Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun güncel fiyatı nedir acaba hangi mağazalarda var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

Bu telefonun güncel fiyatı nedir acaba hangi mağazalarda var?

internetten sipariş vermeden önce ne kadar mağaza dolaştıysam bulamadım, ki normal bir durum zaten artık üretilmeyen bir model oldugu için bulamamak , en son artık mağaza mağaza dolaşmaktan sıkıldıgım için ereyon.com.trden sipariş verdim 725 TL ye aldım, aldıktan 3 gün sonra içerenköy carrefourda rastladım 1.200 TL idi birde geçen cuma babam mısır çarşısının orda bir telefoncuda görüp fiyatını sormuş 850 TL demişler, anlıyacagınız mağazalarda bulma şansınız pek yok gibi, şuan sadece internetten temin edebilirsiniz ...
  • arkadaşlar,
    biliyorsunuz mesajlar için sesli okuma desteği mevcut.
    bu fonksiyonun ingilizce adı "text to speech". nokia avrupa sayfasında yer alan text to speech başlığında S60 v3.2 (feature pack 2) telefonlar için "ayla" ismiyle türkçe ses paketleri var. fakat S60 v3 (e61i, vs) ve S60 v3.1 (feature pack 1- e90) telefonlar için türkçe ses paketi görünmüyor. V3.2 nin ses paketi e90 a yükleniyor, yüklenen programlarda görünüyor fakat okuyucu seçiminde türkçe seçenek çıkmıyor. yani bir yerlerde uyumsuzluk var. aranızda hiç e90 a türkçe ses paketi yükleyen / kullanan oldu mu? olduysa, nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz.

selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

arkadaşlar,
    biliyorsunuz mesajlar için sesli okuma desteği mevcut.
    bu fonksiyonun ingilizce adı "text to speech". nokia avrupa sayfasında yer alan text to speech başlığında S60 v3.2 (feature pack 2) telefonlar için "ayla" ismiyle türkçe ses paketleri var. fakat S60 v3 (e61i, vs) ve S60 v3.1 (feature pack 1- e90) telefonlar için türkçe ses paketi görünmüyor. V3.2 nin ses paketi e90 a yükleniyor, yüklenen programlarda görünüyor fakat okuyucu seçiminde türkçe seçenek çıkmıyor. yani bir yerlerde uyumsuzluk var. aranızda hiç e90 a türkçe ses paketi yükleyen / kullanan oldu mu? olduysa, nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz.

selamlar.

Selamlar
    Bu konuyu sormak için girmiştim bende demekki tek araştıran ben degilmişim araştırdım ve buldum Aylin hanımı, okuyor ama noktalama işaretlerine dikkat etmemişse yazan kişi bir çırpıda bitiyor mesaj ekleyecegim gün içerisinde

• Text to speech

SMS lerin Türkçe olarak okunmasını sağlar...

http://www.mega-upload.com/?d=AOHTITCQ

ilk önce indirdiginiz rar dosyası içindeki programları telefonunuza kurun sonra araçlar klasörünün içinde "Konuşma" uygulamasına girin ve dil olarak Türkçeyi seçin sonra Aylin hanım okumaya başlasın mesajlarınızı

not;Aradaki işareti (-) kaldırınız.Denedim çalışıyor, ama biraz Türkçesi bozulmuş alamancılar gibi okuyor mesajları

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 23 Eylül 2009; 15:26:38 >

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

yukarı
  • cyber-kesh,
    çok teşekkür ederim.
    valla güzel güzel konuşuyor.
    nokia bu kadar çok telefon satttığı bir ülkenin dil paketini neden bu kadar ulaşılmaz yapar anlaşılır gibi değil.
    selamlar.
    quote:

Text to speech

ilk önce indirdiginiz rar dosyası içindeki programları telefonunuza kurun sonra araçlar klasörünün içinde "Konuşma" uygulamasına girin ve dil olarak Türkçeyi seçin sonra Aylin hanım okumaya başlasın mesajlarınızı

not;Aradaki işareti (-) kaldırınız.Denedim çalışıyor, ama biraz Türkçesi bozulmuş alamancılar gibi okuyor mesajları

Saygılar

• quote:

cyber-kesh,
    çok teşekkür ederim.
    nokia bu kadar çok telefon satttığı bir ülkenin dil paketini neden bu kadar ulaşılmaz yapar anlaşılır gibi değil.
    selamlar.
    quote:

Text to speech

Saygılar

Selamlar
    rica ederim, bende çok zorlandım bulmakta, e90 ilk çıktıgı zamanlarda varmış bu dil paketi ama sonra siteden kaldırmışlar birden, neden kaldırmışlar bilemiyorum bende, Allahtan ozamanlarda indiren biri varmışta bulabildim

bu arada os9.1 cihazlarda da kullanılabilirmiş yeni farkkettim, n91de de deneyeyim ozaman bi ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 24 Eylül 2009; 15:15:46 >

• yalnız şöyle enteresan bir durum var;
    aylini kurdum, sol tuşa basılı tutunca yeni mesajları okuyor, güzel.

eğer arayanların ismini söyletiyorsan o zaman konuşan bir erkek oluyor ama türkçeye uygun okuyor (ĞŞÇİI gibi harfleri)
    ben bunu çözemedim. neden aylin değil de adam okuyor acaba??
    bu arada ben ses paketini e61i ye yükledim ona yüklenmiyor (uyumsuz diyor). zorlayıp yüklersen de dil seçeneklerinde türkçe çıkmıyor.
    enteresan bir dil paketi
    quote:

quote:

cyber-kesh,
    çok teşekkür ederim.
    selamlar.
    quote:

Text to speech

Saygılar

Selamlar
    rica ederim, bende çok zorlandım bulmakta, e90 ilk çıktıgı zamanlarda varmış bu dil paketi ama sonra siteden kaldırmışlar birden, neden kaldırmışlar bilemiyorum bende, Allahtan ozamanlarda indiren biri varmışta bulabildim

bu arada os9.1 cihazlarda da kullanılabilirmiş yeni farkkettim, n91de de deneyeyim ozaman bi ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 24 Eylül 2009; 16:58:20 >

• quote:

yalnız şöyle enteresan bir durum var;
    aylini kurdum, sol tuşa basılı tutunca yeni mesajları okuyor, güzel.

eğer arayanların ismini söyletiyorsan o zaman konuşan bir erkek oluyor ama türkçeye uygun okuyor (ĞŞÇİI gibi harfleri)
    ben bunu çözemedim. neden aylin değil de adam okuyor acaba??
    bu arada ben ses paketini e61i ye yükledim ona yüklenmiyor (uyumsuz diyor). zorlayıp yüklersen de dil seçeneklerinde türkçe çıkmıyor.
    enteresan bir dil paketi
    quote:

quote:

cyber-kesh,
    çok teşekkür ederim.
    selamlar.
    quote:

Text to speech

Saygılar

Selamlar

Selamlar

keşke arayanların isminide aylin söylesede o bet erkek sesinden kurtulsak degil mi ama olmuyor çünkü aylin sadece mesajları okumaya programlanmış arayana karışamıyor, arayanları yine bet sesli kahramanımızdan dinlemek zorundayız.

program E50, E51, E61i, E63, E65, E66, E71, E90, N75, N78, N79, N81, N85, N96, 5320, 5500, 5700, 6110, 6120 Classic, 6124 Classic, 6210, 6220 Classic, 6290 telefonları için geçerliymiş..

n91 de denedim olmadı ama normal olmaması çünkü listede yok

E61i gözüküyor uyumlu telefonlar arasında ama niye kurulmadı acaba, gerçekten enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 24 Eylül 2009; 17:26:17 >

• Samsung i8910 Omnia teması
     Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

http://www.mega-upload.com/?d=3MTISX13

Alternatif link;http://netl-oad.in/dateiiLLKQnjvm7.htm

not; Aradaki işareti (-) siliniz,dış ekrana uyumlu olup iç ekranda da kullanılabilir(biraz deforme oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 26 Eylül 2009; 19:08:54 >

• Sertifika almaya çalıştım, kayıt oldum bakalım bekliyoruz.
    Yoksa uygulamalar yüklenmiyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

Sertifika almaya çalıştım, kayıt oldum bakalım bekliyoruz.
    Yoksa uygulamalar yüklenmiyor herhalde.

2 günden fazla sürmez gelmesi gerçi ben 3 günde alan şanssız kısımdanım ama 2 günü geçmiyor, eğer opdadan aldıysanız, uygulamaların çogu unsigned evet, sertifikanız geldiginde imzalayıp kullanabilirsiniz.
  • quote:

Bu arada unsigned uygulmaları imzalamak için opdaya imei verip sertifika alma işlemi aklına yatmayanlara bir haberim var yeni versiyon hacklenebiliyor denendi onaylandı.

Saygılar...

Bunu yeni gördüm ya.
    keşke önceden görseydim.
    neyse sadece başvuru yapmıştım.
    Sanırım hack olayı bu imei verip sertifika almaktan daha güvenli.
    imei yi verdim ama, şimdi hack deneyeceğim bakalım.
  • bizden başka bir ülkede pek imei kontrolu yapılmıyor diye biliyorum.
    yani adamlar klonlasa da fatura elinizdeyse sorun yaşamazsınız.
    opda'dan 3 telefon için sertifika aldım, sorun yaşamadım..
    yine de tercih sizin.
    quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

quote:

Bu arada unsigned uygulmaları imzalamak için opdaya imei verip sertifika alma işlemi aklına yatmayanlara bir haberim var yeni versiyon hacklenebiliyor denendi onaylandı.

Saygılar...

Bunu yeni gördüm ya.
    keşke önceden görseydim.
    neyse sadece başvuru yapmıştım.
    Sanırım hack olayı bu imei verip sertifika almaktan daha güvenli.
    imei yi verdim ama, şimdi hack deneyeceğim bakalım.

• @lazzeus hazır burdayken sorayım link saglam mı temanın
  • Iphone OSX Teması
     Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

http://www.mega-upload.com/?d=A71MRJ4C
    not;Aradaki(-)işareti siliniz, dış ekrana uyumludur iç ekranda bozulmalar oluyor...

• me ga upl oa d sayfası açılıyor, 4 haneli kodu giriyorum 50 saniye doluyor yükleme linkini tıklıyorum.
    ondan sonrasında tüm linki görmeme rağmen sayfa yüklenmiyor, dolayısıyla indiremiyorum.
    open dns kullanıyorum, youtube jacker 5 te yüklü.
    çözemedim sorun ne nerde...

aynı siteye yüklediğin iphone theme ini indirebildim enteresan..

quote:

@lazzeus hazır burdayken sorayım link saglam mı temanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 26 Eylül 2009; 18:57:04 >
  • quote:

**** sayfası açılıyor, 4 haneli kodu giriyorum 50 saniye doluyor yükleme linkini tıklıyorum.
    ondan sonrasında tüm linki görmeme rağmen sayfa yüklenmiyor, dolayısıyla indiremiyorum.
    open dns kullanıyorum, youtube jacker 5 te yüklü.
    çözemedim sorun ne nerde...
    quote:

@lazzeus hazır burdayken sorayım link saglam mı temanın

Allah Allah bende normal gözüküyordu dün şimdi yine denedim yine indi diger linklerde mi böyle yoksa sadece temanınkinde mi böyle oluyor acaba, yenileyeyim ozaman linki

edit; Alternatif link ekledim omnia temasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 26 Eylül 2009; 19:15:55 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.