Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende ereyondan(750tl = 75*10 taksit) perşembe sipariş verdim cuma öğlen telefonum elime geçti :) Artık bende e90 sahibiyim. Önecelikle şunu söylemeliyimki telefonu iyiki almışım bilgisayardan farkı yok ama telefonu sevmeniz için kesinlikle özellikleri için almalısınız. Benim gözüme çarpan dezavantajları:
    Avantajları:
    1- Bilgisayar gibi :)
    2- İç ekran mükemmel
    3- Telefonla konuşurken ses gayet yüksek geliyor
    4- Telefonun çalma sesi çin telefonları gibi bangır bangır
    5- GPS mükemmel

Dezavantajlar
    1- Kulaklığı iğrenç kesinlikle yeni birşeyler almalısınız.
    2- Fotoğraf çekme tuşu çok kulllanışsız.

Alamadan önce hiç inceleme fırsatım olmamıştı. Eğer benim gibi almadan önce çok düşünenler varsa bence hiç çekinmeden alsın :) İyiki almışım ;)

Not: Şarjın daha çok gitmesi için eğer 3g ile işiniz yoksa ayarlardan şebeke seçimini 3gden 2gye alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfc1 -- 26 Eylül 2009; 23:25:52 >

• Bu arada İç ekranda ekranın olduğu kapakta sağ tarafta duran iki mavi tuşun klavyede karşılıkları varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfc1

Bu arada İç ekranda ekranın olduğu kapakta sağ tarafta duran iki mavi tuşun klavyede karşılıkları varmı?

Hayırlı olsun telefonunuz,ben herhangi bir karşılıgı yok diye biliyorum ama tam eminde degilim yanlış bilgi vermek istemem,menüye girdiginizde de üsteki seçenek, alttaki çıkış tuşu oluyor çıkış tuşunu kullanmak istemezseniz klavyedeki masaüstü tuşuna basarak ana ekrana dönebilirsiniz ,bu seferde açık olan programdan çıkmamış olursunuz arkaplanda çalışır buda şarjdan götürür...
  • o tuşları dış ekrandaki sağ ve sol tuşun muadili gibi düşünün.
    iç klavyede herhangi bir tuş aynı işlevi görmüyor.
    sadece bazı programlarda mesela alt tuş kapatmaysa, aynı işi başka tuşla da yapabiliyorsunuz. (örnek ucweb6.3 browser)
    telefonun temel fonksiyonları için o tuşların muadili yok.
    hayırlı olsun telefonunuz.
    selamlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: omerfc1

Bu arada İç ekranda ekranın olduğu kapakta sağ tarafta duran iki mavi tuşun klavyede karşılıkları varmı?
  • E 90'a Windows Mobile yüklenebilir mi? Bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgeadam

E 90'a Windows Mobile yüklenebilir mi? Bilgisi olan var mı acaba?

n95 te dosbox la windows 3.1 ve windows 95 çalıştırıldıgını okumuştum en son windows 98 de çalıştırılmış ama e90 çalışır mı? denemek lazım tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 29 Eylül 2009; 17:52:22 >
  • buda videosu

Running Windows 98 Prof on N95 8GB

merak ettim ,boş vakit ayarlayıp e90 da denemek lazım
  • duymadım/rastlamadım.
    hem neden win mobile yüklensin ki?
    symbian da en az win mobile kadar iyi bir işletim sistemi hem de daha stabil.
    ha program çeşitliliği diyecek olursanız -win mobile kadar çok olmasa da- symbian için de binlerce program/oyun bulmak mümkün.
    quote:

E 90'a Windows Mobile yüklenebilir mi? Bilgisi olan var mı acaba?
  • windowsa alışık olduğumuz için windows mobile yüklemek istiyorum.Bir bilen çıkarsa tabi.
  • quote:

windowsa alışık olduğumuz için windows mobile yüklemek istiyorum.Bir bilen çıkarsa tabi.

ben sadece n95 te çalıştıgını biliyorum daha windows mobile yüklü bir e90 la karşılaşmadım, hiç kimse merak edip denememiş demek ki ,yabancı sitelerde s60 v3 cihazlar için anlatımlar mevcut ama ne kadar saglıklı çalışır bilinmez, madem ki windowsa alışıksınız keşke alırken tercihinizi(şuan e90 kullandıgınızı varsayıyorum) windows mobile tabanlı bir pocet pc den yana kullansaydınız, ama symbianda en az windows mobile kadar iyi bir işletim sistemidir, wm tabanlı bir cihazda yapabileceginiz herşeyi symbian işetim sistemi yüklü bir cihazlada yapabilirsiniz.
  • MobTorrent Java ( Torrent indirme programı )
     Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

Java torrent indirme programıdır. Aynı anda 1den fazla dosya indirebilirsiniz.
    ayarlardan dosya indirme yerini ayarlayabilirsiniz

http://www.mega-upload.com/?d=WO9U0PG8

not; Aradaki (-) işareti siliniz.

edit; yanlış programı eklemişim düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 30 Eylül 2009; 16:17:21 >

• sağol cyber-kesh. Bu programla normal bilgisayarda kullanılan torrent gibi, kablosuz bağlantıda cep telefonundan torrentle indirebiliyoruz galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

sağol cyber-kesh. Bu programla normal bilgisayarda kullanılan torrent gibi, kablosuz bağlantıda cep telefonundan torrentle indirebiliyoruz galiba?

rica ederim, evet bilgisayarda kullandıgımız torrent programı gibi indirme yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 1 Ekim 2009; 0:38:04 >
  • selam

güncelleme yaptıktan sonra telefonu hackleyebilen var mı?
  • evimdeki adsl hattı üzerinden internetten tv yayını yapan kanalları izlemek istiyorum.E90'a CorePlayer yükledim tv ye bağlanıyor fakat ses var görüntü yok. başka bir program vamı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı:zopik

selam

güncelleme yaptıktan sonra telefonu hackleyebilen var mı?

ben helloox2 ile hackledim ama bazı programları yüklerken yine sorun çıkardı yani kısmen hacklenebiliyor yeni versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı:golgeadam

evimdeki adsl hattı üzerinden internetten tv yayını yapan kanalları izlemek istiyorum.E90'a CorePlayer yükledim tv ye bağlanıyor fakat ses var görüntü yok. başka bir program vamı acaba.

bende spbTV adlı wireless üzerinden yayın yapan bir program var ama sadece trt leri çekiyor Türk kanalı olarak işinize yarar mı bilmem?
  • SpB TV 1.1.188 cepten wirelless ile online tv izleme programı

http://www.mega-upload.com/?d=3IDJ7GEL

not;Aradaki işareti (-) siliniz,sadece trtleri çekiyor, henüz deneme fırsatım olmadı,seriali rar dosyasının içindedir

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 1 Ekim 2009; 17:36:02 >

• slm bende ereyondan 711 tl ye bir E90 alıp aranıza katıldım. daha önce wm tabanlı cep telefonlarını tercih etmiştim. fakat çok fazla reset problemi yaşadığımdan dolayı daha güvenli ve sağlam olduğnu düşündüğümden bu sefer E90 aldım.
    -anayazılım güncellemesini yaptım
    -qoffice güncellemesini yapıp qoffice 6.0 yükledim
    -garmin xt 4.0 yükledim
    -nokia e mail programını yükledim
    -8 gb lık calass 6 microsd kart aldım
    -E90 ı modem olarak kullanmayı başardım.
    -Bi tek film izlemeyi başaramadım. genel olarak sayfalara baktım tavsiye edilen programlar var ama ayrıntılı bi tarife rastlamadım. tam olarak bu film olayını nasıl halletcem bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
    -günlük harcamalarımı takip edebileceğim kullanışlı freeware bi program tavsiyeniz var mı?
  • COREPLAYER yüklersen playerin desteklediği formatlarda film izleyebilirsin.den divx formatına çevirip izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.