Şimdi Ara

Nokia Guvenlik Kilidini mi unuttunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
21.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asagidaki siteden IMEI numaranızı girerek telefonunuza
    ozel guvenlik kodunu (security mastercode) olusturabilirsiniz.
    sadece mastercode bolumune tıklayıp IMEI numaranızı girin

http://nokiamastercode.ueuo.com

kolay gelsin

• sen bunu denedin mi?

bana güvensiz göründü.

ayrıca bu güvenlik kodu nasıl kullanılacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopik -- 25 Eylül 2006; 18:13:12 >
  • saol
  • Bu site nedense bana pek güvenilir gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrtlg

Bu site nedense bana pek güvenilir gelmedi.
    arkadaşlar böyle birşey sanırım gerçekten var ama engellenebiliyor. mesela telefonunuzu biri çaldı ve bu şifreyi kullanarak telefonunuzu açmaya çalışıyor. bu 10 haneli şifreyi girmesini engellemek için smartsettings programı ile telefonda girilebilecek kodları 9 hane ile sınırlıyorsunuz ve adam kıramıyor.
    ama bu da bana biraz yalanmış gibi geldi. çünkü smartsettings de bir program ve format atınca gider. çalan adam önce hard format atıp sonra kodu yazarsa o zaman yandınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Nukem

arkadaşlar böyle birşey sanırım gerçekten var ama engellenebiliyor. mesela telefonunuzu biri çaldı ve bu şifreyi kullanarak telefonunuzu açmaya çalışıyor. bu 10 haneli şifreyi girmesini engellemek için smartsettings programı ile telefonda girilebilecek kodları 9 hane ile sınırlıyorsunuz ve adam kıramıyor.
    ama bu da bana biraz yalanmış gibi geldi. çünkü smartsettings de bir program ve format atınca gider. çalan adam önce hard format atıp sonra kodu yazarsa o zaman yandınız

Alıntıları Göster
    bana da gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

bana da gelmedi

Alıntıları Göster
    denedim, ama verdiği şifreyi cihaz kabul etmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YüzBaşı_

IMEI numaranı da kendi elinle kimbilir kimlerin eline vermiş oldun, geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zopik

quote:

IMEI numaranı da kendi elinle kimbilir kimlerin eline vermiş oldun, geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Önceden denemiştim, açıyordu. Ama şu an açılmıyor.

Alın size bir programhttp://www.h emenpaylas.com/download/1674752/mcode.sis.html bunu sybian nokia cihazınıza gönderip, imeiyi yazıp, mastercode u alıyorsunuz. Zaten dünyada bu programın veritabanını yapan bir adam var, onun için isterseniz fazla komplo teorisi üretmeyin.

• quote:

Önceden denemiştim, açıyordu. Ama şu an açılmıyor.

Alın size bir programhttp://www.h emenpaylas.com/download/1674752/mcode.sis.html bunu sybian nokia cihazınıza gönderip, imeiyi yazıp, mastercode u alıyorsunuz. Zaten dünyada bu programın veritabanını yapan bir adam var, onun için isterseniz fazla komplo teorisi üretmeyin.

Alıntıları Göster
    ben bu konu hakkında topic açtım. bu işi yapan programı da verdim. ama problem yaşayan arkadaşlar bana bir cevap verme nezaketi bile göstermediler. bu nedenle programı kendime saklıyorum. topic başlığı "security master code generator isteyenler" idi. belki hala linki kalmıştır. isteyen aratsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

ben bu konu hakkında topic açtım. bu işi yapan programı da verdim. ama problem yaşayan arkadaşlar bana bir cevap verme nezaketi bile göstermediler. bu nedenle programı kendime saklıyorum. topic başlığı "security master code generator isteyenler" idi. belki hala linki kalmıştır. isteyen aratsın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Hocam bir iki ayrı yerde araştırdım, bu programın veri tabanı bir adama ait. Yani ne akdar farklı sitede aratırsan arat, sana aynı mastercode geliyor. yalnız benim cihaz o mastercode ile açılmıyor. Kafayı yiyecektim az daha. Ama neyse lockcode suz da hayat devam ediyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Hocam bir iki ayrı yerde araştırdım, bu programın veri tabanı bir adama ait. Yani ne akdar farklı sitede aratırsan arat, sana aynı mastercode geliyor. yalnız benim cihaz o mastercode ile açılmıyor. Kafayı yiyecektim az daha. Ama neyse lockcode suz da hayat devam ediyor.

Alıntıları Göster
    öyle tabi. benim bulduğum program nete erişim olmadan çalışıyor. bulursam atayım sana bari mailini pm at istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

öyle tabi. benim bulduğum program nete erişim olmadan çalışıyor. bulursam atayım sana bari mailini pm at istersen.

Alıntıları Göster
    tamam, maili pm liyorum...
  • quote:

tamam, maili pm liyorum...

Alıntıları Göster
    PM cevaplandı
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Siteyi ben hazırladım, kesinlikle IMEI ler kayır edilmiyor, bu tur bir işle hic ilgim yok.

site guvensiz gorunebilir ama cok aceleye geldi daha iyi hale getirmeye calisicam

saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: zopik

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyaskuzu2000

Siteyi ben hazırladım, kesinlikle IMEI ler kayır edilmiyor, bu tur bir işle hic ilgim yok.

site guvensiz gorunebilir ama cok aceleye geldi daha iyi hale getirmeye calisicam

saygılar

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yav ben bunu 6233 de denedim olmadı ama 6230 da oldu
    benim ihtiyacım 6233 de idi. bu kouda acil yardımlalarınızı bekliyorum donanımhaber ahalisi. 6233 güvenlik kodumu kaybettim hükümsüzdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: aadnan

yav ben bunu 6233 de denedim olmadı ama 6230 da oldu
    benim ihtiyacım 6233 de idi. bu kouda acil yardımlalarınızı bekliyorum donanımhaber ahalisi. 6233 güvenlik kodumu kaybettim hükümsüzdür.

Alıntıları Göster
    bunun bir baska versiyonu da vardı (http://nfader.z-host.ru/ ) ancak bu security code yeni cihazlarda işe pek yaramıyor. genelde eski makinelerde kullanılıyor.
    ayrıca simlock da cozuluyormus sanırım bu ne derecede dogru deneyen arkadaşlar var mı?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bencede kardeş klonlamasınlar başka tele sonra
    quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: alpacinoo

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alpacinoo

quote:

quote:

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: ilyaskuzu2000

Merhaba,
    Asagidaki siteden IMEI numaranızı girerek telefonunuza
    ozel guvenlik kodunu (security mastercode) olusturabilirsiniz.
    sadece mastercode bolumune tıklayıp IMEI numaranızı girin

kolay gelsin

Ne kadar güvenli bilinmez lakin işe yarıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.