Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia E90 icin yazılım ve oyun bulabilecegimiz,kullanıcılarının faydalandıgı siteleri de burada yazarsanız harika olur.Birde elimizdeki makinenin firmware ve symbian sürümünü nasil gorebiliriz,guncelleme gerekli mi değilmi diye bakabilmek icin.emegi gecenlere ve gececek olanlara simdiden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kastiragus -- 17 Haziran 2009; 16:53:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kastiragus

Nokia E90 icin yazılım ve oyun bulabilecegimiz,kullanıcılarının faydalandıgı siteleri de burada yazarsanız harika olur.Birde elimizdeki makinenin firmware ve symbian sürümünü nasil gorebiliriz,guncelleme gerekli mi değilmi diye bakabilmek icin.emegi gecenlere ve gececek olanlara simdiden tesekkurler...

Sayfanın en başında @vipracing arkadaşımız aslında yazmıştı bazı kodları. Bu arada çokda güzel bir inceleme yapmış, ayrıca tebrik ederim. Şimdi hatırlatmak için vipracing arkadaşımızdan alıntı yapıyorum. Aşağıda ki kodları tel. uygulayarak gerekli bilgileri görebilirsin.

*#92702689# :Life timer (Cihazın ne kadar kullanılmış olduğunu gösterir)

*#7780# :Soft reset

*#7370# :Hard reset(DİKKAT!!!HER ŞEY AYARLAR/YAZILIMLAR VB GİDER!!)

*#62209526# :WLAN MAC address

*#06# :IMEI

*#0000# : Nokia firmware kontrolü için

• E90 sahibi arkadaşlar. Cihazınızdaki quickoffice yazılımınızı ücretsiz olarak 6.0 sürümüne yükseltmeyi unutmayın. Saygılar.
  • Merhaba Arkadaşlar

e90 ı yeni aldım ve çok memnunum beğenerek kullanıyorum.

sadece bir tek sorunum var şu anda: internet bankacılığı kullanmak istiyorum fakat bu symbian 60
    içinde yüklü safari ile olmuyor. siteler sadece explorer ile çalışabileceğini bildiren mesajlar veriyor.
    opera mini yükledim yine aynı durum mevcut. windows mobile işletim sistemi olmadığı için bu telefonla
    internet bankacılığı kullanmam mümkün değil mi? bunun çözümü var mıdır? bilgisi olan var mı acaba?

teşekkür ederim
  • Öncelikle hayırlı olsun, bende yeni aldım, 1hafta olmadı :) . İnternet bankacılığını kullanmadım ama tüm uygulamalarda olduğu gibi internet bankacılığında da açılır pencere vardır. Normalde e90 default olrak açılır pencere kapalı olarak ayarlıdır.

Bunu değiştirmek için WEB---> SEÇENEKLER ---> AYARLAR---> SAYFA---->AÇILIR PENCERE ENGELLE bölümünü hayır olarak seç ve bir de böyle dene.
  • @eom bir de sana şunu soracağım, diğer e90 kullanan arkadaşlarada soruyorum. Kafama takıldı da, sizin E90 cihazlarınızda da ön ekran ile tuş takımı arasında hafif bir boşluk varmı (0.2-0.3 mm kadar) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 22 Haziran 2009; 5:28:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

@eom bir de sana şunu soracağım, diğer e90 kullanan arkadaşlarada soruyorum. Kafama takıldı da, sizin E90 cihazlarınızda da ön ekran ile tuş takımı arasında hafif bir boşluk varmı (0.2-0.3 mm kadar) ?

Bir miktar var ama kullanımla ilgili herhangi bir sorun yarattığını düşünmüyorum, ben ebuddy,opera mini ve google maps yükledim çalışması ve internetteki gezinme hızı omniadan sonra çok memnun edici, ayrıca omnia' daki gprs üstünden bağlanma olayı nokia da yok, örneğin ebuddy ile bağlanmak istediğinizde telefon size hangi bağlantı seçenekleri ile bağlanmak istediğinizi soruyor buradan kablosusuz bağlantı yada gprs i kendiniz seçiyorsunuz, şahsi görüş olarak pda ve telefon kullanımı olarak gayet stabil, tek sorunu kamera düğmesinin algılama sorunu fotoğraf çekmek çok problemli.

• sayfaları açılabilir yaptım ama bankaların web sitelerinde "sadece internet explorer 5.5 ve üzeri ile kullanılabilir" gibi bir mesaj alıyorum. birçok bankanınkini denedim hiçbirinden sonuç alamadım.

symbian işletim sistemine IE yüklenmez herhalde. yapılabilecek bir şey var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 41ft782

quote:

@eom bir de sana şunu soracağım, diğer e90 kullanan arkadaşlarada soruyorum. Kafama takıldı da, sizin E90 cihazlarınızda da ön ekran ile tuş takımı arasında hafif bir boşluk varmı (0.2-0.3 mm kadar) ?

Bir miktar var ama kullanımla ilgili herhangi bir sorun yarattığını düşünmüyorum, ben ebuddy,opera mini ve google maps yükledim çalışması ve internetteki gezinme hızı omniadan sonra çok memnun edici, ayrıca omnia' daki gprs üstünden bağlanma olayı nokia da yok, örneğin ebuddy ile bağlanmak istediğinizde telefon size hangi bağlantı seçenekleri ile bağlanmak istediğinizi soruyor buradan kablosusuz bağlantı yada gprs i kendiniz seçiyorsunuz, şahsi görüş olarak pda ve telefon kullanımı olarak gayet stabil, tek sorunu kamera düğmesinin algılama sorunu fotoğraf çekmek çok problemli.

Haklısın kullanımı etkilemiyor, sadece kafama takılmıştı, bendeki E90 mı böyle diye, oysa çoğu aynı. Birde şunu soracam kamera düğmesi olduğu bölgeede, kızıl öteside var hatta. O bölgede hafif bir oynama varmı? pil kapağı değil, çerçeve kısmı, sanki bol gibi, gacır gucur ses çıkartıyo. Sizde durum nasıl?

• quote:

quote:

quote:

Haklısın kullanımı etkilemiyor, sadece kafama takılmıştı, bendeki E90 mı böyle diye, oysa çoğu aynı. Birde şunu soracam kamera düğmesi olduğu bölgeede, kızıl öteside var hatta. O bölgede hafif bir oynama varmı? pil kapağı değil, çerçeve kısmı, sanki bol gibi, gacır gucur ses çıkartıyo. Sizde durum nasıl?

:)) gacır gucur bende de fani şeyler bunlar :))

• Selamlar,
    Size sormak istediğim bir husus var.
    16 gb kart dolmaya başlamıştır , yavaşlama takılma gibi sorunlar yaşadınız mı/ yaşıyor musunuz acaba?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: cesi

Uzun süren bir uygun zaman ve zemin arayışı sonrası E90 aldım.Aldım derken cep telefoncu bir mükellefime "E90 malum sitede 1.050 civarı,bana adam gibi fiyat ver de geçici vergi Mayıs'ta patlama yapmasın." dedim.İşe yaradı.950 TL.

Üzerine 100 TL. ye Sandisk 16 GB micro SDHC çakıldı.Değil kullanmak bu dakikadan sonra ben bunun üstüne biner gezerim.

Malum büyüklüğü ile ilgili olarak yapılan "Neyse kışın takoz niyetine de kullanırsın" ilk gün takılmaları sonrasında,ikinci gün(dün) "O kadar da büyük değil galiba" tarzı yaklaşımların olması dikkat çekici.Çünkü klavye ve iç ekran etkileyici.Neticede bundan önceki N73 de bütün ömrünü cebimde değil elimde taşınarak geçirmişti,bu sebepten "Ay cebime sığmayacak" galiba gibi bir derdim yok.Stabil birşey lazımdı,yaş olmuş 36,kız gelmiş 4.ncü sınıfa,cebimiz şekil olsa ne olur olmasa ne olur,ki şekilse şekil ekransa ekran klavyeyse klavye,özellikse özellik.Bunu çıkar cebinden koy masanın üzerine,karşındaki "Bir cebinden bunu çıkaran öbür cebinden ne çıkarır" der tırsar. Bu bakımdan da etkili.

Üstadların daha önce yazdıkları zaten aylar önce okunduğundan gerekli ayarlar yapıldı.Program kurulumları ile ilgili bilgileri zaman içinde paylaşacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

:)) gacır gucur bende de fani şeyler bunlar :))

• İnternet radyo programı olarak ne kullanabiliriz e90 da?Teşekkürler.
  • Arkadaslar merhaba,
    Nokia e 90 imi hepsiburada com dan 788 tl. ye aldim . 1 -1.5 ay once. dogrusunu isterseniz communicator tecrubem yoktu bu yuzden sadece ozelliklerini ve yuzde 50 dusen fiyatini goz onunde bulundurarak aldim. Yani 1500 liraya alirmiydim bilmiyorum. Zor herhalde. Cunku bu buyuklukte bir telefonu ancak severseniz ve fanatigi olursaniz o fiyata almak istersiniz. Ama kullanmaya baslayinca buyuklugune alisiyorsunuz. Daha onceden MPX 200 motorola smartphone kullanmistim. Onunla kiyasliyorum da, sunu soyleyeyim isletim sistemi iyi, programlari zengin bir telefon. Ve telefon size baska bir telefonum olsaydi dedirtmeyecek kadar bol ozellikli. yok yok... 3G aktif olunca zannedersem telefonun ozelliklerini daha aktif bir sekilde kullanacam.
    Velhasili kelam e90 aldigim icin memnunum bakarsiniz ilerde fanatigi olursam belki e91 i 2000 liraya bile alabilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertdur88 -- 23 Temmuz 2009; 11:23:44 >

• Güle güle kullanın.Ki kullandıkça seçiminizin doğruluğundan daha da emin olacaksınız.
  • cok naziksiniz... tesekkur ederim...
  • Merhaba. Arkadaşlar ben de telefonu tesadüfen HB'de gördüm, bugün eski telefonum ipaq 514'ü sattım, üst model bir pda almak istiyorum açıkçası. e90 açıkçası kafama yattı, hem tüm fonksiyonları mevcut hem de güzel bir ürün. vipracing arkadaşa teşekkürler, onun beta incelemesi sayesinde telefonu epey yakından tanıma şansım oldu, ellerine ve emeğine sağlık.. Bakalım önümüzdeki günlerde e90 sahibi olmak için harekete geçeceğim..
  • Arkadaşlar şuan bende samsung omnia i900 telefon mevcut elimden bu telefonu çıkarıp bi e90 alma niyetindeyim.Fakat nr12,nr14 gibi sürümler varmış bu telefonda hangisini almamı önerirsiniz?Ne gibi sıkıntılar var versiyonlar.Birde tuşlar ekrana degmekteymiş bazı versiyonlarda degince ne oluyor onuda bana biri anlatabilirse sevinirim.
  • Son fiyat indirimi ile birlikte bende bu telefonu almaya karar verdim. Genel olarak tavsiye edebileceğiniz bir telefon sanırım. Program bulma konusunda sorun yaşar mıyım?
  • merhabalar.. bende yaklasık 2 yıldır bu cominicator serisinin uzaktan takipcisiydim.. bugün internette gezinirken HB da uygun fiyatını görüp kısa bir araştırma sonrası E90 siparişimi verdim.. yaklaşık 1 saattir yazılan yorumları okuyorum , doğru karar verdiğimi gördüm :)))
    bende kullanımımla beraber tecrübe ve sorunlarımı sizle paylaşacağım... iyi akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.