Şimdi Ara

Nokia 'Geri döndü!' Lumia 920 video inceleme (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
590
Cevap
10
Favori
30.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Donanım Haber tarihinin en uzun videosu ile karşı karşıyayız. Tam 82 dakika. Otur, film niyetine izle.

o paraya o kdar reklam az bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

radyo yok,java yok,flas yok,kart destegi yok,arayuz yok,arkadaslar soyle bir etrafiniza ve nokiya ya bir bakin..!!! nokia bitti arkadaslar bu aralik ayi kader aylari olucak,yaptiklari telefona bir bakin,biliyormusunuz bundan bir yil once HTC firmasi bundan daha ustun kalitede windows telefon uretti hemde 4.8 inc ekranli htc titan,,!!! bu nokia kimi kandiriyor acaba titanda radyoda vardi..!!! nokia 920 fiyaskodur..!!! alanlar geri getirmeye basladi zaten..!!!

birde elinde patladıktan sonra satmaya çalışınca fiyat farkına bakın bu telefon bide yandex arama motruyla tam bi fiyasko olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

bizi oyle alistirmislar ki 1640 tl şu kici kirik telefonlar icin ucuz geliyor. arkadaslar o fiyata koskoca laptop alinir. bir telefona 1000 tl den fazlasini vermek sacmalik ama imkanlar oyle elveriyor. yapacak bisi yok.

bencede çok doğru söylüyorsunuz o kadar alıştırdılarki fiyatları bu telefona bu rakamı vereceğine git bari iphone 4s al
  • 3 yıldır e72 kullanıyorum,symbian'a o kadar laf edildi gayette beklentilerimi karşıladı.Ocak ayı sonları gibi bu tlf'dan alacağım inş.

telefonu inceledim açıkcası e72nin çelik arka kapağından sonra kuş tüyü gibi geldi sık sık iphone4'le de temas halinde olan biriyim yani ağırlık muhabbeti palavra geldi.

kullanıcı arkadaşa sordum her yönüyle tavsiye etti sadece uygulama az ama her gün bi sürü geliyor dedi bende çok takılmadım nası olsa uygulaması olan bi tlf'na sahip olmadım hiç bu ilk olacak,kullanıcı profili olarakta tlf'nu oyun için değil mail,sosyal medya,watsapp,msj,konuşma,şarj ve darbeye dayanıklılık olarak değerlendiriyorum,sonuç olarak bu telefon bana mükemmel.

telefonun kullanıcıları'da 1650tl'yi haketttiğini söyledi.

ekranıda çok etkiledi.

ufak tefek sorunlar olur yazılımsal olduğu için problem değil düzelir en azından haala "telefonu sol elinizle tutmayın" açıklaması yapmadılar. :)

• en büyük farkına varılmayan kavramda şu."microsoft destek verir mi?".ya arkadaşlar destek denen nane bildiğiniz yama yahu açıkları giderilmiş bir yazılıma neden yeni sürümler verilsin ki?sadece market yenilenir olay bu yani.android bünyeye alışkanlık yapmış.
  • İ5 i satip iki tane alim dedim esimle bana kamerayi gordum berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu görmedim, videoyu da izlemedim..şu an e72 kullanıyorm, telefona ihtiyacım oldugu icin bunu almıstm 2 yıl önce..Telefon olayında Nokia başarılı.

Fakat, artık telefonlar telefonluktan çıktı ve cep bilgisayarı oldu dolayısıyla nokia saf dışı kaldı..Ericcson gibi..zamann alcateli gibi..O yüzden, bu tarz bi telefon alacak olsam nokia'yı direkt pas geçerim...Bu benim fikrim yada önyargı da diyebilirsiniz.
  • Beyler iphone4s im var açıkcası bu telefonu da beğendim bı karşılaştırma yaparsak hangisi daha üstün veya ikiside birbirini dengeler mı ? Saygılar

• Valla ben ciddi ciddi düşünüyorum. Şu anda acayip övülen Android'i kullanıyorum resmen sistem kaynağı düşmanı ve stabilitesi düşük şu anda. Ara ara donuyor, çöküyor vs.

Yepyeni cihazımı satıp ya 4S alacağım ya da Lumia 920.

Symbian'a bi ton laf ediliyordu burada. Tabi ki kişiye göre değişir, ama en azından benim ihtiyaçlarımı karşılıyordu. Fakat kendini geliştiremediği bir gerçek.

Lumia'yı inceleyeceğim birazdan sanırım. Malzeme kalitesi ve sağlamlığı iyi ise pili de güzel gidiyorsa tamamdır benim için.

Bi ton para veriyoruz, yok ekranı kıs yok 3G'yi kapa türlü maymunluklar yapıyoruz pil olayı yüzünden.
  • Yani, Lumia ve WP8 gelişecek mi dersiniz? Ayrıca ofis çalışanları için bir cep bilgisayarı niteliği taşıyan bu telefon, gençler için ne anlama geliyor? Fonksiyon çöplüğü mü, yoksa gelişmiş fonksiyonel kullanım mı? Alışılmışın dışında, ezber bozan bir cihaz ama tabiki gelişmesi gerek ve gelişecektir de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec38

beyler fotoğraf ile ilgili sitelerin editörlerinin yorumuna göre o ışığın patlaması sorunu veya fotoğrafların yumuşak çıkmasının sebebi tamamen yazılımsal imiş.. yoksa makine inanılmaz keskin fotolar çekebilir diyorlar.. bunu da purewiev denen teknolojinin iptal olduğu video performansında farketmişler.. ayrıca bu editörler fotoğrafının inanılmaz olduğunu söylüyorlar.. nokia artık makine işine soyunmasın :D

Aydınlık ortamlarda yapılan çekimlerde
    ışığın patlaması sorunu veya fotoğrafların yumuşak çıkmasının sebebi çözüldümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Valla ben ciddi ciddi düşünüyorum. Şu anda acayip övülen Android'i kullanıyorum resmen sistem kaynağı düşmanı ve stabilitesi düşük şu anda. Ara ara donuyor, çöküyor vs.

Yepyeni cihazımı satıp ya 4S alacağım ya da Lumia 920.

Symbian'a bi ton laf ediliyordu burada. Tabi ki kişiye göre değişir, ama en azından benim ihtiyaçlarımı karşılıyordu. Fakat kendini geliştiremediği bir gerçek.

Lumia'yı inceleyeceğim birazdan sanırım. Malzeme kalitesi ve sağlamlığı iyi ise pili de güzel gidiyorsa tamamdır benim için.

Bi ton para veriyoruz, yok ekranı kıs yok 3G'yi kapa türlü maymunluklar yapıyoruz pil olayı yüzünden.

3G açık ve full ekran parkalığıyla günü çıkarabilen cihaz henüz üretilmedi, hayal kırıklığına uğrarsınız.

• Arkadaşlar Nokia Lumia 920 aldım bu gün. Iphone 4s-imi satdım. şimdi iyikide satıp Nokia lumia 920 aldım diyorum. Muhteşem bir telefon. 1 saat full inceleme yaptım. şarjım 98%. Bana göre gayet iyi. Yazılan sorunların hiç biri yok. Telefon çok hızlı çalışıyor. Dokunmatiğide süper. S3 , note 2 falan bunları bırakın ya. çok iyi bir telefon lumia 920.

• quote:

Orijinalden alıntı: ios_apple

Arkadaşlar Nokia Lumia 920 aldım bu gün. Iphone 4s-imi satdım. şimdi iyikide satıp Nokia lumia 920 aldım diyorum. Muhteşem bir telefon. 1 saat full inceleme yaptım. şarjım 98%. Bana göre gayet iyi. Yazılan sorunların hiç biri yok. Telefon çok hızlı çalışıyor. Dokunmatiğide süper. S3 , note 2 falan bunları bırakın ya. çok iyi bir telefon lumia 920.

üstelikde taş gibi sağlam değilmi öğle 3-4 düşmeyle kırılacak bozulacak gibi durmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: ios_apple

Arkadaşlar Nokia Lumia 920 aldım bu gün. Iphone 4s-imi satdım. şimdi iyikide satıp Nokia lumia 920 aldım diyorum. Muhteşem bir telefon. 1 saat full inceleme yaptım. şarjım 98%. Bana göre gayet iyi. Yazılan sorunların hiç biri yok. Telefon çok hızlı çalışıyor. Dokunmatiğide süper. S3 , note 2 falan bunları bırakın ya. çok iyi bir telefon lumia 920.

üstelikde taş gibi sağlam değilmi öğle 3-4 düşmeyle kırılacak bozulacak gibi durmuyor

Aynen

• bugün yine türkcelde sarısını inceledim
    görüntü harikaydı teşhir ürününde satıcı çocuk hat takıp nete girdik denemek için
    harika sayfalar canavar gibi açılıyor benim pc den daha hızlıydı
    face ve twitırdada hiç bir sorun olmadı girerken you tubeden videoyu seyrettik
    sesi etrafdakileri rahatsız bile etti diyebilirim
  • telefonu görmedim ama fotoda diş görüntüsü iyi değil. tasarım olarak hayal kırıklığı

• Nokia multimedya alanındaki uzmanlığını konuşturmuş.
  • Bu nokia kendi sonunu getirecek en son. Htc gibi hem android, hem de wp sat. Bak bakalim hangisi daha cok satiyor. Olmadi araya bi kac tane de symbian sikistir. Kim hangisini tercih ediyorsa onu alir. Yoksa telefonun özellikleri bu sefer olmus yani.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.