Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonda konuşurken karşıdakinin sesi az geliyor acaba bunu arttırmak için yapılabilcek bişey var mı?
  • arkadaşlar,
    E90'ıma yazılım güncellemesi yaptım, tüm yüklü programlarm gitti haliyle, sloved sözlüğümü sorunsuz kurdum fakat core player ve x-plore dosya yöneticisini kurmak istediğimde geçersiz veya eski sertifika deyip yüklemeye izin vermiyor, hatta başka hiçbir programı yükleyemez durumdayım, son versiyon yazılım nedeniyle oluyor sanırım, yazılımı hacklemek için HELLO0X2 diye bir şey önerdiler, onu da yükleyemiyorum, ne önerirsiniz?
  • @tentenn aynı sorum bende de var bilgisi olan yok mu??
  • Teşekkürler Hocam
  • teşekkürler komutanım, şimdi denemeye sıra geldi
  • Ben denedim Hocam ve başarılı oldum
  • sn tbederli,
    verdiğiniz adresteki bilgilere göre yol alıyorum, cihazımın kayıt işlemlerini yaptım onay bekliyorum, ancak "uygulama imzalama" programını bilgisayarıma kurmak için extrac ederken norton içineki exe dosyada virüs buluyor!
    "trojan horse" virüsü var diyor ve karantinaya alıyor, norton'u devre dışı bırakıp yüklerim ama virüs programının uyarısını ciddiye almamak doğru olmaz diye düşünüyorum...
    bu programın başka kopyasını bulabilir miyiz? ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tentenn -- 18 Nisan 2010; 14:52:21 >
  • @tentenn ben avast kullanıyorum,dediğiniz programda virüs bulmadı zaten Reis'e güvenebilirsiniz

ya da buyrun aynı program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 18 Nisan 2010; 14:58:09 >
  • sizin verdiğinizi de indirdim ve aynı virüs uyarısı yine geldi, norton yüklemeye izin vermiyor!
    o zaman başka çare yok, norton'u devre dışı bırakıp öyle yükleyeceğim, tecrübelerinize saygım var :)
  • bugün işyerimde kurmak istedim, "signsis.exe" dosyasında yine trojan hourse çıkıyor, McAfee var orada ve evdeki Norton ile aynı uyarı
    reis ve afd92'ye teşekkürler ama başka bir halini bulamadıkça bu işi yapamayacağım anlaşılıyor
    yok mu son bir yardım edecek?
  • Pm attım umarım yardımcı olabilirim
  • E 90 iç ekranını kaplayacak biçimde tv veya film izlemenin bir yolu var mı acaba? o koskoca ekranda nerdeyse 1/3 kadar bir yerinde grüntü alabilmek hiç hoş değil :(
  • değerli arkadaşlar, iç ekranda tam boyut tv, film izlemenin yolu forumda varsa ben bulamıyorum, yardımcı olabilecek yok mu?
  • arkadaşlar e90 ın sıfır bulunabileceği bi yer var mıdır?

bilgilendirirseniz sevinirim,saygılar...
  • yardımcı olabilecek kimse yok mu yahu
  • piyasadan kalkalı uzun zaman oldu.
    hiç bir telefoncu 6 7 ay boyunca stoğunda telefon tutmaz.
    bir ihtimal genpa ya da kvk da bulursunuz.
    onların genel merkezleriyle görüşün ama pek umut yok gibi.
  • eyw
  • @tentenn coreplayer ile tam ekran izleyebiliyorsun.

@johnmcclane birdunya.com da var ürün ama benim aldığım fiyatın 2 katı :D o fiyattan satarsan tabi elinde kalır.
    Bence temiz bir e90 bulabilirsin, TR üretimlerinde Türkçe karakterler oluyorçöşiüğ filan, yurtdışından eglmelerde yok, anlarsın zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbispf -- 5 Temmuz 2010; 1:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

@johnmcclane birdunya.com da var ürün ama benim aldığım fiyatın 2 katı :D o fiyattan satarsan tabi elinde kalır.
    Bence temiz bir e90 bulabilirsin, TR üretimlerinde Türkçe karakterler oluyorçöşiüğ filan, yurtdışından eglmelerde yok, anlarsın zaten

hakkaten 2 katı

sanırım 600e veya 700e satılanları bulmak mümkün olmayacak

genpa ve kvk ya mail attım elinizde stoklarınızda var mı diye,ama ihtimal vermiyorum...

olsa bile 1500 lira fiyat çekerler diye düşünüyorum

neyse teşekkürler yönlendirmeniz için...

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.