Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk şarjı uzun yapıyorduk da kaç saat yapacağız bilenm var mı?
    Bir de ilk geldiğinde batarya dolu mu, doluysa doluyken mi uzun şarj edicez, bitince mi uzun şarj edicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

Ben de yeni alabiildim.
    İlk şarjı uzun yapıyorduk da kaç saat yapacağız bilenm var mı?
    Bir de ilk geldiğinde batarya dolu mu, doluysa doluyken mi uzun şarj edicez, bitince mi uzun şarj edicez ?

Selamlar
    hayırlı olsun çok uzun şarj yapmanın bi önemi yok aslında çünkü telefon tam şarj olduktan sonra keser şarj etmeyi gerek yok yani 8-10 saat şarj etmeye
    ilk geldiginde batarya genelde yarı dolu olur bende öyle gelmişti ben bitirip o şekilde şarj ettim
    önemli olan tam bitirip şarj etmek ilk günlerde 2 günü geçmiyordu şimdi 4 gün rahat gidiyor benim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 16 Eylül 2009; 19:16:32 >
  • tamam öyle yapayım o zaman. Bataryayı bitirip öyle şarj edeyim. Sağol.
  • quote:

tamam öyle yapayım o zaman. Bataryayı bitirip öyle şarj edeyim. Sağol.

rica ederim
  • Arkadaşlar ben bu aletten maillerime bakmak istiyorum mail ayarlarını nasıl yapacagım acaba bir türlü ayarlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 16 Eylül 2009; 20:46:09 >
  • Bende e90 almayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak:
    1-) Telefonla konuştuğunuzda gerçekten ses kısıkmı geliyor? Benim şu an kullandığım tel olan w810i de gerçekten karşı tarafı duymakta zorlanıyorum. Bu yüzden bu olaya çok önem veriyorum.
    2-)Sarj olayı nasıl? Okuduğum kadarıyla genellikle 2 günden bahsediliyor?
    3-)Müzik kalitesi nasıldır? Sağlam bir kulaklık alırsak iyi bir ses kalitesi yakalayabilirmiyiz?
    4-)Size göre telin dezavantajları nelerdir?

Herkese şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfc1

Bende e90 almayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak:
    1-) Telefonla konuştuğunuzda gerçekten ses kısıkmı geliyor? Benim şu an kullandığım tel olan w810i de gerçekten karşı tarafı duymakta zorlanıyorum. Bu yüzden bu olaya çok önem veriyorum.
    3-)Müzik kalitesi nasıldır? Sağlam bir kulaklık alırsak iyi bir ses kalitesi yakalayabilirmiyiz?

Selamlar kısaca cevaplamaya çalışayım kendi açımdan;
    1-)telefonla konuşurken ne ben karşı tarafı duymakta herhangi bir zorluk çekiyorum nede karşıtaraf beni duymakta zorlanıyor ses kalitesi gayet yeterli düzeydedir.

2-)şarj süresi olarak ben şuanda memnunum çok fazla kurcalamazsanız(kurcalamaktan kasıt devamlı surette telefona bir şeyler kurup kaldırmak devamlı bilgisayara takıp çıkarmak gibi..) 2günden fazla gidecegi düşüncesindeyim

3-)müzik kalitesi olarak önceki telefonlarım olan n72den iyi diyebilirim ama motorola rokr E2 ye göre basslar biraz zayıf kalıyor e serisi bir telefon olması sebebiyle hitap ettigi kesim bellidir bu yüzden bir n91 yahut 5800 kalitesinde müzik dinlemeyi beklememek gerekir diye düşünüyorum. Ben kulaklık olarak sennheiser cx 300 kullanıyorum, orjinal kulaklıgıyla müzik dinlemeyi denemeyin telefondan soguyabilirsiniz:) cx300 ile tatminkar seviyede diyebilirim ses düzeyi, cx 300 ün yerine cx300 II ler çıkmış galiba ama aynı ayarda olan creative ep 630 u da tavsiye ederim iyi bir kulaklık düşünüyorsanız.

4-) Son olarak bana göre tek dezavantajı biraz büyük olmasıdır ki bir süre sonra telefonun özellikleri bu dezavantajı da unutturuyor zaten

naçizane fikirlerimi belirtmeye çalıştım umarım telefon hakkında biraz bilgi edinebilmişsinizdir.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Eylül 2009; 0:07:56 >

• kullandığınız email sunucusu hangisi bilmiyorum.
    sizehttp://email.nokia.com a üye olmanızı, maillerinizi bir kez oraya tanıtmanızı ve son olarak telefonun browserinden mail.nokia.com yazıp yükleme yapmanızı tavsiye ederim.
    sorunsuz ve html olarak (mesaj içine gömülü resimler vs) tüm emailleri okuyabiliyorsunuz.
    en kolay ve zahmetsiz yol bu benim tecrübeme göre.

quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

Arkadaşlar ben bu aletten maillerime bakmak istiyorum mail ayarlarını nasıl yapacagım acaba bir türlü ayarlayamadım.

• kısaca;
    amacınız oyun oynamak ve müzik dinlemekse bu durumda "N" serisi bir telefon tercih etmeniz daha doğru olacaktır.
    E90 bir nevi netbook varyasyonudur, multimedia özellikleri "N" serisi kadar ileri değildir. kulaklık bağlantısı 2.5 mm dir. (standart kulaklıklar uymaz)

quote:

Orijinalden alıntı: omerfc1

Bende e90 almayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak:

• Yeni aldım da telefonu, sanırım sırasıyla şunları yapmam gerekiyor.
    - versiyon güncellemesi
    - office güncellemesi
    - nokia maps ya da başka bir harita güncellemesi
    - dvd oynatıcı gibi diğer uygulamalar eklemek.

Bunların nasıl yapıldığını çok bilmiyorum ama uğraşıcam artık, bu sırayı mı takip etmeliyim ?

Bir de telefona bluetooth ile klavye bağlayabiliyoruz sanırım. Peki fare bağlayabiliyor muyuz aynı şekilde ?
  • belirlediğiniz sıralama doğru,
    sıkılmadan bu konuyu baştan incelerseniz çok değerli bir çok bilgi edinirsiniz.
    -son sayfalar harici- hemen hemen her postta değerli bilgiler vardır.
    son 3-4 sayfada 'bu telefonu alayım mı' 'ne yükleyeyim' tarzı abuk postlar ağırlıkta ama arada yine değerli bilgiler var. (özellikle cyber-kesh'in hakkını teslim etmek lazım, çok uğraşıyor sağolsun)
    kısaca biraz vakit harcayıp mutlaka bu konuyu inceleyin derim. ayrıca reis-i eagles ın sitesini de ziyaret edin oradan da çok değerli bilgiler edinebilirsiniz.
    quake için bt mouse eklentisi görmüştüm ama tecrübe etmedim. mantıken kullanılabilir diye düşünüyorum ama neden kullanasınız ki, sonuçta bu bir telefon..

quote:

Yeni aldım da telefonu, sanırım sırasıyla şunları yapmam gerekiyor.
    - versiyon güncellemesi
    - office güncellemesi
    - nokia maps ya da başka bir harita güncellemesi
    - dvd oynatıcı gibi diğer uygulamalar eklemek.

Bunların nasıl yapıldığını çok bilmiyorum ama uğraşıcam artık, bu sırayı mı takip etmeliyim ?

Bir de telefona bluetooth ile klavye bağlayabiliyoruz sanırım. Peki fare bağlayabiliyor muyuz aynı şekilde ?

• web sitelerini gezerken fare kulanımı daha rahat olabilir diye düşünmüştüm. Oradan geldi aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

kullandığınız email sunucusu hangisi bilmiyorum.
    sizehttp://email.nokia.com a üye olmanızı, maillerinizi bir kez oraya tanıtmanızı ve son olarak telefonun browserinden mail.nokia.com yazıp yükleme yapmanızı tavsiye ederim.
    sorunsuz ve html olarak (mesaj içine gömülü resimler vs) tüm emailleri okuyabiliyorsunuz.
    en kolay ve zahmetsiz yol bu benim tecrübeme göre.

quote:

Arkadaşlar ben bu aletten maillerime bakmak istiyorum mail ayarlarını nasıl yapacagım acaba bir türlü ayarlayamadım.

Çok teşekkür ederim verdiginiz bilgi için,

Bu ugraşa aslında bir hobi olarak baktıgım için ugraşırken mutlu oluyorum diyebilirim.Bu arada eger sizlere de faydam olmuşsa ne mutlu bana...

Bu arada yeni paylaşımlar yolda bugün içersinde özellikle sizin hoşunuza gidecegini düşündügüm bir paylaşımda yapacagıım

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Eylül 2009; 13:26:36 >

• Şu dakika itibariyle yeni versiyona terfi ettim(400.34.93) eski versiyonla arasında ufak tefek farklılıklar mevcut özellikle yeni versiyonda menüler arası geçişler eski versiyona göre daha hızlı, gps e baglanma süresi arasındaki fark hissedilir derecede kısalmış şimdilik benim gözüme çarpan degişiklikler bunlar, güncellemek isteyen arkadaşlara duyurulur yalnız güncellerken internet baglantısı gitse bile telefonu çıkarmayın ben baglantı gitti diye çıkarıp tekrar taktım telefon test modunda açıldı bir hard formatla işi kurtardık.

Bu arada unsigned uygulmaları imzalamak için opdaya imei verip sertifika alma işlemi aklına yatmayanlara bir haberim var yeni versiyon hacklenebiliyor denendi onaylandı.

Saygılar...

• HelloOX2-(Tek adımda tüm telefonlara hack)

HelloOX2 tek adımda s60v3 ve v5 telefonlara hack yapabilmeyi sağlar.Bu hack ile sistem klasörlerine erişim sağlayabilirsiniz ve installserver sayesinde sertifika gerekmeden istediğiniz uygulamaları yükleyebilirsiniz

Program kurulumu için 2 çeşit yöntem var

1- Unsigned dosyayı OPDA ve benzeri sitelerden aldığınız sertifika ile imzalayıp kurmak.

2-http://helloox2.com/ sitesine girip (Get HelloOX2 Signed) kısmına tıklayarak açılan sayfada bilgilerinizi girerek sertifikalı HelloOX2 dosyasınızı alabilirsiniz.(Not:Bu yöntem paralıdır.)

HelloOX2'nin yaptıkları:
    1-C:\sys\bin klasörüne sana bir sürücü oluşturur.
    2-Hack dosyalarını sanal sürücüye çıkartır.
    3-Dosya sistemini aktifleştirir.
    4-Sanal sürücüyü kapatır.
    5-Kök sertifikaları yükler.
    6-ROMPatcher yükler.
    7-Modo yükler(İsteğe göre)
    8-İşlem tamamlanır.

http://www.mega-upload.com/?d=V7Z7BINM

not; aradaki işareti(-) kaldırınız.
    N97 hacking videosu

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Eylül 2009; 15:59:55 >

• telefonuma yüklemeyi düşündüklerim :
    ** medya oynatıcı olarak coreplayer
    ** bir converter programı (bu tel.e değil bilgisayara)
    ** messenger olarak fring
    ** bir sözlük programı
    ** bilimsel hesap makinesi programı
    ** tarayıcı olarak opera
    ** youtube izlemek için eklenti
    ** gps için garmin mi kullansam googlemaps mi karar vermedim, kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
    Bir de bunları bulabileceğim bir yer var mı, link vs (ö.m ile de olur)

cyber-kesh in bir önceki sayfada verdiği linkler çalışmıyor şu an. dosya.tc sitesinde problem var maalesef..

Konuyu tekrar okudum bu arada bt fare kullanılıyormuş

quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Sonunda çok uzun zamandır merak ettiğim bu telefonun sahibi oldum, biraz hevesim kırılmış olsa da yine de denemek istedim ve satın aldım ve alır almaz ilk işim aşağıdaki videodaki Quake III'ü denemek oldu..

Ve inanamadım, büyük iç ekranda klavye ve yön tuşları ile botları ekleyerek mükemmel bir şekilde Quake 3 oynadım, açıkçası zamanında P3 650mhz'lik bilgisayarımda oynarkenki günlerime döndüm, bir telefonun bu grafikleri bu kadar rahat verebileceğini ve bu büyük ekran ve klavye ile hiçbir eksiklik hissettirmeyeceğini tahmin etmemiştim..

Ayrıca e90'a bluetooth üzerinden mouse bağlantısı ile daha rahat ta kullanıma imkan tanıyor..

Ses ekran kalitesi, mesajlaşma adına numerik kapak tuşlarının tam hassaslığı, ses kalitesi, wlan modülünün kapasitesi fazlasıyla beğendiğim noktalar oldu..

GBA Emulatoru de full screen'de mükemmel çalışıyor, şu an için sadece uyumlu bir msn programı arıyorum, tabi iç ekran ile..

• quote:

telefonuma yüklemeyi düşündüklerim :
    ** medya oynatıcı olarak coreplayer
    ** bir converter programı (bu tel.e değil bilgisayara)
    ** messenger olarak fring
    ** bir sözlük programı
    ** bilimsel hesap makinesi programı
    ** tarayıcı olarak opera
    ** youtube izlemek için eklenti
    ** gps için garmin mi kullansam googlemaps mi karar vermedim, kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
    Bir de bunları bulabileceğim bir yer var mı, link vs (ö.m ile de olur)

cyber-kesh in bir önceki sayfada verdiği linkler çalışmıyor şu an. dosya.tc sitesinde problem var maalesef..

Konuyu tekrar okudum bu arada bt fare kullanılıyormuş

quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Sonunda çok uzun zamandır merak ettiğim bu telefonun sahibi oldum, biraz hevesim kırılmış olsa da yine de denemek istedim ve satın aldım ve alır almaz ilk işim aşağıdaki videodaki Quake III'ü denemek oldu..

Ve inanamadım, büyük iç ekranda klavye ve yön tuşları ile botları ekleyerek mükemmel bir şekilde Quake 3 oynadım, açıkçası zamanında P3 650mhz'lik bilgisayarımda oynarkenki günlerime döndüm, bir telefonun bu grafikleri bu kadar rahat verebileceğini ve bu büyük ekran ve klavye ile hiçbir eksiklik hissettirmeyeceğini tahmin etmemiştim..

Ayrıca e90'a bluetooth üzerinden mouse bağlantısı ile daha rahat ta kullanıma imkan tanıyor..

Ses ekran kalitesi, mesajlaşma adına numerik kapak tuşlarının tam hassaslığı, ses kalitesi, wlan modülünün kapasitesi fazlasıyla beğendiğim noktalar oldu..

GBA Emulatoru de full screen'de mükemmel çalışıyor, şu an için sadece uyumlu bir msn programı arıyorum, tabi iç ekran ile..

Arkadaşlar linklerin çogunu düzelttim tekrar deneyebilirsiniz

• Arkadaşlar 18. sayfadan itibaren bütün paylaşımların linklerini düzelltim bir tek Garmin mobile XT 5.00 kaldı onun içinde ugraşıyorum biraz zaman alabilir

buradan dosya.tc ye bir gönderiyorum

Saygılar...
  • quote:

Arkadaşlar 18. sayfadan itibaren bütün paylaşımların linklerini düzelltim bir tek Garmin mobile XT 5.00 kaldı onun içinde ugraşıyorum biraz zaman alabilir

buradan dosya.tc ye bir gönderiyorum

Saygılar...

Eline sağlık teşekkürler.
  • Dün opera 5 mini beta çıkmış:http://www.opera.com/mini/next/download/ jar'ı indirmemiz gerek sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.