Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
22.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Neden bunu 5" olarak yapmamış ki ? O çözünürlüğe o ekranda yazıların keskinliği göze batabilir. Kamera da çok kısılmış 1520'ye göre...
    Bence çok gereksiz bir model olmuş. Bakın mesela Sony hiç olmazsa hem ekranı küçülterek aynı zamanda çözünürlüğü düşürerek Xperia Zs çıkarmayı planlıyor sistemi kısmandan.
    Lumia 1520'yi çok iyi yapmış ona lafım yok ama 6" ekran sevmeyenler için 5 veya daha düşük bir modelle gelecekti. Açıkçası Lumia 925'den farklı bir şey yapamamış bu modelde.
    Gereksiz bir model olmuş. Bataryası iyi olmuş ama hala hangi kesim için planladıklarını çözemedim. 5MP kamerada geri.

fiyatı 1000 lira civarında olacak kardeşim.
    iş adamları için planlanan bir telefon ayrıca her yerde böyle yazıyor. güvenliğine önem veren firmalar toptan alabilir çalışanları için bu cihazdan.

İş adamı telefonu falan ise kalem desteği olmaması çok büyük bir eksi. Yerden yere vurulan Note serisi çok iyi kalem konusunda. En kötü yazıyı bile algılayıp daha düzgününü yazıyor.

el yazısı ile no talmak mı? amam eyvallah. ama elyazısından algılama yapan o klavye modunu kullanan kimse yoktur çünkü iş sırasında durup yanlışları düzeltecek vaktin yok ki note 3 bile pek iyi değil türkçe de. ha onu zaten attık kenara diğer tüm konularda lumiaların kaleme ihtiyacı yok. 50 kuruşa bir dikiş mili al stylus gibi kullan lumianın süper sensitive ekranı sadece eldiven varken yazmak için değil 1-2 milimetre kalınlığındaki mili bile algılıyor. ha stylus olsa daha iyi olmazmıydı? hani dolaylı yoldan olurdu ne bileyim OneNote uygulamasını elle çizim ypacak şekle güncellerdi felan çok güzel olurdu ama şu an o kadar da bir eksiği yok açıkçası.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Note serisinin kalemi Türkçe'yi algılamakta sıkıntılı. Yani en azından benim elimdeyken sıkıntı yaşamıştı. Kalem olsaydı daha mı iyi olurdu? Evet. Ama olmayınca daha mı kötü oldu? Bence hayır.
  • bu telefonda görüntülü konuşma ve batarya değiştirme olanağı var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

bu telefonda görüntülü konuşma ve batarya değiştirme olanağı var mi

Görüntülü konuşma vardır da arka kapak çıkarılamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G ile aramayı söylüyorsanız ne yazık ki eksik. Ancak Skype vs ile tabii ki görüntülü görüşebilirsiniz.
  • lumia 920 ile aynı fiyat bu. istanbul bilişim şu anda 1059 liraya veriyor lumia 920 yi peşin 1029. bu telefonda gelirse oraya bu fiyattan alınabilir başka yerler 1200 1300 isteyecektir muhtemelen. 900-1000 arası gelmesi şu an için gerçekti değil.
    ekran hem gorilla glass 3 hemde super sensitive. yani ne koysan algıladığı için note serilerini özletmez.https://www.youtube.com/watch?v=8jmSIAPAz-s bu linkte arkadaşlar lumia 920 yi bir muz ile kontrol ediyorlar misal. mürekkebi bitmiş bir pilot kalemde pekale kullanılabilir sonuç olarak. buna uygul birde uygulama lazım bakalım o açıkta kapatılacaktır yakında umarım. hani sistemin güzelliği bir yana burada nokianın nasılda en kaliteli parçalarla telefon ürettiğini görüyoruz.

• cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.ortalama 1000 tl gibi bir fiyattan girerse oldukça tutabilecek bir model ama şu an lumia 920 almak daha mantikli gibi

• quote:

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.ortalama 1000 tl gibi bir fiyattan girerse oldukça tutabilecek bir model ama şu an lumia 920 almak daha mantikli gibi

4.5 ile 6" iki telefonu karşılaştırmayalım lütfen.
  • fiyat 1555 gibi bir fiyat olur .:D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocore35

fiyat 1555 gibi bir fiyat olur .:D.

1100 e felan girecek dolar bu şekilde devam ederse ocak ayında
  • quote:

quote:

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.ortalama 1000 tl gibi bir fiyattan girerse oldukça tutabilecek bir model ama şu an lumia 920 almak daha mantikli gibi

iki telefon farkli hocam o konuda haklisiniz iyi bir fiyattan girerse alirim zaten sirf su an bu modelin turkiye fiyatini bekledigim icin telefon almiyorum ama sirf gene nokia klasigi yapar 1500lerden girerse donanim olarak katlayacak guzel android modeller daha cazip gelir wp8i one cikaran dusuk donanima yuksek stabilite saglamasi ve androide gore daha guvenlikli olmasi

• quote:

quote:

quote:

iki telefon farkli hocam o konuda haklisiniz iyi bir fiyattan girerse alirim zaten sirf su an bu modelin turkiye fiyatini bekledigim icin telefon almiyorum ama sirf gene nokia klasigi yapar 1500lerden girerse donanim olarak katlayacak guzel android modeller daha cazip gelir wp8i one cikaran dusuk donanima yuksek stabilite saglamasi ve androide gore daha guvenlikli olmasi

ingilteredeki fiyat ile türkiyedeki fiyat türkiye için çok yakın oluyor efendim o yüzden 550 dolar diye biçilen fiyatın türkiyede de dolar kuru değişmez ise 1100-1200 lira arasında gireceğini ben bekliyorum. ayrıca karşılaştırmalı olarak bakarsak zaten lumia 920 ile aynı avrupa fiyatına sahip bazı yelrede 920 birazcık daha ucuz olabilir ki istanbul bilişim lumia 920'i 1029 liraya satıyor peşin fiyatına. ben açıkcası sık sık telefon değiştirmeyen biri olarak şubat ayına kadar telefonumu değiştirmek istiyorum ve asus fonepad note veya galaxy not "2" yerine bu telefonu almayı planlıyorum. telefonun artıları saymakla bitmiyor benim kişisel ihtiyaçlarım için özellikle super sensitive touch ile her türlü nesneyi ekranında hissedebilmesi çok önemli bir artı. 720p de çok önemli değil şu an kullandığım telefonda 240 ppi ve gayet güzel 350-450 ppi a ihtiyacım yok. ve telefonun genel olarak sunduğu imkanlar kesinlikle 5" altı bir telefonla kıyaslanmamalı diye düşünüyorum yani en basitinden bu telefonla açıp ebook bile okursunuz ama 4.5" bir telefonda çok daha rahatsız eder bu durum diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

ingilteredeki fiyat ile türkiyedeki fiyat türkiye için çok yakın oluyor efendim o yüzden 550 dolar diye biçilen fiyatın türkiyede de dolar kuru değişmez ise 1100-1200 lira arasında gireceğini ben bekliyorum. ayrıca karşılaştırmalı olarak bakarsak zaten lumia 920 ile aynı avrupa fiyatına sahip bazı yelrede 920 birazcık daha ucuz olabilir ki istanbul bilişim lumia 920'i 1029 liraya satıyor peşin fiyatına. ben açıkcası sık sık telefon değiştirmeyen biri olarak şubat ayına kadar telefonumu değiştirmek istiyorum ve asus fonepad note veya galaxy not "2" yerine bu telefonu almayı planlıyorum. telefonun artıları saymakla bitmiyor benim kişisel ihtiyaçlarım için özellikle super sensitive touch ile her türlü nesneyi ekranında hissedebilmesi çok önemli bir artı. 720p de çok önemli değil şu an kullandığım telefonda 240 ppi ve gayet güzel 350-450 ppi a ihtiyacım yok. ve telefonun genel olarak sunduğu imkanlar kesinlikle 5" altı bir telefonla kıyaslanmamalı diye düşünüyorum yani en basitinden bu telefonla açıp ebook bile okursunuz ama 4.5" bir telefonda çok daha rahatsız eder bu durum diye düşünüyorum

kameradan kismasi biraz kotu olmus ama yine de degerlendirilebilir dediginiz gibi umarim uygun bir fiyattan giris yaparsa alinabilir hocam bir sey daha sormak istiyorum genelde nokia sabit batarya ile geliyor 2-3 yil sonra telefonun bataryasini degistirtmek istesek nokia turkiye garanti derken genpa,sts,teleservice,telpa hepsi bakiyor mu telefona yada herhangi bir ucret talep edilir mi bataryanin sabit olmasi kafami kurcaliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kameradan kismasi biraz kotu olmus ama yine de degerlendirilebilir dediginiz gibi umarim uygun bir fiyattan giris yaparsa alinabilir hocam bir sey daha sormak istiyorum genelde nokia sabit batarya ile geliyor 2-3 yil sonra telefonun bataryasini degistirtmek istesek nokia turkiye garanti derken genpa,sts,teleservice,telpa hepsi bakiyor mu telefona yada herhangi bir ucret talep edilir mi bataryanin sabit olmasi kafami kurcaliyor

şimdiki bataryalar 2 yılda eskimez merak etme yavaşta olsa gelişiyor o teknolojide. ama atıyorum 5 yıl sonra dğeiştirmek istiyorum diyorsan artık neredeyse türkiyedeki illeri geçiyorum tüm ilçelerde dahi bir nokia mağazası var. onlar kendileri yapamazlar ama servise gönderirler. garantisi olmasa bile bir marka "10 yıl" yedek parça sağlamakla mükellef yani parasını veriyorsun değiştiriyorlar. batarya için zaten para veriyorsun emek-taşıma içinde bir miktar vermeni isteyebilirler ama emin olabilirsin o bataryanın kapasitesi farkedilebilir bir oranda düşmeden 2-3 yılı rahat devirirsin..

kamera konusunda da ben pek üzülmüyorum zira 5mp evet sensörü çok kaliteli dğeil evet ama dünyanın en güzel kamera uygulaması ile geliyor sinemagraf olsun o haritalı galeri olsun bunlar telefon kamerası tecrubesini baştan yazan şeyler nokia nın kamera uygulaması ile tanıştıktan sonra lumia 520 bile olsa bana galaxy s4 den huawei ascend p6 dan lg g2 den hele hele htc one dan daha çok zevk veriyor ki 1320 ile gelen uygulama daha üstün olacak. tabi bunlar benim kişisel görüşlerim zaten lumia 520 ile aynı kamera sensörünü kullanıyor 1320 o yüzden beklentilerimi biraz daha sağlam bir şekilde oluşturabiliyorum

• ne zaman gelecek bu teleon. Acil bir tel lazım. 625 - 920 - 925 arasında kaldım. 920 gibi düşünüyorum. bu gelse onu alırım.
  • Ya arkadaşlar ben bu telefonu pantolonumun ön cebinde rahatlıkla taşıyabilir miyim? Ne ayakta ne otururken cebimden çıkarıp bir yere koyma ihtiyacı duymak istemiyorum. Boyutu bana ne gibi sıkıntılar çıkarır? Yardımcı olabilir misiniz?
  • king1403 kullanıcısına yanıt
    pantolonun cebine bağlı .:D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocore35

pantolonun cebine bağlı .:D.

O zaman düşünmem lazım. Çünkü her pantolonumda rahatça taşıyabilmeliyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king1403 -- 9 Aralık 2013; 0:55:03 >
  • Bence 1000-1200 civarı giriş yapacak. Bu modeli bekliyorum bende, donanım olarak iyi iş görür. Eğer 1100 liradan falan satılırsa f/p olur diye düşünüyorum
    Eksi olarak bana göre boyutları gibi gözüküyor. Ama elime almadan cevime koymadan bir şey diyemeyeceğim. Prototip bir modelini yapayım dedim ama orjinalini tutmuyor :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz 1099 tl den giriş yapacak bence :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.