Şimdi Ara

Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
1
Favori
7.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redbest

Fotograf amberden sonra adam olmus.

Şuan bir daha bakarsan sevinirim o photoscape ile oynanmış fotoğrafdı da. Aslında sadece keskinlik ile oynamıştım ama rengi falan garipleşmiş. Şimdi tekrar bak. Asıl fotoğraf yeni değiştirdiğim.Galiba yenisine bakmışsın. 5 dakika sonra cevabına göre değerlendirirsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 6 Eylül 2013; 2:28:13 >
  • düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Şuan bir daha bakarsan sevinirim o photoscape ile oynanmış fotoğrafdı da. Aslında sadece keskinlik ile oynamıştım ama rengi falan garipleşmiş. Şimdi tekrar bak. Asıl fotoğraf yeni değiştirdiğim.Galiba yenisine bakmışsın. 5 dakika sonra cevabına göre değerlendirirsek.

Yorumladigim fotograf oydu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Yorumladigim fotograf oydu zaten.

Evet, sonradan mesajı değiştirip belirttim.

@olağan_şüpheli Teşekkür ederim büyük hata yapmışım. Bu şekilde amberin farkı çok daha net anlaşılır oldu.

• karşılaştırmalı ss yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminim samsungcusunuz ve samsung için kamera ayarları ile oynayıp en iyi kamera ayarlarına getirttiniz ve Nokia yi aşağılamaya çalışıyorsunuz battı işte sonunda sattılar microsofta daha ne istiyorsunuz şu markadan

• eğer hala nokiayı kamerası için alan varsa gitsin.900-1300arası nikon d90 vs canonlara baksın, o makinelerle auto modda çeksin foto.en kötü foto bile nokianınkinden iyidir.ha nokia kamerayla iş yürüyceğini zannediyor, ama boş.bu sektörden çekilip fotoğ. makinesi sektöründe devam etsinde görelim bakalım, bi nikon bi canon olabilecek mi.ki nokianın kamera standartı dijital fotoğ. makinesi statüsünde benim gözümde.asla bi slr makineye yanaşamaz, birbirimizi kandırmayalım lütfen

• quote:

925 ve 820'yi S4'ün karşısında denedim, az ışıklı ortamda S4 bildiğin sildi süpürdü. Purevie, 6. lens falan hikaye. 920 de bu iki telefondan iyi değil kamera konusunda.

Yazık Nokia gibi koca markaya.

ekleme: daha ağır konuşurdum da Nokia'ya ama forum sitesi işte.

bunun söylediklerinin tamamı küllüyen yalan bunun amacı çok farklı açık vede net belli helede 920 için yazmış ya tam cahiliyet ötesi allahın adamı kamera ayarlarından sen purewiev nasıl yapılır mega ois nedir onu ilk önce öğren sonra gel başlık aç ayarlardan odak ışığı kapalı gece modu açık flaş kapalı olarak ayarladınmıda gelmişsin bilmediğine burada cak cak konuşuyorsun dene bakalım s4 senin flaşsız ne halt edecek karanlık ışıkda bilmeden ötüyorsun burada almayın bunları foruma sayın modlar bunların amacı başka

• quote:

32gb 1 haftalık bile olmayan 925'im satılıktır. İsteyen benimle irtibata geçsin.

500 lira veriyorum o kadar kötülediğin telefona bu kıyağıda unutma bu kadar berbat dediğin cihaza 500 veriyorum cevap bekliyorum kaçırma fırsatı
  • quote:

32gb 1 haftalık bile olmayan 925'im satılıktır. İsteyen benimle irtibata geçsin.

300 veririm pazarlıkla 500 çıkarım ciddi alıcıyım ama fakirim.

• O zaman gündüz çekimleri çok problem değilmiş, dediğiniz gibi gözünüzle görüyorsanız sıkıntı yok fotoğraf gerçekten iyi.
    bende akşam üstüne dair şu fotoğrafı atabilirim size, S4 ile kıyaslamıştım, gözle görülür bir keskinlik ve göze hoş gelen bir durum vardı fotoğrafta. daha canlı, daha keskin. pro cam ile çektim
    ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insunwetrust -- 6 Eylül 2013; 11:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoS43

quote:

300 veririm pazarlıkla 500 çıkarım ciddi alıcıyım ama fakirim.

500 ben verdim şahsa bozukmuş telefonu kötümüş hatrı kalmasın bari sen 501 tl verde namın yürüsün bende fakirim
  • quote:

925 ve 820'yi S4'ün karşısında denedim, az ışıklı ortamda S4 bildiğin sildi süpürdü. Purevie, 6. lens falan hikaye. 920 de bu iki telefondan iyi değil kamera konusunda.

Tmm kardeş anladık s4 kullanıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Dağılabiliriz arkadaşlar. Engadget, Verge, GSMArena hiç birinin bir önemi kalmadı. Adam hepsini çürütmüş. Hepsi dükkanı kapatıp gidiyor şu an.

Yoruma güldüm

• Kendi telefonumu kotulemem milletin zoruna hidiuor.

Hayir dingiller linkini ekledigim konuya da bakmiyir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbest -- 6 Eylül 2013; 13:21:52 >
  • Bakin marka koleleri; sizden daha cok Lumiam var.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80533612&p=1#80533612

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

quote:

bunun söylediklerinin tamamı küllüyen yalan bunun amacı çok farklı açık vede net belli helede 920 için yazmış ya tam cahiliyet ötesi allahın adamı kamera ayarlarından sen purewiev nasıl yapılır mega ois nedir onu ilk önce öğren sonra gel başlık aç ayarlardan odak ışığı kapalı gece modu açık flaş kapalı olarak ayarladınmıda gelmişsin bilmediğine burada cak cak konuşuyorsun dene bakalım s4 senin flaşsız ne halt edecek karanlık ışıkda bilmeden ötüyorsun burada almayın bunları foruma sayın modlar bunların amacı başka

Bu dediğin şartlarda S4 920'den daha iyi fotoğraf çekiyor. 920 daha aydınlıkfotoğraf veriyor ama S4'te kontrast keskinlik çok daha başarılı.

Yani şunları yazmadan öncegidin bir de siz deneyin . Adam denemiş yazmış ve doğru yazmış.

Konuyu açan arkadaş koyacak mı bilmem ama ben S4'ün 925'ten daha iyi fotoğraflar çektiğine dair hafta sonu fotoğraflar ekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

Eminim samsungcusunuz ve samsung için kamera ayarları ile oynayıp en iyi kamera ayarlarına getirttiniz ve Nokia yi aşağılamaya çalışıyorsunuz battı işte sonunda sattılar microsofta daha ne istiyorsunuz şu markadan

Bak Ahmet'cim; sende 520 var, bende ise 925 ve 820. Sizin basit mantiginiza gore bu markayi senden daha cok savunmaliyim.

Benim mantigima gore ise cok daha fazla elestirmeliyim. Cunku senden cok daha fazla para vererek iki ust duzey modelini aldim ve beklentim yuksek.

• Bir güncellemeye bakar arkadaşlar. 920 ilk çıktıgında aynı kaitede çekiyordu şuan farkı görüyorsunuz. 1-2 ay içinde 925 in kamera konusunda 920 yi yakalamayı bırakın öne geçeceğini göreceksiniz. Takip eden bilir bir çok marka model ilk çıktıgında çamur gibi çekerken şuan süper çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

eğer hala nokiayı kamerası için alan varsa gitsin.900-1300arası nikon d90 vs canonlara baksın, o makinelerle auto modda çeksin foto.en kötü foto bile nokianınkinden iyidir.ha nokia kamerayla iş yürüyceğini zannediyor, ama boş.bu sektörden çekilip fotoğ. makinesi sektöründe devam etsinde görelim bakalım, bi nikon bi canon olabilecek mi.ki nokianın kamera standartı dijital fotoğ. makinesi statüsünde benim gözümde.asla bi slr makineye yanaşamaz, birbirimizi kandırmayalım lütfen

Sana ne kardesim isteyen istedigini alir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.