Şimdi Ara

Nokia 'Geri döndü!' Lumia 920 video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
10
Favori
30.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence tarafsız ve gayet güzel bir inceleme olmuş. Anlatılanlar ile bu cihaz hakkındaki düşüncelerimde çok uç farklılıklara rastlamadım. Nokia hakikaten özenmiş bu sefer güçlü bir cihaz ile geri dönmüş. Eksiklikleri muhakkak var ama zamanla yazılımlarla bazı şeyler düzelecektir.
  • 600 gram mi yazanlar , cihazin ipad ile ayni agirlikta olabilcegini ciddi ciddi dusunen insanlar. Vallahi hayal gucunuzu mu , bilgisizliginizi mi , cehaletinizi mi tebrik edeyim bilemedim acikcasi.

Gerci konuyu bir kere okuma zahmetine girseydiniz 600 degilde 185 gr oldugunu anlardiniz. Gerci yine de agir ama 10 inclik tabletle ayni agirlikta degil
  • öncelikle böylesine kalite kokan bir inceleme için DONANIM HABERe teşekkürler..
    telefon her haliyle çok radikal ve şık olmuş.. özellikle nokianın yazılımları takdi hakediyor..
    ama keşke o şık tasarımın ve kalitenin yanında birde agırlıktan yana birşeyler yapsalardı.. çünkü daha önce kullandıgım htc sensation bile bana epeyce agır gelmişti ki o 150 gramdı... ama yinede htc nin 8x imi bu mu derseniz nokia cok daha sıradışı olmuş diyebilirim.. tebrikler NOKİA..

• 82 dk yı üşenmeden izledim Sırf kamerası icin bu telefonu tercih edebilirim,fakat menüsü olsun ,arama menüsü olsun,ısınma sorunu olsun,uygulamaları olsun beni sogutuyor :/

Yinede Bu uygulama icin ugrasanların Ellerine saglık,teşekkür ederim bu bilgilendirici videonuz icin.

• o kadar mühendis, o kadar üst düzey yönetici tasarımcı vs. oturup çok övündükleri bir telefon yapıyorlar ama led bildirim ışığı kimsenin aklına gelmiyor mu arkadaş siz neyin kafasını yaşıyorsunuz cık cık cık.

• izledim videoyu detaylı bir windows anlatımı olmuş.. 920 zamana ve güncellemelere ihtiyacı olan bi cihaz mesela fotoğraflardaki sarı-beyaz olayı.. videonun sonunda da değinildiği gibi ihtiyaca göre telefon alınmalı ve şahsen yaşadığım şehirde bilmediğim sokak mekan yok yani navigasyona ihtiyacım yok.. mix radio güzel uygulama ama ona da ihtiyacım yok tasarım çok güzel ama ağırlık fazla olmuş.. fiyat olarakta daha rekabetçi girmeliydi piyasaya.. bildiğim kadarıyla satış rakamları iyi gidiyordu yani o açıdan bi geri dönüş olabilir tabi ki olması da rekabetin artması olarak kullanıcı için iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

o kadar mühendis, o kadar üst düzey yönetici tasarımcı vs. oturup çok övündükleri bir telefon yapıyorlar ama led bildirim ışığı kimsenin aklına gelmiyor mu arkadaş siz neyin kafasını yaşıyorsunuz cık cık cık.

Ondan daha buyuk eksiklik bildirim menusunun olmayisi , androidde cok alismistim simdi biraz garipsedim , yazilimla belki gelir diye umuyoruz.
  • çok ayrıntılı bir inceleme olmuş. Lumia 920 nedir ne değildir iyice anlama fırsatı buldum teşekkürler.

• çoook güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.
    Anladığım kadarıyla wp8 çok çok eksiği var.
    Birde bu kadar kalın va agır bir telefonunun kullanımı sıkıntı olur...
    Tek etkilendiğim nokta gece ve video çekimindeki sabitleme olayı onun haricinde pek etkileyici tamda aradığım şey dediğim bir telefon değil.

• bir chorme kullanıcısı olarak bu siteden video izliyememekten gına geldi.

• Eveet yaa! Nokia diye bir marka vardı dimi yaa?

• sürekli çöken androide ve kapalı sistem iOS a karşı isyandır WP8 li L920

• quote:

Orijinalden alıntı: semih611

bir chorme kullanıcısı olarak bu siteden video izliyememekten gına geldi.

neden firefoxun etkili dünyasına adım atmıyorsunuz? Size çok daha iyi bir browsing deneyimi vaad ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhh nokia.. bu yaptığın oldu mu ?? sen tut en iyi kamera performansını( gece çekimleri vs için), en iyi navigasyon desteğini, en iyi ekranı, en iyi sayılabilecek net performansını, dokunmatiğin her şekilde çalışmasını, kablosuz teknolojilerin sonuna kadar desteğini, her türlü şeyi şu marketi bile olmayan bir işletim sistemi ile sun.. microsoft marketi geliştirene kadar zaten yıl geçer.. keşke bu kadar güzel özelliklere sahip kendi ekosistemini kursaydın... ama olsun.. bu telefonda gayet alınabilir bir durum da.. inş hacker lar ve geliştiriciler işini iyi yapar da insanlara uygulama açısından o markete bırakmaz :(

• ad-block eklentisi kullananlar video açılmıyorsa ad-block eklentisini devre dışı bırakarak açabilirler video başında reklam olduğu için engelliyor

• siz olayı anlamadınız. adamlar kışlık telefon yapmış. eldivenle kullanabiliyorsunuz. üstelik telefonun her tarafı eşit ısınıyor. malum önümüz kış. bence kışın kullanılabilecek en iyi telefon nokia lumia 920:)

şaka bi yana gerçekten güzel bi inceleme olmuş. öncelikle çok teşekkür ederiz. bu arada bildiğim kadarıyla htc8x elinize daha önce geçti ama böyle bi programı nokia920 ile yaptığınıza göre nokia arayı biraz daha sıcak tutmayı başarmış. bu noktada htc yetkilileri de bu yorumları okuyorsa bence bu tür videolara önem göstermeliler. baya iyi reklam olmuş çünkü.

videoyu izledikten sonra kullandığım 5800'ı yakın zamanda değiştirmemeye karar verdim. ben wp8 in arayüzünü filan çok hoş buluyorum kesinlikle 10 yıl kullansam sıkılmam. ama bildirim ışıkları ve bildirim çubuğu önemli. ayrıca markette beklediğimden kat kat kötü çıktı. nokia gayret göstermiş bişeyler yapmış ama ben nokia ya aldığım 5800 dan sonra kesinlikle güvenmem. 6 ay sonra üst modeli çıkar bunun o yazılımların hepsi de olduğu gibi kalır güncellenmez. bunu bi nokia kullanıcısı olarak söylüyorum. yani windowsphone bi telefon almak şu anda akıl işi değil.

nokia lumia 920 ye gelecek olursak. kablosuz şarj özelliği teknolojinin başlangıcı açısından çok iyi güzel ama şu an için tercih sebebi olmaktan çok uzak. diyelim telefona film attım şarjı o an yarım olabilir ya da uzun bi film olabilir. normal şarj kablosunu takarak şarjı azalınca izlemeye devam edebilirim ama o yastıkla bu mümkün değil. yine pil bitmek üzereyken koydum diyelim biri aradı uzun bi görüşme yapmam lazım nasıl olacak yine kablo lazım. (belki bu şekil görüşme yapmak tehlikeli ama bunu bu şekilde herkes kullanıyor sonuçta) ayrıca performans kaybı da var. yani o alete neden para vereyim hala anlamadım. nasa da uzay savaşı mı yönetiyorum şirketten ayrılırken bi şarj aletinin kablosunu telefondan çekemeyecek kadar yoğun olayım:) eğer telefon daha hafif olacaksa idi bunu hiç koymasalardı keşke telefona bence. kamera konusunda da tamam iyi işleri başarmışlar ama erdi beyin video da bi lafı var diyor ki: "şimdi de normal dünya koşullarına bakalım" ve nokia nın övdüğü kamerası orada çuvallıyor. yani asıl kullanılacak ortamlarda. ayrıca hareket engelleyici özelliği ilk gösterdiklerinde bisiklet üzerinde çekim filan yapıyorlardı. ben de bisiklete çok binen birisiyim özellikle de ormanda toprak yolda çekim yaptığımda aşırı bi titreme oluyor. bu noktada biraz umutlanmıştım ama her ne kadar nokia piyasaya göre iyisini yapmış olsa da videoda anlattığı kadar iyi değil. ve benim ihtiyaçlarımı da karşılayamaz şu durumda. sonuç olarak bence lumia 920 nokianın wphone a girişi için şu anda iyi bi telefon fakat bu telefon bana göre geleceğin 5800 ı. 5800 a da iphone katili filan dediler ama tırt çıktı bu da onun gibi bişey olacak. bi kaç ay sonra güncellemeler gelir ve yeni telefonlar çıkınca bu ilk çıkanlar unutulacak. bu videodan onu anladım...

• arkadaşlar lumia 920 kullanan arkadaşım kameranın gündüz cekimlerindeki netlik problemi için nokia destek hattını aramışdı ve bu konuda oldukça şikayet aldıklarını ve en kısa zamanda güncelleme ile kameranın gercek gücünü gösterecegini sölediler.

• İnceleme çok güzel olmuş. Ama wp8 uygulama desteğinin olgunlaşması lazım. Bakalım 2 sene içinde neler olur göreceğiz,piyasa kızışıyor gibi.
  • telefonun ağırlığını söylerken mesut beyin mimikleri çok güzel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Mobil versiyonlar yarın sabah hazır olacaklar. Bu video incelemeyi uzun zamandır bekleyenlere verdiğimiz sözü tutmak adına masaüstü ve dizüstü bilgisayar kullanıcılarına özel yayınlanmıştır.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Mesut bey tweetlerinizi takip edenler bu incelemeden olumsuz sonuc cikacagindan emindiler. Oyleki daha inceleme cikmadan size karsi orgutlenmeye calisan arkadaslar oldu forumda. Incelemede ise (hakkinizi yememek lazim eksiklerini de ortaya koymussunuz) tum eksiklerine ragmen yinede alinabilir basarili bir cihaz tablosu ortaya koymussunuz. Ikide tabiri caizse odul vererek telefon hakkindaki gorusunuzu netlestirmissiniz. Ama ben daha birkac gun once kameranin dusuk isik performansindan baska bir artisini gormedinizi soyleyen yada inceleme gorulmeden telefonun alinmamasini tavsiye eden tweetlerinizi hatirliyorum. Ki bu gibi tweetler benim gibi bircok kiside telefon hakkinda olumsuz bir inceleme gelecegini dusundurdu. Suan tereddut icinde kaldim acaba bu durumu bizmi yanlis algiladik yada sartlar sizi bu platformda daha mi profesyonel dusunmeye zorluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkside.tr -- 21 Kasım 2012; 3:08:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.