Şimdi Ara

Nokia 'Geri döndü!' Lumia 920 video inceleme (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
10
Favori
30.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon gayet guzel duruyor, fakat buna 1600 tl verene kadar galaxy note alırım. daha windows mobile ın cok yol alması gerekli.
  • DH incelemeyi izledim dün..Renklerinden midir nedir bayan telefonu izlenimi bıraktı bende...belkide wp8'in herşeyi kutucuklarla ana ekranda elinin altına koymasındandır..alıp kullananlara hayırlı olsn.
  • nokia benim için geri öldü
  • merhabalar cihazın ekranına kilit konuluyormu acaba ?

• Bence Samsung Galaxy S Serisi kadar güzel değil.
  • Bi kac yildir akilli telefon pazarindayim bir cok model inceledim telefonum lg fakat sunu soyleyeyim dunya uzerinde yapilmis en iyi telefon lumia 920 dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Bi kac yildir akilli telefon pazarindayim bir cok model inceledim telefonum lg fakat sunu soyleyeyim dunya uzerinde yapilmis en iyi telefon lumia 920 dir

Kusura bakmayın ama
    telefon pazarında yıllardır olan birisi için bu söylem olmadı
    bir cihaza en iyi demek için alınan kıstaslar ne,neye göre en iyi
    donanım,kullanım,hafiflik,uygulama,çok talep,işletim sistemi,
    şıklık vs.vs
    o zaman ben size donanım haber videolarında editörlerin bahsettiği bir telefonu söyleyeyim
    çin malı OPPO
    donanım süper ama dünyanın en iyi telefonu maalesef değil belki ilerde olabilir
    sayılı gündür piyasada olan lumia daha bu özelliği alabilmesi için rüştünü ispat etmesine çok var
    dilerim ilerde piyasaya çıkacağı günü iple çekilen, satılacağı ilk günün gecesi soğuklarda ,insanların
    satın almak için sabaha kadar beklediği bir cihaz olur

• quote:

Bi kac yildir akilli telefon pazarindayim bir cok model inceledim telefonum lg fakat sunu soyleyeyim dunya uzerinde yapilmis en iyi telefon lumia 920 dir

LG kullanmanız zaten baştan kaybettiriyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sericik

quote:

Kusura bakmayın ama
    telefon pazarında yıllardır olan birisi için bu söylem olmadı
    bir cihaza en iyi demek için alınan kıstaslar ne,neye göre en iyi
    donanım,kullanım,hafiflik,uygulama,çok talep,işletim sistemi,
    şıklık vs.vs
    o zaman ben size donanım haber videolarında editörlerin bahsettiği bir telefonu söyleyeyim
    çin malı OPPO
    donanım süper ama dünyanın en iyi telefonu maalesef değil belki ilerde olabilir
    sayılı gündür piyasada olan lumia daha bu özelliği alabilmesi için rüştünü ispat etmesine çok var
    dilerim ilerde piyasaya çıkacağı günü iple çekilen, satılacağı ilk günün gecesi soğuklarda ,insanların
    satın almak için sabaha kadar beklediği bir cihaz olur

doğrusu hiç bir cihazı almak sabaha kadar beklemem
    hem para vericem hemde sabaha kadar bekliyeceğim
    bana hiç mantıklı gelmiyor

ha japonlara amerikalılara özenti olsun diyemi beklerler onuda bilmem
    hani şu ps3 mü ps2 mi ilk satışa sunulduğu gün japonyada millet sabahlara kadar
    kuyruğa girip beklemişti doğrusu çok komik bir olay benim için

ha gelelim akıllı telefon olayına alttaki linkdeki yorumlarımda neler yazmışım üşenmesseniz okuyup
    yorumlayın derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_69059256/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69059256

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

radyo yok,java yok,flas yok,kart destegi yok,arayuz yok,arkadaslar soyle bir etrafiniza ve nokiya ya bir bakin..!!! nokia bitti arkadaslar bu aralik ayi kader aylari olucak,yaptiklari telefona bir bakin,biliyormusunuz bundan bir yil once HTC firmasi bundan daha ustun kalitede windows telefon uretti hemde 4.8 inc ekranli htc titan,,!!! bu nokia kimi kandiriyor acaba titanda radyoda vardi..!!! nokia 920 fiyaskodur..!!! alanlar geri getirmeye basladi zaten..!!!

cahil cahil konusma explorer 5 html.e entegre edılmıs bı sekılde flas . herkes arayuzune hasta barı ordan grmesedın ayrıca mix radio denen seyi fm radio.ya terch ederm mılyon tane sarkı var ındıreblysn.ınternet olmadanda dnlersn o zmn.32 gb gayett yeterlı ıcıne sen ble sığarsın rht ol. nokia kmseyı kandırmıyo ama sen bellıkı sazan avına cıkmssn. Profesyonel makına gbı kamerası var ıncelemelere bakarsan ınternet hızı s3.tende ıphone 5.tende ıy. normalde 100$ değerındekı navıgasyonu sana bedava sunuyo maps.i ınternetsız kullanıma sunmus.kasa sağlamlığını anlatmaya dahı gerek duymam. kutu ıcındekı kulaklık 100 tl cvarında.hıcbı seri tamamen hatasız olmaz.suan 30mılyın sattgı ıddıa edılen telefnun ekranı en az 500 kısıde tuzla buz olmus arka kapağın kırılmasından korktukları ıcın cıkaramıo zavallılar nokia 920 tam bi tasarım harikası sağlamlığı paha bıcılemez hadı sımdı eyw

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

Arkadaşlar başımdan şöyle bi şey geçti almayı düşünenler in bilgisi olsun birini aradığımda ekran kararıyor kapalı gibi oluyor tuş kilidini kitleyince ekran kapanıyorya aynı o şekil hiç bir şekilde aramayı sonlandıramıyorum menüye giremiyorum karşıdaki kişi sonlandırmazsa kapanmıyor bilginiz olsun

bende oyle bısey yok o senın cıhazla ılgılı yanlıs bılgılendırme yapmayalım.
  • yaklaşık iki haftadır bu telefonu kullanıyorum bugun çook garip birsey oldu ekran dondu ne yaparsam yapayım düzelmedi garantiye göndermeli miyim? düselir mi?

• Video 1 saat 22 dakika

• merhaba ben bu video yu izledikten sonra gidip telefonu aldın ama telefonun eksiklerinden çok az bahsediliyor hatta yanlış bilgi veriliyor şimdi burdan mesut abiye de seslenmek istiyorum teknik detay tablosunda USB on the go var olarak yazıyor ama yok benim için önemli bir özellikti alım aşamasında, telefonu bir hafta kullanıyorsunuz bir zahmet deneme yapsaydınız heralde yazmazdınız artı dlna var yazıyor oda yok artı zil ses seviyesi ayarlanmıyor tuşların titreşimi kapatılmıyor çok saçma sapan eksiklikler var görüntülü görüşme bile yok. donanım haberin kalitesi çok üst düzeyde ve söylediğiniz herşey bir çok kişi için direk alım sebebi oluyor keşke bu eksikliklerden bahsetseydiniz son olarak telefonu alacak arkadaşlara şunu söyleyeyim telefona şu an nerdeyse hiçbir aksesuar yok kılıf dahi bulmak çok zor bu kadar para veriyorsunuz ama hiçbir aksesuar bulamamak can sıkıcı işte apple farkı burda ortaya çıkıyor iphone 5 ülkeye gelmeden 1 ay öncesinden birçok aksesuar satıştaydı..

• Mağaza hakkında çok olumsuz şeyler yazılıyor ama...

Telefonu 3 haftadır kullanıyorum ve ilk mağazaya girdiğimde ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Aradan geçen 3-4 gün içinde bir anda tüm uygulamalar yüklenmeye başladı. Şimdi diğer platformlarda olup, bunda eksikliğini hissettiğim bir program hatırlamıyorum. Zorunlu olarak gördüğüm uygulamalar kesinlikle kararlı çalışıyor. Sorun çıkartanlar konusunda ise sağ olsun çoğu programcı geri bildirimlere çok duyarlı...
    Sonuç olarak mevcut haliyle bile uygulamalar standart çoğu kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde ve düzgün olarak çalışıyor.
    Win 8 platformuna geçmeyi düşünenlere duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunag

quote:

Orijinalden alıntı: ec38

beyler fotoğraf ile ilgili sitelerin editörlerinin yorumuna göre o ışığın patlaması sorunu veya fotoğrafların yumuşak çıkmasının sebebi tamamen yazılımsal imiş.. yoksa makine inanılmaz keskin fotolar çekebilir diyorlar.. bunu da purewiev denen teknolojinin iptal olduğu video performansında farketmişler.. ayrıca bu editörler fotoğrafının inanılmaz olduğunu söylüyorlar.. nokia artık makine işine soyunmasın :D

Aydınlık ortamlarda yapılan çekimlerde
    ışığın patlaması sorunu veya fotoğrafların yumuşak çıkmasının sebebi çözüldümü

nokia diğer wp8 li cihazların haricinde bir de harita güncellemesi yayınlamış son günlerde onun sayesinde düzelme olacağı söyleniyordu... umarım olmuştur..

• Fiyati ne bu külüstürün ?

• ben açıkcasını nokia'yı kurtarabileceğini sanmıyorum belki bi 6 ay-1 yıl içinde kullanıcılar alışınca tutar.O zamana da nokia'nın dilinde nokia lumia 1620 çıkar :D

• Çıkana kadar merak etmiştim hem Windows Phone'u hem de NOKİA'nın nasıl bir çıkış yapağını... bence güzel.
  • Kardeşim bunun sarısını istiyor hiçbir yerde de sarısını göremedim internetten alışveriş yapabileceğim nereleri var bu telefon için ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.