya da operatorun o alık yogunluguna gore ses transferindeki bi sıkıntıdan da kaynaklanıyor olabilir.2 aydır kullanıyorum ve simdi fark edemez oldum o kısık ses problemini :)

gelelim benim yazıya
    avea şirket hattı kullanıcısıyız ve E90 ile 3G hadisesine girecez.Telefonun 3G si ve dahili modemi var biliyorsunuz,bluetooth ile telefonu laptopa bagladıktan sora internete baglanırken telefon bizimle kullandıgı 3G yi mi paylasıyor,modem sayesinde cevirmeli ag mı yapıyor ??birde ben usb kablo ile baglantı yaparsam hız artarmı bluetooth a gre azalırmı?deneyen bilen goren varsa bi bilgi reca edecegimdir.henuz avea 3G kullanmaya baslamadıgımdan bilemiyorum nedir ne deildir diye.Bu bahsettigim organizasyon ile verim alamazsak gozu kapalı turkcell VINN bıdısına dalacaz

yardımlarınız ve fikirleriniz icin simdiden tesekkurler
  • bluetooth ile 3g bağlantı yapmanızı tavsiye etmem, zira bt ile max 75-80 mb/s veri transferi yapabilirsiniz. oysa 3g de bunun neredeyse 10 misline kadar veri transferi sözkonusu. eğer telefonu 3g modem olarak kullanacaksanız verim almak için mutlaka kablo ile bağlamanızı öneririm.

şu telefon üzerindeki kulaklık (ear piece) sesi ile ilgili problemi biraz daha açar mısınız. ben htc touch diamond ile e90 arası gidip geliyorum, fiyat harici htc ağır basıyor. eğer kulaklıktan gelen sesle ilgili bir handikap varsa bu fikrimi htc yönünde değiştirmeme neden olur çünkü şu anda e61i kullanıyorum ve telefonun tek şikayetçi olduğum yönü telefon üzerindeki kulaklığın yetersiz sesi. gürültülü ortamlarda resmen ne konuştuğumu anlamıyorum. 2. telefonum p900 ve telefon artık dökülmesine rağmen sırf yüksek ses kalitesi (hem ses şiddeti hem ses kalitesi) yüzünden bırakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 9 Ağustos 2009; 22:02:54 >
  • walla ses hadisesi yukrda yazdıgım gibi alısıtım ya da sebekeyle alakalı olarak deişken, bi sekildee ayak uydurdu kulaklarım :)
    belli olmaz belki bi yazılımı vardır artırmak icin biyerlerde okumustum ama ilgilenmeye zamanım olmadı
    HTC yi bende cok dusundum ama nokia nın iki ekranının olması yeri geldiginde pil zamanını uzatıyr,işin oldugunda actıgından buyuk ekran pildem sömürmüyor.Tek ve buyuk ekranlı nanelerin bekleme süresi biraz daha kısa,elimde sarj aletiyle dolasmak işime gelmiyor devir ekonomi devri :)

birde bu telefonu usbden cevirmeli modem olarak kullanıp fax gonderen oldu mu?XP de ugrastım ugrastım modem olarak görüyor fakat gonder dediginde tanımlayamadıgı bi sorun olusuyor.Bilen goren duyan deneyen basaran varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kastiragus -- 10 Ağustos 2009; 11:50:53 >
  • Dış mekanda duymayı engelleyecek kadar kısık mı acaba ses ? Bugün sipariş vereceğim. İletişimi zorlayacak kadar düşükse biraz daha düşünmem gerek.
  • arkadşlar bana yardım edin telefonu yeni aldım internetten video izleyemiyorum sebebi sizce nedir
    sis dosyalarını kurarken hata verio
    ayriyettn tema oyun program varsa bi link verebilrmsnz?
  • bu telefon hala alınır mı? fiyatı eh işte denilecek seviyelere gelmiş gözüküyor. ancak çok eski bir model. kararsız kaldım...

k750i'den sonra fotoğraf konusunda her türlü üzecek beni nokia ama en azından klavye ve wi-fi var. pil durumu yeterli midir?
  • arkadaşlar bir hafta önce sıfır e90 aldım telefon başarılı kullanışlı bir telefon fakat bir sorum var
    wi-fi den bağlanınıca televizyon izleme veya radyo dinleme programı varmı birkaç program denedim skyfire ve vtap gibi skyfire açıyor tv izleyebiliyorum ama ön ekranda tam ekran olmuyor iç ekranda ise hiç açılmıyor
    yardımcı olabilecek arkadaşlar
    internette video izleme sitelerine girdiğimde de videoları izleyemiyorum bunu için ayrı bi programmı gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfaydn -- 16 Ağustos 2009; 21:15:19 >
  • :) arkadaşlar,komik olacak belki ama telefon çıkalı 2 yıl oldu ben daha yeni alabildim :D

Garuda(hakan abi) den aldıgım telefon ile bende aranıza katıldım :) hemen herkesin sordugu soruya geçeyim bende bana ilk dakikada gıcık olun :)

iç ekran için uygulama,oyun,wallpaper vs. nereden temin ediyorsunuz acaba? ben google da aradım taradım bulamadım :(
  • Vay be konu 2007 de açılmış. Ne hızlı zaman geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candyman

:) arkadaşlar,komik olacak belki ama telefon çıkalı 2 yıl oldu ben daha yeni alabildim :D

Garuda(hakan abi) den aldıgım telefon ile bende aranıza katıldım :) hemen herkesin sordugu soruya geçeyim bende bana ilk dakikada gıcık olun :)

iç ekran için uygulama,oyun,wallpaper vs. nereden temin ediyorsunuz acaba? ben google da aradım taradım bulamadım :(

kardesım bende almak ıstıorumda e90 a tema yuklenıyormu iç ekrana tabi n 95 yuklenen program ve tema e90 a uyumlumu ondan kararsısım ıste yardım edrmısn
  • valla biraz araştırdım yabancı forumlarda sürüyle oyun ve screensaver buldum :) ayrıca tüm uygulamalar uyum sağlıyor. n95 teki uygulamaları kullanabilirsin.
  • merhaba arkadaşlar bende cumartesi günü ereyondan siparişimi verdim ve telefonun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
    bu arada 17 sayfanın tümünü okudum ama hafıza kartı konusunda pek doyurucu bilgiler bulamadım, yada okurken atlamışta olabilirim
    tam emin degilim,şimdi bu canavara en fazla kaç gb hafıza kartı takabilirim 8gb almayı düşünüyorum kaldırırmı?
  • Ben de tasarımını çok sevidm bu telefonun, e90 alabilirim.

Bazı telefonlarda tışlar ekrana değiyormuş ya da, yaklıkları kısaymış filan. Alırken neye dikkat etmem lazım ? Nasıl anlaşılır bu sorunlar ?
  • ben transcend 8 gb c6 kullanıyorum, forumlarda okuduğum kadarıyla 16gb kartlar da sorunsuz kullanılıyor.
    size tavsiyem alırken mutlaka class6 kart alın.
    selamlar
    quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

merhaba arkadaşlar bende cumartesi günü ereyondan siparişimi verdim ve telefonun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
    bu arada 17 sayfanın tümünü okudum ama hafıza kartı konusunda pek doyurucu bilgiler bulamadım, yada okurken atlamışta olabilirim
    tam emin degilim,şimdi bu canavara en fazla kaç gb hafıza kartı takabilirim 8gb almayı düşünüyorum kaldırırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

Ben de tasarımını çok sevidm bu telefonun, e90 alabilirim.

Bazı telefonlarda tışlar ekrana değiyormuş ya da, yaklıkları kısaymış filan. Alırken neye dikkat etmem lazım ? Nasıl anlaşılır bu sorunlar ?

klavyenin iç ekrana degme olayını nr-14 olan sürümlerde gidermişler herhalde, ama ayaklıklar konusunda bi fikrim yok
  • @lazzeus

quote:

ben transcend 8 gb c6 kullanıyorum, forumlarda okuduğum kadarıyla 16gb kartlar da sorunsuz kullanılıyor.
    size tavsiyem alırken mutlaka class6 kart alın.
    selamlar
    quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

merhaba arkadaşlar bende cumartesi günü ereyondan siparişimi verdim ve telefonun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
    tam emin degilim ,şimdi bu canavara en fazla kaç gb hafıza kartı takabilirim 8gb almayı düşünüyorum kaldırırmı?

Teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alıcam mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 31 Ağustos 2009; 23:34:46 >

• arkadaşlar peki bu klavyenin ekrana degme sorunu, sürümün nr-14 olması dışında başka nasıl anlaşılır bazı yerlerde nr-14lerde de aynı sorun oldugunu okudum da beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim(bu arada telefonum hala gelmedi sözde hızlı gönderi olayı vardı)

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.