bunu alana kadar Nexus 4 alır adam. Ki videoların drop testleri olsun, uygulama olsun, kullanımlık açısı olsun, kısaca kaliteyi kapsayan tek birşey var.bu adam bu fiyatı koyuyosa sadece ismi için koymuyor eminim artık. Kim ne derse desin Apple bu işte dünya lideri. Dahada iyisini tanımam.Ucuz etin yahnisi hesabı bence her sektörde olduğu gibi.
mantıken düşünürsek iphone s4 bile bundan kat kat iyi hala fiyat yönünnden de
quote:
Orijinalden alıntı: wolferto
quote:
Orijinalden alıntı: onury59
bunu alana kadar Nexus 4 alır adam. Ki videoların drop testleri olsun, uygulama olsun, kullanımlık açısı olsun, kısaca kaliteyi kapsayan tek birşey var.bu adam bu fiyatı koyuyosa sadece ismi için koymuyor eminim artık. Kim ne derse desin Apple bu işte dünya lideri. Dahada iyisini tanımam.Ucuz etin yahnisi hesabı bence her sektörde olduğu gibi.
mantıken düşünürsek iphone s4 bile bundan kat kat iyi hala fiyat yönünnden de
Aynı yönde düşünmekteyim.Kablosuz şarj özelliği çok abartılmış bence, kaç saniyelik bir iş bu kablolu basit usul şarj işlemi sanki? 1600 tl'lik bir iş çıkarmamışlar bence.Kısaca şu Lumia920'nin yaptığı işlerin %90 ını benim Nokia E72'im 1000 tl lik bir farkla yapmakta :) Android taraftarı olsam Nexus seçerdim ama sadece iş Android ve yazılımda bitmiyor. Biride çıkıp demiyor ki arkadaş ben sakar bir insanım bu telefon ne kadar sağlam yahu?
Iphone Iphone Iphone..
quote:
Orijinalden alıntı: The Ultimate Insider
google chrome kullanıyorum, devamlı video hata veriyor, videoyu izleyemiyorum.
bu parayı verecek cesaretim yok şu anda biraz kullanıcı fikirlerini okuyalım sonra düşünürüz
lumia arkadaşımda var görüntü kalitesi mütiş ve kamerası inanılmaz iyi çekiyor
Ben hala samsung monte :D
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
merhaba ben bu video yu izledikten sonra gidip telefonu aldın ama telefonun eksiklerinden çok az bahsediliyor hatta yanlış bilgi veriliyor şimdi burdan mesut abiye de seslenmek istiyorum teknik detay tablosunda USB on the go var olarak yazıyor ama yok benim için önemli bir özellikti alım aşamasında, telefonu bir hafta kullanıyorsunuz bir zahmet deneme yapsaydınız heralde yazmazdınız artı dlna var yazıyor oda yok artı zil ses seviyesi ayarlanmıyor tuşların titreşimi kapatılmıyor çok saçma sapan eksiklikler var görüntülü görüşme bile yok. donanım haberin kalitesi çok üst düzeyde ve söylediğiniz herşey bir çok kişi için direk alım sebebi oluyor keşke bu eksikliklerden bahsetseydiniz son olarak telefonu alacak arkadaşlara şunu söyleyeyim telefona şu an nerdeyse hiçbir aksesuar yok kılıf dahi bulmak çok zor bu kadar para veriyorsunuz ama hiçbir aksesuar bulamamak can sıkıcı işte apple farkı burda ortaya çıkıyor iphone 5 ülkeye gelmeden 1 ay öncesinden birçok aksesuar satıştaydı..
enteresan
Oyun Severlerin İçin Çok Kısıtlı Bir Makina :)
Android Forever!
Biraz kaba olmuş bunu biraz satarlar sonra daha zarif olanını çıkarırlar yıl 2013 bence bu tasarım pek olmamış özelliklerine laf yok performansı ve kalitesi iyi ama bu kalıpta bir telefon pek olmamış.
Selam, ben bu telefonu alıcaktım ama burdaki yorumları görünce korkmaya başladım 1-2 kişi olsa neyse dicem hepsi şikayetci mesut abi sence napmaliyim başka telefonlaramı yönelsem yoksa bu telefonda iyimi verdiğimiz paraya değermi lütfen cevap verin acil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme