Şimdi Ara

Nokia 'Geri döndü!' Lumia 920 video inceleme (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
590
Cevap
10
Favori
30.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC One S ve Sony Xperia Ion bence daha iyi alternatifler.
  • çok yeni bir işletim sistemi olduğu için düşündürüyor, bence risk ama yine de kaliteli duruyor..
  • Telefon kilitlendi, ekran dondu diyenler, evet telefonun öyle bir problemi var. Hard Reset denen olayla çözülüyor. Hemen servis falan düşünmeyin. Volume- ile power tuşuna basın. Ama öyle 2-3 saniye değil. 10 saniye falan. Ekran kilitlenmesi dışında yeniden başlatma sorunu da var. İnşallah yazılımsaldır. Eksiklerden bahsedelim de millet fazla almasın. Öyle herkesin elinde Iphone gibi paçavra lmasını istemem. Artılarını zaten bilen biliyor.

• telefonu 1 aydır kullanmaktayım telefonu sıfırla dedim 30 dakikadır bekliyorum bir hareketlenme yok ne olcak şimdi
  • nokia lumia 620 almak istiyorum da wp8 androide göre ve ios a göre çok daha iyi gözüküyor da tek sorunum oyun ve uygulamalar artar mı ? (nokia lumia 620 donanımı çok iyi olmamasına rağmen iphone 5 ile kapışabiliyor karşılaştırma videosu youtubeda var)
  • DH iyi para almış galiba bu reklam...pardon tanıtımdan. Mobil operatör bölümünün en başına tutturulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

nokia lumia 620 almak istiyorum da wp8 androide göre ve ios a göre çok daha iyi gözüküyor da tek sorunum oyun ve uygulamalar artar mı ? (nokia lumia 620 donanımı çok iyi olmamasına rağmen iphone 5 ile kapışabiliyor karşılaştırma videosu youtubeda var)

O kadar da değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makawalli

telefonu 1 aydır kullanmaktayım telefonu sıfırla dedim 30 dakikadır bekliyorum bir hareketlenme yok ne olcak şimdi

Telefonum acıkmıyor yardım kvk kapalı bugün
  • quote:

quote:

telefonu 1 aydır kullanmaktayım telefonu sıfırla dedim 30 dakikadır bekliyorum bir hareketlenme yok ne olcak şimdi

hard reset soft reset hiç biri çalışmıyor ekran Nokia yazıyor öyle inek gibi bakıyor bana yapınca direk satıcam bune ya dandirik bir sürü para verdik açılmıyor bile

• Hep söylüyorum nokia android olmalıydı.Kesinlikle Samsundan daha başarılı olurdu.Nostaljik symbian görünümlü arayüzler felan.Kamera,maps.Süper olurdu

• quote:

quote:

quote:

hard reset soft reset hiç biri çalışmıyor ekran Nokia yazıyor öyle inek gibi bakıyor bana yapınca direk satıcam bune ya dandirik bir sürü para verdik açılmıyor bile

Geçmiş olsun,3 e 5 e bakmadan elinizden çıkarın.Kendini kanıtlamış,olgunlaşmış sistem ve modele yönelin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun,3 e 5 e bakmadan elinizden çıkarın.Kendini kanıtlamış,olgunlaşmış sistem ve modele yönelin bence.

yere düşürsem tamam dicem yada üstüne su geldi ya hiç bir şey olmadan nası bozulur ya kendi kendine

• kamerası çok iyi kalitede.ama Windows phone 8 olmasa daha iyi olurdu
  • ben de lumia 920 almayı düsünüyorum öncelikle merak ettigim usb otg kablosuyla kullanan varmı? otg ye harici wireless adaptör (Tp-Link TL-WN7200ND 150Mbps 5dBi Antenli Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptör)gibi bir adaptr taksak calısırmı deneyen arkadaş varmı? varsa yorumlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben de lumia 920 almayı düsünüyorum öncelikle merak ettigim usb otg kablosuyla kullanan varmı? otg ye harici wireless adaptör (Tp-Link TL-WN7200ND 150Mbps 5dBi Antenli Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptör)gibi bir adaptr taksak calısırmı deneyen arkadaş varmı? varsa yorumlarını bekliyorum.

hayır usb otg yazılımsal olarak desteği yok diğer yanda donanımsal desteğinin olup olamdığı bilinmiyor.
  • sizler harikasınız... adamsınız... bu kadar bilgiyi, bu telefonu henüz edinmeden bana sunduğunuz için teşekkür ederim, sayenizde en ufak bir tereddüt yaşamadan Nokia Lumia 920'mi alıp kullanıcam...

• quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

Hep söylüyorum nokia android olmalıydı.Kesinlikle Samsundan daha başarılı olurdu.Nostaljik symbian görünümlü arayüzler felan.Kamera,maps.Süper olurdu

adroid mi olmalıyıdı ? ram ne kadar olacaktı 4 gb mi? piyasada zaten 4 bin çeşit android yazılımı var, ayağa düşmüş, canı çıkmış, market virüs spam kaynıyor. hala android diyorsunuz. adobe androi de flash desteğini kaldırıyor, samsung da phone 8 çıkarma hazırlığında. neden acabaaa?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: headcoach Hep söylüyorum nokia android olmalıydı.Kesinlikle Samsundan daha başarılı olurdu.Nostaljik symbian görünümlü arayüzler felan.Kamera,maps.Süper olurdu
    adroid mi olmalıyıdı ? ram ne kadar olacaktı 4 gb mi? piyasada zaten 4 bin çeşit android yazılımı var, ayağa düşmüş, canı çıkmış, market virüs spam kaynıyor. hala android diyorsunuz. adobe androi de flash desteğini kaldırıyor, samsung da phone 8 çıkarma hazırlığında. neden acabaaa?

yine saçmalamışsın şu saçma yorumları atarken kendi nickinizle atsanıza Dh misafir ile atıyorsunuz

• android hepsinden 1 adim önde kardes flash mobillere kapatlyor kapatldgi gbi android html5 ile hemen kullaniclarini video ile bulustruyor windows a gecmeyi hc dusunmem su eksikleriyle nokia ile hic dusunmem ben windowsun nokia ile anlastgni 2 sene önce duydum buyuk bi gelismeydi

• bunu alana kadar Nexus 4 alır adam. Ki videoların drop testleri olsun, uygulama olsun, kullanımlık açısı olsun, kısaca kaliteyi kapsayan tek birşey var.bu adam bu fiyatı koyuyosa sadece ismi için koymuyor eminim artık.
    Kim ne derse desin Apple bu işte dünya lideri. Dahada iyisini tanımam.Ucuz etin yahnisi hesabı bence her sektörde olduğu gibi.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.