Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: matsushita

Hayırlı olsun,güle güle kullanman dileğiyle ...

Teşekkür ederim,siz de güle güle kullanın.
  • Arkadaşlar,
    Bugün hepsiburada'ya girdiğimde e90 da müthiş indirim yaptıklarını gördüm.
    Havale ile nakit alırsanız 853 TL, K.Kartı ile alırsanız 898 TL ye düşürmüşler.
    Alacak arkadaşların dikkatine.
  • Daha önce soruldu ise affola, keza yazılanların hepsini okuyamadım. Benim merak ettiğim, GPS bu telefonda operatör destekli mi ? yoksa direkt uydu bağlantılı mı ?
  • E90 sahipleri artık forum'a girmiyor sanırım, demek ki fazla şikayet çıkaran cihaz değil. Yalnız paylaşımlarınızı esirgemeyin ,yukarda bi soru sormuştum , sorumun cevabını alamadım henüz.
  • direkt uydu bağlantılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nivadan

direkt uydu bağlantılı

@nivadan sağol cevap için. Peki kullanımda wi-fi ve kontör ile alakası varmı? yani wi-fi bağlantısı olmayan yerde uyduya bağlanılabilir mi ve kontör harcamadan.
  • kartal_07 selam,

eğer cihazında yüklü bir harita varsa kontür harcamassın ama google maps gibi internet üzerinden çalışan bir harita kullanıcaksan tabiki kontür masrafın olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nivadan

kartal_07 selam,

eğer cihazında yüklü bir harita varsa kontür harcamassın ama google maps gibi internet üzerinden çalışan bir harita kullanıcaksan tabiki kontür masrafın olacaktır...

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
  • herkese slm. bende 1 hafta önce E90 aldım ve görüşlerimi sizle paylaşmak istiyorum. elimdeki nokia n95 8gb verip e90 aldım ve iyikide almışım diyorum.
    alet biraz büyük ama zaten özelliği bu. içindeki ekranın büyük olması intenet sitelerini gezmede, kitap okumada vb.. şeylerde baya güzel sonuçlar aldırtıyor. makineyi aldığımda sağolsun satan arkadaş en son güncellemesini yaptırmış. bunun için sürekli olarak sertifika problemi alıyordum. OPPA ya üye olup sertifika mı aldım artık istediğim programı yükleyebiliyorum. yüklediğim programları aşaığda yazdım.
    1-tema olarak (nokialino _bb_rugge) hem iç hemde dış ekranla müthiş uyum.
    2-Ouickoffice 6.0.166
    3-resco viewer
    4-Smart movie 4.10
    4-core player v1.3.2
    5-ultimate voice recorder 6.0.1
    6-FS caller 3.0.2
    6- oyunlar genelde dış ekran, iç ekranda çalışmıyorlar: assains cread 3D, fifa 2008 EA, POP hd versiyon

bunlar haricindede oyunlar ve programlar mevcut ama bana göre bunlar en iyileri.

• programlara devam.
    1-Garmin mobile XT
    2-Google maps
    3-Youtube
    4-ebuddy
    5-Messenger
    6-Xplore
    birkaç tane Mp3 player kurdum ama(power mp3 vs..) sildim sadece kendi mp3 playerini kullanıyorum. Diğer playerler öyle ses falanda arttırmıyorlar.
  • Hepsiburadadan 860 TL'ye aldığım E90'ı çok beğendim özellikle o devasa ekranda surf yapmak ve office dökümanlarını incelemek çok keyifli. Yine iri klavyesi çok kullanışlı ancaaaaakkk Nokia kalitesizliği telefonun her tarafından hissediliyor. Kasanın alt tarafına hafif bir oynama ve oynamayla beraber çıkan "gacırtı" sesi çok kötü. Üstelik tabandaki 4 ayaktan biri kısa olduğundan telefon sabit yüzeylerde dengede durmuyor. Salak herifler Nr14 diye yeni versiyon çıkarıp kalvyenin ekrana değme sorununu düzeltmişler ama kısa ayak sorununa çözüm bulmamışlar. Buna ek olarak kasa ile ekranı bir arada tutan menteşeler de bozuk olmasa da pek stabil durmuyor.

Bu 2 sorun nedeniyle telefonu iade ettim. 860 TL'ye değmez bence. Bu telefonu ilk ıçtığında 1.750-1.8000 TL gibi rakamlara alan gariban kullanıcılara acıyorum doğrusu.

Finlandiyalaılar üst düzey elektronikten anlamıyorlar eskideki gibi sıradan teleon devri bitti PDA'lar yaygınlaşmaya başladı artık Nokia bu alanda Japonlarla rekabet edemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 22 Mayıs 2009; 17:57:58 >

• Merhaba ..
    Biraz geç de olsa ben de foruma üye olup buradan paylaşıma devam etmeye çalışacağım ..
    Bir Nokia Communicator fanatiği olduğum için buradan başlamak istedim .. Selamlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysiarslan -- 23 Mayıs 2009; 11:00:32 >
  • merhaba bende n95 8gb ıtımı satıp e90 alıp aranıza katıldım ama sayfayı biraz canlı tutalım olmuo böle :D n95e ne zamandır dokumuodum wallahi x-plore u bile kuramadım telefona birisi yardım etsin daha hellocarbide var kuracaz garmin kurcam falan v5.
  • Kesinlikle söylediklerinizde haklısınız, alarm konusu yüzünden kaç sabah geç kaldım bilmiyorum, Omnia, alarm, randevu, vs vs sizi uyarması gereken konularda gayet rahat ve kafasına göre takılan bir telefon, bir kere telefon kapalı iken alarm çalmıyor, ikincisi kurduğunuz zamanda çalmayabiliyor, gün içinde telefon özelliklerini kullanırken kitlenebiliyor ki , ben telefona harici olarak hiç bir şey yüklemedim kutu içeriğinden ne çıkarsa o şekilde kullanıyorum, win mobile olan bir cihaz kullanıyorsanız masa üstü windows un yarattığı tüm sinir bozukluklarına hazır olmalısınız. Ayrıca kendi kafasına göre gprs bağlanıyordu iptal etmeme rağmen bir gece sabaha kadar kendi kendine bağlanmıştı, sonuçta hiç stabil değil kesinlikle e90 .
  • Merhaba Arkadaşlar, tesadüfen HB da dolaşırken farkettim ve sizlerle paylaşmak istedim. E90 %50 indirimle aşağıda görüldüğü gibi satışa başlamıştır. İlgilenenlere duyrulur.

NOKIA E90 COMMUNICATOR NR-14 ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDiYE )
    Resim Ekleyin, Puan Kazanın
    Hepsiburada Puan :200.785 puan

Bizde 615,00 € + KDV

%50
    309,00 € + KDV Son 7 gün !
    KDV Dahil 792,32 TL
    Havale ile 752,70 TL (%5 Havale İndirimi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeusn

Merhaba Arkadaşlar, tesadüfen HB da dolaşırken farkettim ve sizlerle paylaşmak istedim. E90 %50 indirimle aşağıda görüldüğü gibi satışa başlamıştır. İlgilenenlere duyrulur.

Bizde 615,00 € + KDV

%50
    KDV Dahil 792,32 TL

Sipariş verilmiştir :)
  • son 3 günmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeusn

Merhaba Arkadaşlar, tesadüfen HB da dolaşırken farkettim ve sizlerle paylaşmak istedim. E90 %50 indirimle aşağıda görüldüğü gibi satışa başlamıştır. İlgilenenlere duyrulur.

Bizde 615,00 € + KDV

%50
    KDV Dahil 792,32 TL

Ereyon'da da 790 TL. HB mı yoksa Ereyon mu daha güvenilir? valla az kaldı bende alacağım gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 14 Haziran 2009; 8:21:38 >
  • yeniden kampanya uzamış hepsiburada da.
  • Ereyon'dan sıpariş verdim, cihaz bugün elime ulaştı. Artık E90 ailesine bende katıldım diyebilirim :) tecrübelerim ve paylaşımlarıma buradan devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.