Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iç ekrandayken ampul tuşuna basarsan klavye ışığı açılır.
    "chr" tuşu ile ampul tuşuna birlikte basarsan da ekran ışık şiddeti 3 kademede değişiyor.
    zifiri karanlıkta işe yarıyor.
    hayırlı olsun..
    quote:

Orijinalden alıntı: catik

arkadaslar klavyenin ısığını acamadım bi türlüü

bu arada tel elime ulastııı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 14 Eylül 2009; 8:46:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

quote:

bi de arkadaslar msn ye nasıl girecez normal msn mi indrmek gerek internetn wallaaha bilmiyomm

catik klavyenin ışıgını açamazsın çünkü yanmıyor

yukarlarda bi yerde msn prosu eklemiştim 2-3 program arasında

abi nasıl yanmıyo oynarken buldum klavyedeki ampule basınca yanıyo

yokdsa sen kaçgündür karanlıkda tyatarken fakalan kullamadınm ı yaa

• quote:

quote:

bi de arkadaslar msn ye nasıl girecez normal msn mi indrmek gerek internetn wallaaha bilmiyomm

http://s2.d o s y a.tc/coreplayerflashlite3.00_m_msnyoutube.rar.html

shape ım+ olanı msn programı

çok saaoool kardeşş
  • selam arkadaslar.. bende telefonu alalı 1 ay oldu, şarjı dışında genel olarak memnunum telefonumdan. Kullanıcılara bikaç sorum olalacak;
    1-Telefon PC ye bağlı iken çok hızlı sarj yiyor.. normal mi?
    2-Henuz film izleme için bir program yuklemedim.. telefonun kendi oynatıcısı çok da fazla film formatı desteklemiyor gibi geldi.. telefonumdan DVD Divx formatında ve altyazılı filmleri nasıl izleyebilirim ?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı:lazzeus

iç ekrandayken "chr" tuşu ile birlikte sol üstte yer alan ampule birlikte basarsan açılır, bir daha basarsan kapanır.
    zifiri karanlıkta işe yarıyor.
    hayırlı olsun..

sagolun valla bende yanmıyor zannediyordum
    ögrenmiş oldum sayenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 13 Eylül 2009; 13:13:57 >
  • quote:

abi nasıl yanmıyo oynarken buldum klavyedeki ampule basınca yanıyo

yokdsa sen kaçgündür karanlıkda tyatarken fakalan kullamadınm ı yaa

catik valla ne yalan söyleyim hiç karanlıkta kullanmadım aldıgım günden beri
    ama bundan sonra kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 13 Eylül 2009; 13:14:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:Vexi

selam arkadaslar.. bende telefonu alalı 1 ay oldu, şarjı dışında genel olarak memnunum telefonumdan. Kullanıcılara bikaç sorum olalacak;
    1-Telefon PC ye bağlı iken çok hızlı sarj yiyor.. normal mi?
    2-Henuz film izleme için bir program yuklemedim.. telefonun kendi oynatıcısı çok da fazla film formatı desteklemiyor gibi geldi.. telefonumdan DVD Divx formatında ve altyazılı filmleri nasıl izleyebilirim ?

teşekkürler

Selamlar
    şarj normal halden biraz daha fark ediyor ama,kısa süreli kullanımlar için için taktıgımda çokta hızlı bir düşüş olmuyor bende ancak 20-30dk devamlı tak çıkar yaparsam ozaman bayagı fark ediyor tabi
    film oynatma konusunda telefonun kendi oynatıcısı biraz yetersiz evet mpeg4 ve 3gp formatlarında videoları oynatıyor sadece, ben dvix-xvid formatlarında videoları izlemek için coreplayer kullanıyorum çözünürlügü dogru bi şekilde ayarlayıp çevirdikten sonra iç ekranda sorunsuz izleniyor

• zaman la kesfedeceğimiz neler çıkacak allaahh bilirrr
  • X-plore 1.22 dosya yöneticisi

http://www.mega-upload.com/?d=QYQQ25X0

1.X-plore v1.22 Valid until 31-12-2039_packed_by_dung1291985.sisx’i yükleyin
    2.Kygeni açın imeinizi girin verilen seri-ali kullanarak programa kayıt olun artık 2039 a kadar kullanabilirsiniz

not; aradaki işareti(-) siliniz,program iç ekrana uyumludur,Türkçe dil seçenegi mevcuttur

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Eylül 2009; 17:01:31 >

• arkadaşlar şu barkod programını deneyeniniz varmı gerçekten okuyor mu barkodları
  • ben bir iki tane o kare gibi barkodları okuttum.
    web adresini kodlamışlardı.
    önce linki buluyor sonra istersen küt diye açıyor.
    klasik barkod (çubuklardan oluşan) okutmadım, zaten ne okuyabilir ki?
    ancak çubukların altında yazan rakamları çözer onunda bize birşey ifade etme şansı yok, zira barkod sisteminde okuyucu o kodu okuyarak referans sayıyı çözer ve gerekli bilgiyi başka bir bilgisayardan o referans koduyla çağırır. çubuk barkod sistemi bu prensiple çalışıyor diye biliyorum.
    kısacası migrosta barkod okutup fiyatı doğru mu değil mi öğrenemeyiz.
    selamlar
    quote:

arkadaşlar şu barkod programını deneyeniniz varmı gerçekten okuyor mu barkodları

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

ben bir iki tane o kare gibi barkodları okuttum.
    web adresini kodlamışlardı.
    önce linki buluyor sonra istersen küt diye açıyor.
    klasik barkod (çubuklardan oluşan) okutmadım, zaten ne okuyabilir ki?
    ancak çubukların altında yazan rakamları çözer onunda bize birşey ifade etme şansı yok, zira barkod sisteminde okuyucu o kodu okuyarak referans sayıyı çözer ve gerekli bilgiyi başka bir bilgisayardan o referans koduyla çağırır. çubuk barkod sistemi bu prensiple çalışıyor diye biliyorum.
    kısacası migrosta barkod okutup fiyatı doğru mu değil mi öğrenemeyiz.
    selamlar
    quote:

arkadaşlar şu barkod programını deneyeniniz varmı gerçekten okuyor mu barkodları

Selamlar bende okuyunca fiyatını yazacak filan diye deneyecektim az kalsın şokta iyiki denememişim
    Teşekkürler

• bugün bende e90 alıp aranıza katıldım
    16 gb class 6 msd memory card ile

tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
  • 16 gb rahat çalışlıyor mu telefonda ?
  • daha elime geçmedi telefon.
    kurcalamaya başlayınca anlatırım detayları.

bu arada yabancı forumlarda ve bu forumda 16 gb ile kullananlar var onlardan hiç bir şikayet duymadım.
  • hayırlı olsun.
    eğer özellikleri için aldıysanız eminim memnun kalacaksınız.
    size tavsiyem hiç ayar yapmadan, rehbere telefon bile girmeden hemen versiyon güncelleyin.
    ben öyle yaptım zira telefon eski versiyonla geliyor. (şu an en yeni versiyon 400.34.93 / 21-04-2009 dur)
    versiyon güncellemesi için nokia pc suite ve software updater yüklemeniz yeterli. (nokia web sitesinden yükleyin. en güncel programlar da ordadır)
    versiyon güncellendikten sonra istediğiniz gibi oynarsınız.
    selamlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: tbederli

bugün bende e90 alıp aranıza katıldım

• quote:

hayırlı olsun.
    size tavsiyem hiç ayar yapmadan, rehbere telefon bile girmeden hemen versiyon güncelleyin.
    ben öyle yaptım zira telefon eski versiyonla geliyor. (şu an en yeni versiyon 400.34.93 / 21-04-2009 dur)
    versiyon güncellemesi için nokia pc suite ve software updater yüklemeniz yeterli. (nokia web sitesinden yükleyin. en güncel programlar da ordadır)
    selamlar.
    quote:

Selamlar bende 7.40 1.2 gözüküyor eskiymiş demekki, eski versiyona göre nasıl çok fark varmı menü geçişlerinde açılışlarda filan ona göre yedek filan alıp güncelleyeyim

• quote:

Selamlar bende 7.40 1.2 gözüküyor eskiymiş demekki, eski versiyona göre nasıl çok fark varmı menü geçişlerinde açılışlarda filan ona göre yedek filan alıp güncelleyeyim

eski haliyle kullanmadım, fakat kullanıcı arayüzünde bir fark olduğunu sanmıyorum. bildiğim kadarıyla yeni versiyonda gps ilk kilitlenme süresi kısalmış, buna benzer birtakım geliştirmeler var. bir iki forumda detaya rastlamıştım ama şimdi bulamıyorum. eski versiyonu kullanmadığım için de mukayese edemiyorum.
    back-up almak, güncel versiyonu kurmak ve back up ı geri yüklemek ortalama 1 saatinizi alır. programları da tekrar yüklemek yaklaşık 1 saat alsa, toplamda 2 saatinize malolur. eğer vaktiniz varsa versiyonu güncelleyin derim.

bu arada telefonun içindeki office programının update ine girerseniz onun da ücretsiz güncellemesi var.
    email adresiniz adınız gibi bilgileri veriyorsunuz geçen yıl para ile satılan sürüm ücretsiz yükleniyor. office 2007 dosyalarıyla da uyumlu hale geliyor. ms office dosyalarıyla haşır neşirseniz tavsiye ederim.
    selamlar.

• quote:

quote:

eski haliyle kullanmadım, fakat kullanıcı arayüzünde bir fark olduğunu sanmıyorum. bildiğim kadarıyla yeni versiyonda gps ilk kilitlenme süresi kısalmış, buna benzer birtakım geliştirmeler var. bir iki forumda detaya rastlamıştım ama şimdi bulamıyorum. eski versiyonu kullanmadığım için de mukayese edemiyorum.
    back-up almak, güncel versiyonu kurmak ve back up ı geri yüklemek ortalama 1 saatinizi alır. programları da tekrar yüklemek yaklaşık 1 saat alsa, toplamda 2 saatinize malolur. eğer vaktiniz varsa versiyonu güncelleyin derim.

bu arada telefonun içindeki office programının update ine girerseniz onun da ücretsiz güncellemesi var.
    email adresiniz adınız gibi bilgileri veriyorsunuz geçen yıl para ile satılan sürüm ücretsiz yükleniyor. office 2007 dosyalarıyla da uyumlu hale geliyor. ms office dosyalarıyla haşır neşirseniz tavsiye ederim.
    selamlar.

Bu aralar okulda ders seçim işleriyle ugraştıgım için telefonun yanına pek ugrayamıyorum en kısa zamanda güncellleyecegim, e90 ın benim en sevdigim özelligi office dosyalarının üzerinde oynanıp degişiklik yapılabilmesi zaten, ben o güncellemeyi paralı zannedip o office sürümünün il-aç lısınıda bulmuştum ama hiç gerek yokmuş boşuna ugraşmışız
    Teşekkürler

• quote:

hayırlı olsun.
    selamlar.
    quote:

ewt kesinlikle özelikleri ve kalvyesi için aldım
    aslında uzun zamandan beri takipte idim bugüne kısmet oldu.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.