Şimdi Ara

Nokia 'Geri döndü!' Lumia 920 video inceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
10
Favori
30.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Black ops II
    incelemesi gelecek mi acep??

• quote:

Orijinalden alıntı: julyetsizromeo

Nokia 820'yi 1249 TL gibi özelliklerine göre uçuk bir rakama satarak HTC karşısında ne bekliyor? Adamlar 8S'i 1000 TL altında piyasaya sürecekler!!

1000 TL edecek bir şeyi de yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackchilina

İçinde gelen Office uygulamasında Word ve Excel dosyaları düzünlenebiliyor mu?
    Yoksa sadece dosyayı görüntüleyebilir mi?

Word da duzenleme yapiliyor su an denedim , exel de duzenleme basaramadim ama exel bilgim de sifira yakindir yani belki de ben yapamamisimdir.
  • incelemeler bence bu kadar uzun olmamalı
    zaten her şeyi detaylıca öğrenmek isteyen bu sürede ana konuyu okuyabilir
  • symbiandan androide geçecekken wp8 in ortaya çıkma haberleriyle telefon almayı erteleyen ve bu arada geçen zamanda bir windows phone 8 ve nokia uyumu incelemesi arayan biri olarak inceleme için teşekküürler. inceleme de tam aradığıma uygun olmuş.

ilk merak ettiğim microsoftun daha önceden de yaptığı mobil sistemi de bir pc ortamı gibi düşünmesini (bir çok şeye bir çok alt menüden sonra ulaşma) devam ettirip ettirmeyeceği konusu idi ki wp8 ile bunu azaltsa da yine de tamamen üstünden gelememiş. platform acilen arama fonksiyonunu kolay ulaşılabilir yapmalı, bu halde ben kime bu telefonu önerebilirim ki, aldıklarının 2. saatinde bunda nerden rehbere ulaşıyoruz derler!
    açıkçası bu eksikliği gördüğünüzde sizden de telefon özelliklerinden son aramalar gibi diğerlerine de bir değinmenizi beklerdim. o da yoksa hepten karışır ortalık.
    ikinci olarak da arama tuşu ve listelemelerin seçime göre sadece aşağı listeleme değil, ikon şeklinde listeleme şeklinde de düzenlenmeleri konusu ele alınmalı. sanırım marketten kendileri de program kuramadıkları için listenin dolmuş halini öngöremediler. o uzun listeleme çekilmez programlar doldukça.
    mağaza konusunda ise microsoftun sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. sıfırdan platform inşa eden google ın marketi bugun appstore ile yarışıyorsa arkasına windows pc ortamıyla uyumu alacak olan wp8 çok daha kısa sürede marketi dolduracaktır.

(ben beklemeye biraz daha devam edeyim =)

• Kimse yazmamış video sadece bende mi hata veriyor. Şu anda izlenemiyor!!

• Taşıtmak için hamal bulursam alabilirim..
    Mmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün turkcell de denemişdim evet stabil telefon çünkü ios gibi kapalı işletim sistemi, menü geçişleri hızlı fln tamam ama bana göre daha bir kaç fırın ekmek yemesi lazım, ham bir platform ama önü açık bence gelişir hatta ios ve android ile pastayı bölüşür
  • iphone varken bunu almak akıl kârı değil.
  • Video'yu izlemek mümkün değil!!!

• çayımı böreğimi pastamı hazırladım inceleme için
    edit: nokia kurtulmuş gibi iflastan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 21 Kasım 2012; 20:30:06 >
  • İlk sıradaki mesajımı kim sildiyse hakkımı helal etmiyorum.Bu ne saygısızlık?
  • Radiyo var mı ? biyerde okudum FM radiyo yok da . Varsa alıcam "iddaadan parayı bulursam tabi " :D
  • Marketi gelişirse, arayüz kişiselleştirmesi olursa, telefon fonksiyonların da iyileştirme yapılırsa ve bazı uygulamaların telefon uyuduğunda kapatılması olayı çözülürse (sürdürülüyor olayı) makul çözümlere ulaşırsa bu telefon alınır :)

• ellerinize sağlık , gayet güzel bir inceleme. 1 saat 22 dakika sıkılmadan seyrettim ven sonucunda city lens özelliği ile bununla gelen kulaklığı n9 uma taşıyabilirsem n9'umu uzunca bir zaman keyifle kullanacağımı anlamış oldum.

• Muşheşem bir inceleme bırakın Türkiye yi belkide dünyadaki en detaylı inceleme olmuş telefonu her yönden değerlendirdiniz eksilerini ve artılarını söylediniz sonuna kadar izledim işinizi gerçekten çok ciddiye alıyorsunuz teşekkürler DonanaımHaber :D

• quote:

Orijinalden alıntı: balboa07

Muşheşem bir inceleme bırakın Türkiye yi belkide dünyadaki en detaylı inceleme olmuş telefonu her yönden değerlendirdiniz eksilerini ve artılarını söylediniz sonuna kadar izledim işinizi gerçekten çok ciddiye alıyorsunuz teşekkürler DonanaımHaber :D

yoo diğer telefonlarla karşılaştırmamışlar özelliklede iphone5len
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Nokia Geri döndü! Haberin başlığını okuyunca videoyu izleme gereği duymadım. Tebrikler DH... Umarım Nokia çabalarınızı takdir eder. Bu kadar büyük ve ağır bir telefona tasarım ödülü vermek de size yakışırdı zaten.

yok isterse nokıa geri donmek deıl fabrıkasını verse zamnnda attıgı tekel kazıklarından dolayı zaten lıstemde olamaz..umarım buda tutmaz da batar..d.h note 2 den bahsetsin..

• Youtube uygulaması olmadan video izletmiyo ki mesut şefim yanlış bilgilendirme olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Nokia Geri döndü! Haberin başlığını okuyunca videoyu izleme gereği duymadım. Tebrikler DH... Umarım Nokia çabalarınızı takdir eder. Bu kadar büyük ve ağır bir telefona tasarım ödülü vermek de size yakışırdı zaten.

yok isterse nokıa geri donmek deıl fabrıkasını verse zamnnda attıgı tekel kazıklarından dolayı zaten lıstemde olamaz..umarım buda tutmaz da batar..d.h note 2 den bahsetsin..

aynen bu telefon çok hantal. belki kapının arkasına koymak için alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.