Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cyberkesh

quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

MMIM Windows Live Messenger 5.5
     Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

Özellikleri

* Dosya gönderme - Alma
    * Ses klibi gönderme - Alma
    * Konferans görüşmelerini destekleme (30 kişiye kadar)
    * Kişisel iletiyi düzenleme
    * Offline olarak oturum açma ve bilgisayarımızdaki windows live de bile olmayan offline olduğumuzda konferans görüşmesi yapabilme
    * Görüntü resminizi değiştirebilme
    * Kişi kartını görüntüleme
    * Space görüntüleme
    * Durumunuzu bütün pencerelerin üzerinde gösterebilme(2. ekran görüntüsü)
    * Arkadaş arama
    * Önceki versiyondaki bütün hatalar düzeltilmiştir.

http://www.mega-upload.com/?d=D0NK3WE2

not; Aradaki işareti(-) siliniz program unsigneddir imzalama gerektirir...

Saygılar...

teşekkür ederim cyber-kesh, elimizdekinden (v.1.1) çok daha iyiymiş bu sürüm..

rica ederim, evet windows live sürümleri arasında en sorunsuz çalışanı budur, bende bir ara kurup denemeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    telefonumu satmaya karar verdim

ilgilenen olursa:

http://forum.donanimhaber.com/m_35120653/tm.htm

• hayırlısı olsun.
    o bekleme ekranında hava durumu gösteren program nedir?

quote:

Orijinalden alıntı: zopik

ilgilenen olursa:

• quote:

hayırlısı olsun.
    o bekleme ekranında hava durumu gösteren program nedir?

quote:

Orijinalden alıntı: zopik

ilgilenen olursa:

teşekkürler

program epocware handy weather
  • quote:

arkadaşlar peki bu klavyenin ekrana degme sorunu, sürümün nr-14 olması dışında başka nasıl anlaşılır bazı yerlerde nr-14lerde de aynı sorun oldugunu okudum da beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim(bu arada telefonum hala gelmedi sözde hızlı gönderi olayı vardı)

Saygılar

Alıntıları Göster
    arkadaslar benım alet you tube vıdeolaraını kare kare oynatıyor
    sizde boyle bir sorun var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

Ben de yeni alabiildim.
    İlk şarjı uzun yapıyorduk da kaç saat yapacağız bilenm var mı?
    Bir de ilk geldiğinde batarya dolu mu, doluysa doluyken mi uzun şarj edicez, bitince mi uzun şarj edicez ?

Alıntıları Göster
    Merhabalar tüm bilgilendirmeler için teşekkürler coreplayer ı kurarken sertifika hatası veriyor birde internet radyosu kuramadım bu konuda tavsiyeniz olursa sevinirim
  • ben nokianın kendi internet radyo programını kurdum.
    sadece dış ekranda canavar gibi çalışıyor.
    iç ekranı açarsanız program kendini kapatıyor.
    nokia internet radio N95 8gb yi tıklayıp kurun, tavsiye ederim

quote:

Orijinalden alıntı: jackoiletisim

Merhabalar tüm bilgilendirmeler için teşekkürler coreplayer ı kurarken sertifika hatası veriyor birde internet radyosu kuramadım bu konuda tavsiyeniz olursa sevinirim

• quote:

ben nokianın kendi internet radyo programını kurdum.
    sadece dış ekranda canavar gibi çalışıyor.
    iç ekranı açarsanız program kendini kapatıyor.
    nokia internet radio N95 8gb yi tıklayıp kurun, tavsiye ederim

quote:

Orijinalden alıntı: jackoiletisim

Alıntıları Göster
    teşekkürler cyber kesh messenger işe yaradı.birde kullandıgımız cihaz s60 v3 mü s60 v5 mi nerden ögrenebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: karidesteknesi

teşekkürler cyber kesh messenger işe yaradı.birde kullandıgımız cihaz s60 v3 mü s60 v5 mi nerden ögrenebiliriz?

Rica ederim, nokia e90 Symbian OS 9.2 s60 v3 FeaturePack 1 kullanmaktadır

ayrıca bu linktende bakabilirsin

http://www.gsmarena.com/nokia_e90-1857.php
  • quote:

quote:

Rica ederim, nokia e90 Symbian OS 9.2 s60 v3 FeaturePack 1 kullanmaktadır

ayrıca bu linktende bakabilirsin

http://www.gsmarena.com/nokia_e90-1857.php

Alıntıları Göster
    quickoffice programını 6.0 sürümüne yükseltmek istedim ama yapamıyorum,ücretli mi acaba?

• quote:

quickoffice programını 6.0 sürümüne yükseltmek istedim ama yapamıyorum,ücretli mi acaba?

programı güncellemek ücretsiz ama operatör baglanma ücretini alıyor tabi, wireless baglantı olan bir yerde güncelle derim kontörün gitmemiş olur.
  • quote:

arkadaşlar peki bu klavyenin ekrana degme sorunu, sürümün nr-14 olması dışında başka nasıl anlaşılır bazı yerlerde nr-14lerde de aynı sorun oldugunu okudum da beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim(bu arada telefonum hala gelmedi sözde hızlı gönderi olayı vardı)

Saygılar

Alıntıları Göster
    Selamlar
    Nokia'nın en son sürüm kasası sanırım NR 14
    Peki bu kasa nasıl anlaşılır? Eskisinden çok farkı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Selamlar
    Nokia'nın en son sürüm kasası sanırım NR 14
    Peki bu kasa nasıl anlaşılır? Eskisinden çok farkı var mı?

Alıntıları Göster
    pili çıkartınca aradaki bışlukta nr14 yazıyor.
    oradan anlayabilirsin
  • quote:

pili çıkartınca aradaki bışlukta nr14 yazıyor.
    oradan anlayabilirsin

Alıntıları Göster
    Eskisinden çok farkı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Eskisinden çok farkı var mı?

Alıntıları Göster
    bilmiyorum.
    eskilerinde ekranda tuş izleri mi ne çıkıyordu, önceki sayfalardan okuyabilirsin.
  • quote:

bilmiyorum.
    eskilerinde ekranda tuş izleri mi ne çıkıyordu, önceki sayfalardan okuyabilirsin.

Alıntıları Göster
    facebookta videolerı görebilmem için ne kurmalı yada kullanmalıyım yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

facebookta videolerı görebilmem için ne kurmalı yada kullanmalıyım yardım edermisiniz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar e90 almayı düşünüyorum ses konusunda tereddütlüyüm kaliteli bir kulaklıkla müzik dinledinizmi performansı nasıl?samsung sbh 500 bluetooth kulaklık kullanıyorum şuan kullandığım telefon se p990i bu telefonun sesi hoparlör,kablolu kulaklık,kablosuz kulaklık hepsinde berbat çıkıyor oldukça kısık yani müzik zevk vermiyor bu yüzden değiştirmek istiyrum e90 nı kaliteli kablolu yada kablosuz kulaklıkla dinleyen varmı sesi tatmin edicimi n73 5800 5530 n80 kadar sesi çıkıyormu kulaklıktan?internet olayı nasıl youtubeden wideo izlene biliyormu n80 gibi biraz yüksek kapasitede siteye girince bellek dolu diyip atıyormu?iş ve eğlenceyi bir arada istiyorum o yüzden hem müzik hem internet iyi olmalı cevabınız için şimdiden teşekkürler.bu arada bazı akıllı çok bilmişler çıkıp arama yapsana diye doğrulukçu başı kesilirler ilk sayfayı baştan aşağı okudum sorumun cevabı yoktu diyer sayfalarıda tek tek okumak hem mantıksız hemde işime gelmedi zaten herkez girip arayıp uğraşıp bulacaksa bi kişi girsin komple sayfalarca yazsın sonra girenler onların arasından bulsun kimse bişey yazmasın nerden çıkıyor bu arama butonunu kullan hazıra konma gibi bilmişlik taslıyan kendini akıllı ve doğrulukçu sanıp kendinde yetki bulanlar anlamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxxveyselxxxx

Arkadaşlar e90 almayı düşünüyorum ses konusunda tereddütlüyüm kaliteli bir kulaklıkla müzik dinledinizmi performansı nasıl?samsung sbh 500 bluetooth kulaklık kullanıyorum şuan kullandığım telefon se p990i bu telefonun sesi hoparlör,kablolu kulaklık,kablosuz kulaklık hepsinde berbat çıkıyor oldukça kısık yani müzik zevk vermiyor bu yüzden değiştirmek istiyrum e90 nı kaliteli kablolu yada kablosuz kulaklıkla dinleyen varmı sesi tatmin edicimi n73 5800 5530 n80 kadar sesi çıkıyormu kulaklıktan?internet olayı nasıl youtubeden wideo izlene biliyormu n80 gibi biraz yüksek kapasitede siteye girince bellek dolu diyip atıyormu?iş ve eğlenceyi bir arada istiyorum o yüzden hem müzik hem internet iyi olmalı cevabınız için şimdiden teşekkürler.bu arada bazı akıllı çok bilmişler çıkıp arama yapsana diye doğrulukçu başı kesilirler ilk sayfayı baştan aşağı okudum sorumun cevabı yoktu diyer sayfalarıda tek tek okumak hem mantıksız hemde işime gelmedi zaten herkez girip arayıp uğraşıp bulacaksa bi kişi girsin komple sayfalarca yazsın sonra girenler onların arasından bulsun kimse bişey yazmasın nerden çıkıyor bu arama butonunu kullan hazıra konma gibi bilmişlik taslıyan kendini akıllı ve doğrulukçu sanıp kendinde yetki bulanlar anlamam.

inanın gönderdiğiniz sorunun girişini okuyunca cevap vermek için "yanıtla"ya bastım fakat sonra devamını okudum ve cevap vermeye uygun bulmadım.
    ne demek 'ilk sayfayı okudum, o kadar sayfaya girip okumayı uygun bulmadım'?
    kendi adıma (aslında burada ciddi bilgi paylaşımında bulunan herkes diyebiliriz) en az bir kez sizin o gereksiz bulduğunuz işi yaptı ve baştan sona sayfaları okudu, o sayede bilgi sahibi oldu. sizin bu küstah tavrınız karşısında cevap vercek kimse var mı bilmiyorum ama o sayfalardaki kalabalığı yapan da siz ve sizin gibiler. geri kalanı saf bilgi paylaşımı. keşke yeterli moderatör olsa da sizinki gibi ve benzeri "gereksiz" postaları temizleyebilse.

• quote:

quote:

inanın gönderdiğiniz sorunun girişini okuyunca cevap vermek için "yanıtla"ya bastım fakat sonra devamını okudum ve cevap vermeye uygun bulmadım.
    ne demek 'ilk sayfayı okudum, o kadar sayfaya girip okumayı uygun bulmadım'?
    kendi adıma (aslında burada ciddi bilgi paylaşımında bulunan herkes diyebiliriz) en az bir kez sizin o gereksiz bulduğunuz işi yaptı ve baştan sona sayfaları okudu, o sayede bilgi sahibi oldu. sizin bu küstah tavrınız karşısında cevap vercek kimse var mı bilmiyorum ama o sayfalardaki kalabalığı yapan da siz ve sizin gibiler. geri kalanı saf bilgi paylaşımı. keşke yeterli moderatör olsa da sizinki gibi ve benzeri "gereksiz" postaları temizleyebilse.

Alıntıları Göster
    15 sayfada kaç adet mesaj var?her mesajı okumaya kalksan kac saat eder?hem ben 15 sayfadaki her mesajı okuyup samanlıkta iğne arar gibi cevap arıyacaksam googleye yazar sorunu ordada ararım buranın amacı ne?bilgi paylaşımı değilmi?üstelik benim sorunum özel bir soru ilk sayfada genel bilgilere değinilmiş diyer 14 sayfada souma cevap olacağını sanmıyorum. Hem hala bu zihniyeti anlamış değilim ben dhye girdiğimde oturup kim araştırma yapmış sormu ş kim dire sormuş muhasebesi yapmam zaten araştırıp samanlıkta iğne arayacak olan gooleyi kullanır.direk soruya bakar cevabını biliyorsam veririm olay bukadar basittir durup adamın araştırmasını belemem üstelik benim vereceğim cevapla elim laptopa yapışmaz bana kalsa git araştır kardeşim 15 sayfayı oku demek ukalalık ,sorum zaten özel genel bir soru olsa wlan varmı vs gibi biraz taramaylaedineceğime eminim neyse senin cevabna zaten ihtiyacım yok sonra parmakların laptopta yorulur brak ben araştırarak buliyim öğreniyim sonra sana ağır gelir uğraşmıyan birine beleş bişey vermiş gibi olursun:):)

• quote:

15 sayfada kaç adet mesaj var?her mesajı okumaya kalksan kac saat eder?hem ben 15 sayfadaki her mesajı okuyup samanlıkta iğne arar gibi cevap arıyacaksam googleye yazar sorunu ordada ararım buranın amacı ne?bilgi paylaşımı değilmi?üstelik benim sorunum özel bir soru ilk sayfada genel bilgilere değinilmiş diyer 14 sayfada souma cevap olacağını sanmıyorum. Hem hala bu zihniyeti anlamış değilim ben dhye girdiğimde oturup kim araştırma yapmış sormu ş kim dire sormuş muhasebesi yapmam zaten araştırıp samanlıkta iğne arayacak olan gooleyi kullanır.direk soruya bakar cevabını biliyorsam veririm olay bukadar basittir durup adamın araştırmasını belemem üstelik benim vereceğim cevapla elim laptopa yapışmaz bana kalsa git araştır kardeşim 15 sayfayı oku demek ukalalık ,sorum zaten özel genel bir soru olsa wlan varmı vs gibi biraz taramaylaedineceğime eminim neyse senin cevabna zaten ihtiyacım yok sonra parmakların laptopta yorulur brak ben araştırarak buliyim öğreniyim sonra sana ağır gelir uğraşmıyan birine beleş bişey vermiş gibi olursun:):)

Alıntıları Göster
    sanırım başlık içerisinde ara diye bir kolaylık yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: veysiarslan

sanırım başlık içerisinde ara diye bir kolaylık yok..

Alıntıları Göster
    quote:

diyer 14 sayfada souma cevap olacağını sanmıyorum

Eminmisin olmadığına ? Ayrıca hem diğer 14 sayfaya bakmamışsın hemde sorduğun suale cevap olacağını SANMIYORSUN.Bence bu kadar kendinden emin olma ve bilgiçlik taslama (diğerlerine söylemişsin ama kendin o şekilde yapıyorsun).

Madem aradığın sorunun cevabını google yazınca bulabiliyorsun o zaman seni google a davet ediyoruz hee olduda bulamadın o zaman geri kalan 14 sayfayı okumak düşüyor sana TEK TEK tüm postları.

quote:

tek tek okumak hem mantıksız hemde işime gelmedi

Burası paylaşım platformu ewet AMA küstahça yazılıp çizilen yazılara ve bazı kişilerin mantıksız ve işine gelmeyen türde yazılar olduğunu savunan kişilere paylaşım yapacak yada yapan kişilerle dolu bir platform DEĞİL.

quote:

üstelik benim sorunum özel bir soru

Senin sorunu özel kılan nedir ? Gayet SIRADAN ve BASİT bir soru sormuşsun hiçte özel ve aykırı bir soru yada sorun değil.

İlk önce üslubunu düzelt sonra sorduğun suale yanıt bekle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarGuardian -- 19 Kasım 2009; 5:37:07 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.