Şimdi Ara

Nokia 'Geri döndü!' Lumia 920 video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
10
Favori
30.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba,

Reklam engelleyici yazılımlar kullananlar ne yazık ki videolarımızı izleyemezler. Programı devre dışı bırakarak videoları görüntüleyebilirsiniz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Teşekkürler inceleme için
  • teknik özellik tablosunda telefonun ağırlığı 600gr yazılmış

• teşekkürler ellerinize sağlık hemen izliyorum ve çok merak ediyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Thale

Firefox ta açılmıyor video.

Bende açılıyor yalnız ben açıp izleme taraftarı değilim bu Filmi o yüzden indiriyorum.

Artı olarak reklam engelleyiciside kullanıyorum ama yinede sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TECHTRONİC -- 21 Kasım 2012; 0:17:17 >
  • farklı olmak isteyenlere bire bir herkezde android ios var ama wp8 ve nokia tek :)

• İzleyince editlerim bende :( Mobilden bütün desktopa herşeyi denedim. :( Hala uğraşıyorum

Edit : wp8 1 yıl sonra ancak alınabilecek seviyeye gelir(market-yazılım...). Bu ızdırabı yaşamamak için diğer platformaları kullanmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 21 Kasım 2012; 13:46:02 >
  • 7mbit internet var ancak videoyu izlemiyorum ne saçma iş

• google chrome kullanıyorum, devamlı video hata veriyor, videoyu izleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ultimate Insider

google chrome kullanıyorum, devamlı video hata veriyor, videoyu izleyemiyorum.

Reklam engelleyici yazılımı devre dışı bırakmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Dediğiniizi yaptım ve şu an izliyorum videoyu teşekkürler. Bi de, youtube'da donanımhaberin kanalı açsanız da oradan videoları sorunsuzca izleyebilsek daha iyi olmaz mI?
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Mobil versiyonlar yarın sabah hazır olacaklar. Bu video incelemeyi uzun zamandır bekleyenlere verdiğimiz sözü tutmak adına masaüstü ve dizüstü bilgisayar kullanıcılarına özel yayınlanmıştır.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Bu fırsatı değerlendirip bu uzun incelemeye ingilizce altyazı hazırlasanız adınızı duyursanız youtube da falan fenamı olur fırsatı kaçırmayın bence.
  • İpad de açılmıyor !

• quote:

quote:

quote:

Dediğiniizi yaptım ve şu an izliyorum videoyu teşekkürler. Bi de, youtube'da donanımhaberin kanalı açsanız da oradan videoları sorunsuzca izleyebilsek daha iyi olmaz mI?

Videolarımızın Youtube'da olması Donanimhaber.com'a zarar verir. Bu videolar için çok emek harcıyoruz, elbette izleyenlere reklam gösterebileceğimiz bir ortam olmalı ki reklam verenlerin ilgisini çekip bir şekilde gelir elde edelim.

videolar Youtube'da olursa sadece youtube kazanır bir süre sonra da Donanimhaber.com diye bir site kalmaz :)

• En çok merak ettiğim telefonlardan bir tanesi

• Sorun yaşayanlar ****'u devre dışı bıraksın veya ie'la açsınlar.
  • sabahtan beri ha geldi ha gelcek derken sonunda Sabaha kaldı artık
  • Film izlemeyi tercih ederim

• oyun işini naptırıyoruz bu telefonda?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.