Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok bilmiş ve beni küstah bulan wowozange arkadaşım eğer 14 sayfada okuyup bana e90 lan stereo blue tooth kulaklık deneyip ses kalitesini paylaşmış ve kullanım açısından stabil olup olmadığını belirten birtek mesaj bulursan ben söylediklerimin hepsini geri alıp sizden özür dileyeceğim öyle boş atıp tutmaylan olmuyor.ayrıca ben gidip teknosada denemesini yaptım lafım herkese değil böyle boş konuşan girip arama butonunu kullan diyen çok bilmişlere(aslında bunlar cevap bilmediğinden mesaj sayım artsın diye yazarlar) ayrıca benim gibi başkamerak edenlerde varsa ben denemeyi samsung sbh 500 stereo bluetooth kulaklıkla yaptım ses kalitesi gayet iyi 5800 kadar olmasada tatmin edebilecek düzeyde(p990iden çok daha yüksek) bütün fonksiyon tuşları tam olarak kullanılabilmekte(sar ileri gri ses kontrol vs...).
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxveyselxxxx

çok bilmiş ve beni küstah bulan wowozange arkadaşım eğer 14 sayfada okuyup bana e90 lan stereo blue tooth kulaklık deneyip ses kalitesini paylaşmış ve kullanım açısından stabil olup olmadığını belirten birtek mesaj bulursan ben söylediklerimin hepsini geri alıp sizden özür dileyeceğim öyle boş atıp tutmaylan olmuyor.ayrıca ben gidip teknosada denemesini yaptım lafım herkese değil böyle boş konuşan girip arama butonunu kullan diyen çok bilmişlere(aslında bunlar cevap bilmediğinden mesaj sayım artsın diye yazarlar) ayrıca benim gibi başkamerak edenlerde varsa ben denemeyi samsung sbh 500 stereo bluetooth kulaklıkla yaptım ses kalitesi gayet iyi 5800 kadar olmasada tatmin edebilecek düzeyde(p990iden çok daha yüksek) bütün fonksiyon tuşları tam olarak kullanılabilmekte(sar ileri gri ses kontrol vs...).

0 15 sayfayı okusan senin tarzına benzer 1 tane bile post görmezdin. okumadığın için açıkça söyleyeyim; bu seviyesizlikle ve üslupla kimseden cevap alamazsın. imzana e60 internet cambazı falan yazmışsın. sen elindeki kaynaklarla devam et. E90 eski teknoloji ürünü sana yaramayacak bir telefon. senin gibiler stereo bluetooth kulaklığı ya ucuz çin malı bulunca ya da gittigidiyordan 2.el alır... onların da ne sesi ne kalitesi bir işe yaramaz. istersen bu konuda daha fazla huzur kaçırma git başka konuları meşgul et, zira sen gelene kadar ciddi ve sadece bilgi paylaşılan bir konuydu.

not: jabra bt620s bluetooth kulaklığım var ve e90 la kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 19 Kasım 2009; 17:06:27 >

• lazzeus sen kendini ne zannediyorsun o imza benim 3 yıl önceki imzam değiştirmedim .Hem öyle senin gibiler diyerek konuşamazsın ne demek senin gibiler çin malı 2 ci el alır nerden biliyorsun benim kim oldum ve maddi durumumun ne oldunu bu hakarettir ve senin seviyesizliğindir.senin gibilerin cevabına gerek yok zaten ben incelememide yaptım ayrıca p990i kulanıyorum şuan ve samsung sbh 500 kulaklıkla merak etme senin gibi seviyesizlee ben kanıtlarımla kapak yapmayı bilirim yakında ilk çıktığında 980 vererek aldığın p990i sonra yakında gelecek olan e90 nım ve yanına teknosadan alınan 140 ytl faturalı sbh 500 kulaklığın resmini çeker atarım senin gibi boş konuşup herkesi burda yalandan atıp tutar görenlere kapak yapmak benim hobim

• E90'DA facebooktaki videoları izleyebilen var mı ?
    Ya da nasıl izlenebileceğini bilen biri ?

Bir de benim e90ın şarjı 2 gün gitmeye başladı.
    1. gün sonunda full görünüyor, ertesi gün birden bitiyor sonra

Bir de 8 gb lık kart alacğaım, uygun satan bir yer var mı Ankara'da bildiğiniz :)
  • tam almaya karar verdim ama telefon piyasada yok malesef sormadığım yer kalmadı nerdeyse
  • telefonu kapalıyken mesaj gelirse, telefonu açtığımda mesajın gelme saati olarak telefonu açtığım saat yazıyor.
    mesajın normal geliş saatini görmek istiyorum ben.
    Bunun bir ayarı var mı
  • Başlık ölmüş ya
    Bakan yok
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende yeni Nokia E90 almış bulunmaktayım. ve şimdiye kadar kullandığım en güzel telefon diyebilirim çok hoşuma gitti. Yanlız şöyle bir sıkıntım var. Şu wirofon olayını bir türlü beceremedim bu telefonda. Beceremedim derken bütün bağlantıları yapıyorum herşey güzel bağlanıyor wirofona konuşuyorum ancak wirofonu ve wifiyi kapadığım zaman bir on saniye sonra tekrardan wifi sonrada wirofona bağlanıyor. Denemediğim yapmadığım ayar kalmadı. Sonuç sıfır. Nokia müşteri hizmetlerini aradım wirofondandır dedi. Wirofonu aradım onlarda teknik ekibimize iletelimde filan falan yaptılar. Bİlen biri varsa yardımcı olabilirmi? (Ayrıca bu wirofonun müşteri hizmetleri kadar bilgisiz bir müşteri hizmetleri görmedim.Adamları arıyorsun bişey soruyorsun hemen teknik ekibe iletelim filan falan yapıyorlar. Wirofonun kampanyasından LG GM735 almıştım wirofon sorunları ve bu ilgisiz ve bilgisiz müşteri hizmetleri yüzünden sattım geri dönüş bile yapan yok. )

• ben ingilizce kullanıyorum onun için menüyü ingilizce anlatacağım
    ana menü / connectivity (türkçesi bağlantılar olabilir) / internet tel. ikonunu tıkladığınızda uygun kablosuz bağlatıları gösteriyor birini seçerek wirofon hizmetini başlatın. işiniz bitince de aynı yere girerek servisi sonlandır deyin.
    bu prosedürü takip ederseniz 10 saniyede bir bağlantı kurmaz.

telefon çok güzel telefondur hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Boratc

Merhaba arkadaşlar,

Bende yeni Nokia E90 almış bulunmaktayım. ve şimdiye kadar kullandığım en güzel telefon diyebilirim çok hoşuma gitti. Yanlız şöyle bir sıkıntım var. Şu wirofon olayını bir türlü beceremedim bu telefonda. Beceremedim derken bütün bağlantıları yapıyorum herşey güzel bağlanıyor wirofona konuşuyorum ancak wirofonu ve wifiyi kapadığım zaman bir on saniye sonra tekrardan wifi sonrada wirofona bağlanıyor. Denemediğim yapmadığım ayar kalmadı. Sonuç sıfır. Nokia müşteri hizmetlerini aradım wirofondandır dedi. Wirofonu aradım onlarda teknik ekibimize iletelimde filan falan yaptılar. Bİlen biri varsa yardımcı olabilirmi? (Ayrıca bu wirofonun müşteri hizmetleri kadar bilgisiz bir müşteri hizmetleri görmedim.Adamları arıyorsun bişey soruyorsun hemen teknik ekibe iletelim filan falan yapıyorlar. Wirofonun kampanyasından LG GM735 almıştım wirofon sorunları ve bu ilgisiz ve bilgisiz müşteri hizmetleri yüzünden sattım geri dönüş bile yapan yok. )

• Çok teşekkürler verdiğin bilgi için yaptım gayet güzel çalışıyor şimdi. Gerçekten çok güzel bir telefon insan bu telefonu kullanınca diğerleri gerçekten oyuncakmış diyor. Harika bir cihaz.
  • klavyeli bi telefon almayı planlıyorum ve en süper klavye bunda gibime geliyor yanılıyor muyum ? bir de alanlar genel olarak memnunlar mı ? internet-mail-sms olayları felan
  • kesinlikle arkadaşım en güzel klavye bunda. Mail olayı nokianın maili harika. yanlız interneti biraz yavaş gibime geldi. Bir sürü program denedim opera skyfire vs vs ama gene yavaş. sms mail yazmak inanılmaz keyifli oluyor .
  • oyunlar nasıl ? :) iç ekranda oynanabiliyor mu rahat ?
  • valla hiç oyun yüklemedim denemedim daha. ama videobul diye bir programı yükledim tam ekran oynatmadı.
  • her program tam ekran olarak çalışmıyor iç ekranda. bu konuda daha önce hangi programların tam ekran çalıştığı tartışıldı. geçmiş mesajlara bakarsanız bulursunuz.
    quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

oyunlar nasıl ? :) iç ekranda oynanabiliyor mu rahat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 17 Ocak 2010; 14:12:26 >
  • selamlar bir e90 kullanana kişi olarak core player tavsiye ederim. hiçbir ayar yapmadan 1 ve 8 sayısını kullanarak iç ekranına tam olarak video oynatabiliyorsunuz. yanlız benim makinede videolar yavaş oynuyor sizde durum nasıl.
  • arkadaşlar, bu core player da youtube dışında diğer siteleri (dailymotion v.s.) gezmenin bir yolu var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar

selamlar bir e90 kullanana kişi olarak core player tavsiye ederim. hiçbir ayar yapmadan 1 ve 8 sayısını kullanarak iç ekranına tam olarak video oynatabiliyorsunuz. yanlız benim makinede videolar yavaş oynuyor sizde durum nasıl.
  • merhaba
    ben garmin i kurdum fakat ürün kodu istiyor beceremedim sanırım yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaşşlar mp3 dinlerken deep ses hıışşıırtııyıı giderebilecek bir program veya başşka birşşey var mıı bileniniz varsa sevinirim..
  • arkadaşlar ben de almayı planlıyorum bu cihazı ama üretimi durdu mu nedir? pek bir yerde göremedim?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.