Şimdi Ara

Nokia 'Geri döndü!' Lumia 920 video inceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
10
Favori
30.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya aslında güzel telefon ama en son çıkan telefonlar arasında karşılaştırmaya girersek biraz daha kaba kaçıyor gibi. Samsung ve Apple gibi markaların liderliği tartışılmaz ve bunlar arasında nokia eriyip gidecek gibi. Çünkü fiyat konusunda da diğerlerine kıyasla ucuz telefon diyemeyiz.
  • hiç bir zaman dört dörtlük bir telefon olmaycak ve sizde hiç bir zaman tatmin olmayacaksınız yapcak bişey yok üşenmeden sayfalar dolu yazmanıza vallahi şaşıyorum. işiniz gücünüz yokmu sizin yahu hayatınız yokmu aileniz yokmu nebiliyim işte garip ...

• kamerasının gündüz çekimleri ve telefon menüsünün kullanışsızlığı dışında beni hayalkırıklığına uğratan bir yanı olmadı. alacağım sanırım.
  • OPERA'ya entegre içerik engelleyici pasifte olsa video hata veriyor...
  • klasör oluşturma seçeneği falan varmı mesala klasör oluşturup onun içine atmak istesem bilen varsa yazabilir mi

• 1.14 Gb

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

Bu kadar feedback olacagini tahmin etmiyordum. Yalniz incelem cok guzel olmus. Tek lumia degil windows phone 8x isletim sistemi de tanitilmis.

Windows Phone 8X diye bir iletim sistemi mevcut değil. HTC WP8X olmasın sizin dediğiniz?

• Diğer telefonlar ile kamera performansı testi yapabilirsiniz iPhone 5 inde kamerasınıda övmüştünüz bi karşılaştırma yaparsanız güzel olur

• Birkaç ay bekleyeceğim özellikle uygulama marketini görmek ve sistemin biraz daha oturması için ayrıca bu arada fiyatında da bir gerileme olur her türlü kazançlı çıkarım. Cihaz donanım olarak çok güzel bence sadece biraz WP8'in eksiklikleri var ama giderileceğinden pek şüphem yok ama beklemek en garanti yol, acil telefon ihtiyacı olan hemen alabilir tabi. Umarım uygulama marketi hemen gelişir, çünkü rakipleri bu alanda ciddi anlamda önde.

İncelemeniz çok güzel olmuş elinizden geldiği kadar her yönüyle cihazı bizlere tanıtmışsınız gerçekten çok teşekkürler. Takip ettiğim 2 yerli teknoloji sitesinden birisiniz (diğerini belirtmek uygun olmaz) ve sizlerin görüşleri benim için çok önemliydi :)

• Teşekkürler, WP8'in biraz daha gelişmesi gerekiyor. Nokia'nın da kamera teknolojisi gerçekten başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyceyx

Marketin gelişmesi en az 1 yıl surer diyosunuz...
    bu demeç hic yakışmadı. instagram yok dediniz 1 saat sonra instagram markete geldi :)

Marketin gelismesi bir seneden fazla surer , whatsapp uygulamasini geri cekmisler, imdb uygulamasina giriyorsun cokuyor anasayfaya donuyor , tango vardi onu da geri cekmisler , oyunlar zaten tetris oyunlari. Instagram da gelmedi isletim sistemini falan mi karistirdin ? Wp7 ile uyumlu olan bir cok uygulama 8 ile uyumlu degil , yahu cikis tarihinden once bu sorunlari hallet ondan sonra piyasaya sur.

920 gercekten cok guzel bir cihaz , ama win8 marketi rezalet tek kelimeyle.
  • usb otg varmı?

• Vidyoyu izlemek gerçekten zor oldu.Boyutunun büyük olması ve çok fazla kişinin izlemeye çalışması nedeniyle sunucu yetersiz kaldı gibi.İnceleme gerçekten iyi olmuş ben daha uzun bir incelemeye rastlamadım.Nokia elinden geleni yapmış donanım ve uygulama alanında gerisi microsofta kalmış.En acil düzenlenmesi gereken 2 unsurdan ilki arama butonuna işe yarar bir işlev verilmeli ve başlangıç ekranına istediğimiz uygulamaları gruplayıp tek bir kutu halinde ekleyebilmeliyiz.Fiyat konusunda 820 nin 1000 lira sınırında kalması gerektiğini düşünüyorum.Şahsen 1000 liranın üzererinde para verecek olsam 920 alırım.Nokia gelecek planlarını wp8 e yöneltmişse 820yi agresif bir fiyatla piyasaya sürüp sistemi yaymalıydı.İnş yakın zamanda 820 incelemesi ve wp8 uygulama incelemeleriyle karşılaşırız.

• İçinde gelen Office uygulamasında Word ve Excel dosyaları düzünlenebiliyor mu?
    Yoksa sadece dosyayı görüntüleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackchilina -- 21 Kasım 2012; 18:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

hiç bir zaman dört dörtlük bir telefon olmaycak ve sizde hiç bir zaman tatmin olmayacaksınız yapcak bişey yok üşenmeden sayfalar dolu yazmanıza vallahi şaşıyorum. işiniz gücünüz yokmu sizin yahu hayatınız yokmu aileniz yokmu nebiliyim işte garip ...

ve bunu 3186 mesajı olan biri yazmış. ironik!
  • Apple aynı teknolojiyle bir telefon çıkartsa piyasaya 3.500 TL'den aşağı çıkartsın ben terk ederim burayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

İnceleme gerçekten mükemmel olmuş tamamını keyifle izledim. Bence tamamını izleyin özellikle videonun sonundaki navigasyon kısmı insanın alma isteğinin arttırıyor aynı şey gece çekimleri içinde geçerli. Tek kelimeyle elinize sağlık.

Nick-mesaj çelişkisi.

Doğru diyorsun, sahip olduklarımız bir süre sonra bize sahip oluyor ama tek tutkum elektronik diğer konularda böyle değilim
  • Yandex arama butonunu satın almış :) Umarım güncelleme ile farklı fonsiyonlar kullanabiliriz

• Nokia 820'yi 1249 TL gibi özelliklerine göre uçuk bir rakama satarak HTC karşısında ne bekliyor? Adamlar 8S'i 1000 TL altında piyasaya sürecekler!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

İnceleme gerçekten mükemmel olmuş tamamını keyifle izledim. Bence tamamını izleyin özellikle videonun sonundaki navigasyon kısmı insanın alma isteğinin arttırıyor aynı şey gece çekimleri içinde geçerli. Tek kelimeyle elinize sağlık.

Nick-mesaj çelişkisi.

Doğru diyorsun, sahip olduklarımız bir süre sonra bize sahip oluyor ama tek tutkum elektronik diğer konularda böyle değilim

Kararsizsan sorularini bana sorabilirsin hocam su an yanimda one x ve lumia 920 yan yana. Tam bir karsilastirma yapip konu actiktan sonra one x i satcam.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.