Şimdi Ara

Nokia Kamera Konusunda Herkesi Kandırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
1
Favori
7.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera üstündür veya değildir orası ayrı ama yabancı sitelere pek te fazla güvenmeyin.Onlar da bu piyasanın aktörleri ve yönlendirilmeleri gayet doğal.
  • samsung kamerasını beğenmezler ama netleme yaptıktan sonra çok ciddi sonuçlar ortaya çıkıyor.fakat nokiadaki lens 41mp fln boş.dilden dile giden bi olay o .baktım işletim sistemiyle ilgi çekemedi, kamerayı abarttılar.en son nokia hem firmayı sattı , herzamanki gibi yine kullanıcısı sattı.nokia bu.hala nokiayı savunurlar.ama az gerçekleri görmek lazım.925in tek hoşum gidenyanı dış görünüşü.bu arada siz ne kadara satıyorsunuz, renk ve detaylar için PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

samsung kamerasını beğenmezler ama netleme yaptıktan sonra çok ciddi sonuçlar ortaya çıkıyor.fakat nokiadaki lens 41mp fln boş.dilden dile giden bi olay o .baktım işletim sistemiyle ilgi çekemedi, kamerayı abarttılar.en son nokia hem firmayı sattı , herzamanki gibi yine kullanıcısı sattı.nokia bu.hala nokiayı savunurlar.ama az gerçekleri görmek lazım.925in tek hoşum gidenyanı dış görünüşü.bu arada siz ne kadara satıyorsunuz, renk ve detaylar için PM

Nokia'ya vurdum da o kadar da degil. Kullanicisi olarak gercrkci vurdum. Ben 925'in kamerasindan sikayet ediyorum. 1020'nin 41 mp'si bos falan degil. O da tipki Nokia 808 gibi efsane bir kamerayla geliyor. Diger hicbir telefonun, hatta compact makinenin yaklasamadigi bir kalite ile geliyor.

Isletim sisteminde ise hicbir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbest

Hele 925 iyice rezil oldu. Sen kamera konusunda bu kadar iddialı bir model sür ortaya, böyle kofti çıksın. Fotoğraf falan da koymuyorum. Acayip canım sıkıldı.

Bu telefonlara sahip olmadığımıdüşünen varsa da şu konuya alıyım. Böylece 820'nin de 925'ten iyi fotoğrafçektiğini kendi gözleriyle görsün.

http://forum.donanimhaber.com/m_80533612/f_//tm.htm#80533612

720 var bende resimler hikaye.

resim konusunda sınıfta kalıyor Ace 2var o daha iyi cekiyor

• Hayda.... Bu hafta sonu 920 alcaktım tereddüte düştüm. Lumia 620 kullanıyorum zaten,daha iyi kamera ozellikli diye 920 alcaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Hayda.... Bu hafta sonu 920 alcaktım tereddüte düştüm. Lumia 620 kullanıyorum zaten,daha iyi kamera ozellikli diye 920 alcaktım.

620'den sonra iyi gelir de mucize beklemeyin.
  • quote:

Hayda.... Bu hafta sonu 920 alcaktım tereddüte düştüm. Lumia 620 kullanıyorum zaten,daha iyi kamera ozellikli diye 920 alcaktım.

bende 520 620 720 925 derken ne alacağımı bilemez hale geldim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

620'den sonra iyi gelir de mucize beklemeyin.

Ne gibi farklılıklarla karşılaşırım mesela? Benim kamera merakım yoktu,bu L620 kullandıktan sonra daha onemlisi pro cam'ı L620ye yukledikten sonra beya bi kamera merakım oldu.+ daha hızlı işlemci,2 katı ram,daha yuksek çözünürlüklü ekran.

ben bi konu açayım en iyisi uzun bi zamandır konu açmıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 5 Eylül 2013; 23:46:40 >
  • Merak ettiğim konu,ben arkadaşımın fotoğrafını çekicem mesela illa güzel çıksın diye ayar mı yapmam lazım 920 de arkadaş,oto modda çekim güzel çıkmıyormu gece çekimleri için illa uğraşmamaız mı gerekiyor ??
  • Benim tek isteğim Nokia'dan, şu fotoğrafları çeken telefonlara CarlZeiss logosu basıp bu prestijli markayı rezil etmesin bari.
  • redbest R kullanıcısına yanıt
    925'i ölümüne savunmaya gelmedim ama bu kadar saçma bir konu görmedim. 820'nin kamerası 920'den daha kötüdür. 920'nin kamerası da 925'den. 920'de yazılım konusunda sıkıntılar vardı düzeldi. yeni telefonlarda oluyor böyle hatalar o kadar üstüne gitmeye gerek yok. eğer donanımsal değilse çözülüyor. sorunun kameradan kaynaklandığını düşünmüyorum. bir de belki sizin telefonda problem olabilir başka karşılaştırmalar yaptınız mı?

920'nin de video da renkler birbirine karışıyordu gece. halloldu. yani çok da abartmaya gerek yok. ben 920 ile s4'ü kıyasladığımda s4 cidden çok basit duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MentalGhetto

Merak ettiğim konu,ben arkadaşımın fotoğrafını çekicem mesela illa güzel çıksın diye ayar mı yapmam lazım 920 de arkadaş,oto modda çekim güzel çıkmıyormu gece çekimleri için illa uğraşmamaız mı gerekiyor ??

Bu telefonlar bildiğiniz gece çekimi için yapılmıştır. Yani gece çekimi otomatik modda sıkıntı yok. Ancak denilen gibi gündüz çekimlerini hiç sevmiyorum. Karanlık falan çıkıyor acayip bir durum. Nokia beni hayal kırıklığına itmeye devam ediyor. Mağaza konusunda dilimiz yandı kamera konusunda kral olalım bari dedik onda da iş yok. Her neyse müşteri kaybı bunlar hep. 2 yıl sonra Lumia 920'ye severek elveda edeceğim tabii güncelleştirmelerle iyi olmaz ise.
  • Arkadaş 1020'yi bekle bekle helak oldum umarım oda böyle çıkmaz
  • gündüz çekimlerinde ben aslında iyi sonuçlar elde ediyorum gerçekten ama bazen dediğin gibi karanlık çıkma problemleri oluyor. ama gece çekimleri için gerçekten güzel bir kamerası var. ayrıca gündüz çekimlerinde renkler daha canlı oluyor eğer o karanlık çıkma sorunu olmazsa. açıkçası pek fazla denk gelmedim. ya da kamerayı sizin kadar kurcalamıyorumdur bilemiyorum :)

yine de ben memnunum kameradan, özellikle s4 ve note 2 ile karşılaştırdığım zaman.
  • Gece çekimi için de çok bir şey bekleme. Bu pureview denen olay fazlaca abartıdan ibaret bir şey. Aydınlık gösterdiği iddiası doğru ama renklerdeki doğallık kayboluyor. Bildiğin beyaz patlaması yaşanıyor fotoğrafta. Ayrıca ışık kaynağı varsa fotoğrafa yansıyan, ışığı çok fazla gösteriyor ve ışık kayması oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 6 Eylül 2013; 0:23:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

925'i ölümüne savunmaya gelmedim ama bu kadar saçma bir konu görmedim. 820'nin kamerası 920'den daha kötüdür. 920'nin kamerası da 925'den. 920'de yazılım konusunda sıkıntılar vardı düzeldi. yeni telefonlarda oluyor böyle hatalar o kadar üstüne gitmeye gerek yok. eğer donanımsal değilse çözülüyor. sorunun kameradan kaynaklandığını düşünmüyorum. bir de belki sizin telefonda problem olabilir başka karşılaştırmalar yaptınız mı?

920'nin de video da renkler birbirine karışıyordu gece. halloldu. yani çok da abartmaya gerek yok. ben 920 ile s4'ü kıyasladığımda s4 cidden çok basit duruyor.

920 in varsa suara örnek fotolar koyar mısın en son sürüm yazılımla.

• quote:

Fotograflar var kardes yukarida konuda. Gir bak. 820'nin daha iyi cektigini iskembeden sallamiyoruz cektik, gorduk, gosterdik.

Markalarin size her soyledigine inanmayin. Azicik sorgulayin, dogruyu bulun. Bu saydigin 3'lu arasinda en kotu fotograflar 925'te.

• quote:

gündüz çekimlerinde ben aslında iyi sonuçlar elde ediyorum gerçekten ama bazen dediğin gibi karanlık çıkma problemleri oluyor. ama gece çekimleri için gerçekten güzel bir kamerası var. ayrıca gündüz çekimlerinde renkler daha canlı oluyor eğer o karanlık çıkma sorunu olmazsa. açıkçası pek fazla denk gelmedim. ya da kamerayı sizin kadar kurcalamıyorumdur bilemiyorum :)

yine de ben memnunum kameradan, özellikle s4 ve note 2 ile karşılaştırdığım zaman.

Yok ben çok kurcalıyorum Xperia S bin kat daha iyi fotoğraf çekiyor. Fotoğraflarda keskinlik yok gerçekten örnek fotoğraflar koyacağım.
  • 4 günlük lumia 925 cihazım satılıktır 1450 lira ilgilenen mesaj atabilir siyah 32 gb sıfırdan farksız yurtdışı cihazı değildir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnderrr

4 günlük lumia 925 cihazım satılıktır 1450 lira ilgilenen mesaj atabilir siyah 32 gb sıfırdan farksız yurtdışı cihazı değildir ..

Siz neden bu kadar çabuk satıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.