Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu dakika itibariyle bütün linkler yenilenmiştir saglıklı bir şekilde indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbispf
    Dün opera 5 mini beta çıkmış:http://www.opera.com/mini/next/download/ jar'ı indirmemiz gerek sanırım.

program için teşekkürler, bu arada ben 8.65 full sürümünü ekleyip linkinide düzeltmiştim bir kaç sayfa arkada olması lazım,isteyen arkadaşlar o sürümünüde indirebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

şu dakika itibariyle bütün linkler yenilenmiştir saglıklı bir şekilde indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz

Saygılar

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

şu dakika itibariyle bütün linkler yenilenmiştir saglıklı bir şekilde indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz

Saygılar

Teşekkürler.

rica ederim

ayrıca arkadaşlar hack mevzusunu paylaşabildim bugün sadece şu dosya.tc nin arıza çıkarması yüzünden aklımda bir iki paylaşılacak daha konu var onları da yarın paylaşacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

kullandığınız email sunucusu hangisi bilmiyorum.
    sizehttp://email.nokia.com a üye olmanızı, maillerinizi bir kez oraya tanıtmanızı ve son olarak telefonun browserinden mail.nokia.com yazıp yükleme yapmanızı tavsiye ederim.
    sorunsuz ve html olarak (mesaj içine gömülü resimler vs) tüm emailleri okuyabiliyorsunuz.
    en kolay ve zahmetsiz yol bu benim tecrübeme göre.

quote:

Arkadaşlar ben bu aletten maillerime bakmak istiyorum mail ayarlarını nasıl yapacagım acaba bir türlü ayarlayamadım.

lazzeus, kayıt olup nokia nokia messaging uygulamasını yükledim çok güzel bir program ama bir şey soracagım, bu ana ekranda etkin bekleme uygulamalarının altında maillerin gözükmesini istemiyorum o kısayolu ordan nasıl kaldırabilirim acaba, biliyorsan cevaplarsan sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Eylül 2009; 21:42:33 >

• ona ben de sinir oluyordum.
    ne yaptıysam da yok edememiştim maalesef.
    ama bugün biraz arayınca e71 forumunda da tartışılmış olduğunu gördüm.
    o uyarıyı kapatmak için yapmanız gereken: "menu/tools/settings/general/personalisation/standby mode/active standby plugins/ Intellisync" yanındaki tick'i kaldırınce düzeliyor.
    Sayenizde ben de öğrenmiş oldum

quote:

quote:

sizehttp://email.nokia.com a üye olmanızı, maillerinizi bir kez oraya tanıtmanızı ve son olarak telefonun browserinden mail.nokia.com yazıp yükleme yapmanızı tavsiye ederim.
    sorunsuz ve html olarak (mesaj içine gömülü resimler vs) tüm emailleri okuyabiliyorsunuz.

quote:

Arkadaşlar ben bu aletten maillerime bakmak istiyorum mail ayarlarını nasıl yapacagım acaba bir türlü ayarlayamadım.

lazzeus, kayıt olup nokia nokia messaging uygulamasını yükledim çok güzel bir program ama bir şey soracagım, bu ana ekranda etkin bekleme uygulamalarının altında maillerin gözükmesini istemiyorum o kısayolu ordan nasıl kaldırabilirim acaba, biliyorsan cevaplarsan sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 18 Eylül 2009; 10:40:12 >

• quote:

ona ben de sinir oluyordum.
    ne yaptıysam da yok edememiştim maalesef.
    ama bugün biraz arayınca e71 forumunda da tartışılmış olduğunu gördüm.
    o uyarıyı kapatmak için yapmanız gereken: "menu/tools/settings/general/personalisation/standby mode/active standby plugins/ Intellisync" yanındaki tick'i kaldırınce düzeliyor.
    Sayenizde ben de öğrenmiş oldum

quote:

quote:

quote:

oh be gitti sonunda çok teşekkür ederim

bu arada ngage oyunlarıyla ilgili biraz bilgi edindim onuda birazdan ekleyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 18 Eylül 2009; 14:57:04 >

•  Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

Symbian OS 9.2 Tüm Telefonlara N-Gage 2.0

Başlamadan önce telefona bir dosya yöneticisi kurmak gerekli
    dosyanın içine birkaç sayfa önce olan x-plore uda ekledim nasıl full yapılacagını önceki sayfalardan ögrenebilirsiniz.

gelelim kuruluma x-plore u yükleyip full yaptıktan sonra,Xplore programının ayarlarından gizli dosyaları gösterme ayarını açık duruma getiriyoruz.
    HelloCarbide dosyasını yükleyip Xplore programını açıyoruz ve simge durumuna küçültüyoruz(sakın kapatmayın menü tuşuna basıp arka plana alın)
    yüklediginiz hello carbide programını açın ve menu1'e tıklayın tekrar x-plore ye geçin,"installserver.exe" dosyasını telefona attıktan sonra x-plore yardımıya bu dosyayı c:\sys\bin klasörüne atın Telefonu kapatıp açın. Sonra "FP1 FP2 CapsOnOff" klasöründeki CapsOn ve CapsOff dosyalarını yükleyin. "CapsOff" u açın."CProfDriver_SISX.ldd" dosyasını ilk önce telefona ordan c:\sys\bin klasörüne Xplore ile atın,Daha sonra N-Gage Installer dosyasını,N-Gage Patch dosyasını ve N-Gage Fixes dosyasını yükleyin CapsOn programını açın. N-Gage programını açın kapatın. Ve sonra oynamaya başlayabilirsiniz

Not1:Oyun Oynarken "CapsON" Programını Açın Yoksa Oyun Açılmaz!

Birde son olarak şöyle bir şey buldum ama bunu denemedim
    EKRANI YAN OLARAK OYNAYABİLME DESTEĞİ
    20001079.txt dosyasını "c:\private\10202be9" içine atın. "c:\private\10202be9\persists" içindeki "20001079.cre" dosyasını da silin.

http://www.mega-upload.com/?d=8BNBDZVP

FİFA 2009 N-Gage oyunu;http://www.mega-upload.com/?d=PT7A2UQA

rar dosyasının içinde bulunanlar
    1-hello carbide
    2-installserver.exe dosyası
    3.rootsign programı(uygulamaları imzalamak için)
    4.N-gage fixes
    5.N-gage patch
    6-N-gage installer
    7-x-plore dosya yönetcisi
    8-x-plore kygen x-plore u full yapmak için
    9- caps on ve caps off uygulamaları
    10-20001079.txt dosyası yatay oynamak için

NOT 2; linklerdeki (-) işaretini kaldırınız.
    NOT 3;çalışması için telefonun hackli olması gerekebilir tam emin degilim, onuda helloox programıyla tek adımda yapabilirsiniz
    NOT 4;ben denedim kurmayı ama başaramadım kurupta çaılştıran olursa bilgilendirmesini rica ediyorum

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 18 Eylül 2009; 18:56:49 >

• Biliyorsunuz e90 symbian os 9.2 v3 fp1(feature pack 1) kullanıyor
    internette gezerken buldugum bir video FP1 kullanan cihazların nasıl FP2 tarzı menü geçişlerine sahip olabilecegini anlatıyor

gerekli dosyanın linki;http://www.mega-upload.com/?d=3A8RJ6HN

videoda herşey anlatılıyor fakat aşagıdakilere dikkat etmeniz gerekli;

Telefonunuzda sistem dosyalarına ulaşım yetkiniz olmalı (yani hackli olmalı)

-Telefonunuzda rom patcher olmalı.

-Ve bu şekildeki menü geçişlerini eklemek istediğiniz temalar C: de yani telefon hafızasında yüklü olmalı.

not; aradaki işareti (-) siliniz

Benim denemeye fırsatım olmadı henüz , çalışırmı bilmiyorum.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 18 Eylül 2009; 17:45:12 >

• CoreCodec Player v1.35 son sürüm
     Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

Neler yeni;
    1-YouTube kullanımı ve araması düzeltilmiş
    2-AVC akışı düzenlenmiş
    3-DivX 3.11 ve MP4 hataları giderilmiş
    4-http hatasından sonra tekrar bağlanma
    5-Matroska ve OGG içinde FLAC desteği
    6-AC-3 çözücü
    7-Brasilian Portugese, Danish, Dutch, Greek, Ukrainian dilleri eklenmiş
    8-Daha fazla JPEG formatı
    9-Daha kolay network bağlantısı

http://www.mega-upload.com/?d=HYMWP1R9

not; aradaki işareti(-) siliniz

Saygılar...

• up
  • Coreplayer için teşekkürler, bi de mega uploada girebilsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbispf -- 18 Eylül 2009; 20:15:48 >
  • quote:

Coreplayer için teşekkürler, bi de mega uploada girebilsem

rica ederim, aradaki işareti kaldırıp mega upload ıbirleşik olarak yazıp denediniz mi? şuan itibariyle saglam link herhangi bir sorun gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 18 Eylül 2009; 21:48:13 >
  • Lİnkler sağlamdır da mahkemeler yüzünden giremiyorum :) dns ayarlarıyla uğraşıyorum, olacak herhalde bakalım
  • quote:

Lİnkler sağlamdır da mahkemeler yüzünden giremiyorum :) dns ayarlarıyla uğraşıyorum, olacak herhalde bakalım

işinize yararmı yada denediniz mi bilmiyorum ama 208.67.222.222 208.67.220.220 yada 4.2.2.2 4.2.2.1 ben , 4 ile başlayanları kullanıyordum heralde uzun zaman oldu :) ayarlayalı yanlışta hatırlıyor olabilirim, denemediyseniz birde bunları deneyin.
  • Şu aralar yurtdışı çıkışlarında sorun var arkadaşlar.Adreslere girememeniz normaldir.
  • Oldu teşekkürler.
  • e90 ın müzikçalarından memnun degilseniz veya sıkıldıysanız birde Lcg jukebox u deneyin

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

Özellikleri
    Yüksek kalite müzikçalar
    Mp3 ve Ogg formatlarını destekler
    Internet radyo desteği var
    100 seviyeli ses ayarı
    Zamanlı kapanma özelliği
    10-band equalizer desteği
    Şarkı listesi oluşturma
    Program renklerini değiştirebilme
    Şarkıların albüm resimlerini gösterebilme
    Şarkı sözlerini gösterebilme desteği
    Normal ve rastgele çalma özelliği
    Bekleme ekranında mini ekranda müzikçalar görünümü
    Telefonunuzda Kullandığınız Temayı Programda Kullanma Özelliği

http://www.mega-upload.com/?d=GBB1LAQN

not; aradaki işareti (-)siliniz.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 19 Eylül 2009; 14:59:53 >

• arada bir uplayalımda konu yukarılarda gözüksün
  • quote:

arada bir uplayalımda konu yukarılarda gözüksün

up
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.