Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
22.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 4 kullanıyorum, cihaz iyice eskidi ve diğer cihazlar ikibin bandında. Ekranı ve büyük bir telefon kullanmanın merakı dolayısıyla bu telefonu almayı düşünüyorum.
    İpad olduğu için uyglama sorunum yok.
    Windows phone platformunu iostan geçişte tavsiye eder misiniz? Büyük ekranın kullanımı zor mudur?
  • Almak isterdi ama lise son sınıf öğrencisiyim. Staj paramla Lumia 525 alacağım.
  • sanırım bir tane de ben alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben vodafone operatörümden kontratlı 1520 almak isterken alamadım onun yerine 1320 veriyorlar..
    Bu telefonu kullanan arkadaslar güzel bilgiler bana lazım
    Sizce galaxy S4 bırakıp bunu almalımıyım.. Beklentilerim sunlar bana oyun oynatsın donmasın yağ gibi aksın internette gezerken hızlı olsun beni bekletmesin
  • Arkadaşlar bu cihazı alan, kullanan, gören var mı?

iphone dan iyice soğudum, 2. iphone cihazımda da sarı leke sorunu çıktı
    Hep mi bana denk gelir arkadaş, garantiye gönderip daha sonra cihazı satmayı düşünüyorum, böyle bir cihaz almayı düşünüyorum
    Androit işletim sistemine gıcık oluyorum o yüzden Winphone yöneldim

Sizce ios'tan sonra win8 kullanılır mı? Yoksa attan inip eşşeğe mi binmiş oluruz?

iphone 5 vs bu cihaz, yorum yaparsanız sevinirim

• Telefonun 1000 lira olmasının sebebi ne?
  • carpediem03 C kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl karşılaştıralım aynı segmentte pek yarıştıracağımız cihazlar değil sanki.
    yine de elimden geldiğince bir şeyler söyleyeyim lumia 1320 kullanan biri olarak.
    Lumia 1320 sosyal cihaz. Uzun bir batarya ömrü vaadediyor. whatsapp facebook twitter instagram 4square uygulamalarını kullanırım ve internette gezintileri çok sık yaparım. bu durumda 3g mobil internet bağlantısını ve evde wi fiyi sürekli kullanırım. arada da ufak tefek kelime oyunu tarzında oyun oynarım. özellikle okula giderken uzun otobüs yolculuğunda oynarım. şarjı rahat 1.5 günü görüyor. batarya konusunda sorun çekeceğin en son cihazlardan. bu konuda i5ten önde olduğu bariz zaten.
    Ekran büyüklüğü konusu da çok kafaya takılan bir konu. Benim için hiç sorun olmadı telefonu genel olarak tek elle kullanabiliyorum. Cebe sığar mı konusunu çok kafaya takmıştım ama kottan şorta kadar tüm ceplerime sığdı. Cebi kaplıyor fakat normal yürürken veya otururken rahatsız olmadım. Sadece yere doğru eğilince engel oluyor.
    Ses konusunda ise hoparlörden de kulaklık performansından da memnun kaldım. Nokia'nın kendi kulaklığı çok performanslı değil ama. Beats by Dre kullanıyorum. Dolby Kulaklık desteği de var. Aldığımda bilmiyordum karıştırırken gördüm. Açık konumda daha temiz bir ses elde ediyorum.
    Kamera konusuna gelecek olursak. Bu telefonu düşündüğünüze göre kamerasının vasat olduğunu biliyorsunuzdur muhtemelen. Evet kamerası gerçekten vasat. İ5 ten sonra canınızı sıkabilir tabi bu.
    W8 kullanılır mı ? Elbette kullanılır. Fakat bazı temel eksikleri olduğu malum. Bazen ya bu da mı yok be dediğimiz şeyler var maalesef fakat bir kısmı 8.1le düzelicek W8in eksiklerini yazmaya ihtiyaç duymuyorum zira bununla ilgili tonlarca bilgi bulabilirsiniz burada kirlilik yaratmak istemiyorum.
    Aklıma gelen temel şeyler bunlar , başka şeyler gelirse editlerim. sormak istediğiniz bir şeyler varsa elimden geldiğince cevaplayabilir veya yönlendirebilirim.

• 5mp arka & VGA ön kamera.
    Snapdragon S4 işlemci.
    NFC desteği yok.
    8GB dahili hafıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

5mp arka & VGA ön kamera.
    Snapdragon S4 işlemci.
    NFC desteği yok.
    8GB dahili hafıza.

Telefon fena da kamera biraz zayıf kalmış.
  • quote:

hocam nasıl karşılaştıralım aynı segmentte pek yarıştıracağımız cihazlar değil sanki.
    yine de elimden geldiğince bir şeyler söyleyeyim lumia 1320 kullanan biri olarak.
    Lumia 1320 sosyal cihaz. Uzun bir batarya ömrü vaadediyor. whatsapp facebook twitter instagram 4square uygulamalarını kullanırım ve internette gezintileri çok sık yaparım. bu durumda 3g mobil internet bağlantısını ve evde wi fiyi sürekli kullanırım. arada da ufak tefek kelime oyunu tarzında oyun oynarım. özellikle okula giderken uzun otobüs yolculuğunda oynarım. şarjı rahat 1.5 günü görüyor. batarya konusunda sorun çekeceğin en son cihazlardan. bu konuda i5ten önde olduğu bariz zaten.
    Ekran büyüklüğü konusu da çok kafaya takılan bir konu. Benim için hiç sorun olmadı telefonu genel olarak tek elle kullanabiliyorum. Cebe sığar mı konusunu çok kafaya takmıştım ama kottan şorta kadar tüm ceplerime sığdı. Cebi kaplıyor fakat normal yürürken veya otururken rahatsız olmadım. Sadece yere doğru eğilince engel oluyor.
    Ses konusunda ise hoparlörden de kulaklık performansından da memnun kaldım. Nokia'nın kendi kulaklığı çok performanslı değil ama. Beats by Dre kullanıyorum. Dolby Kulaklık desteği de var. Aldığımda bilmiyordum karıştırırken gördüm. Açık konumda daha temiz bir ses elde ediyorum.
    Kamera konusuna gelecek olursak. Bu telefonu düşündüğünüze göre kamerasının vasat olduğunu biliyorsunuzdur muhtemelen. Evet kamerası gerçekten vasat. İ5 ten sonra canınızı sıkabilir tabi bu.
    W8 kullanılır mı ? Elbette kullanılır. Fakat bazı temel eksikleri olduğu malum. Bazen ya bu da mı yok be dediğimiz şeyler var maalesef fakat bir kısmı 8.1le düzelicek W8in eksiklerini yazmaya ihtiyaç duymuyorum zira bununla ilgili tonlarca bilgi bulabilirsiniz burada kirlilik yaratmak istemiyorum.
    Aklıma gelen temel şeyler bunlar , başka şeyler gelirse editlerim. sormak istediğiniz bir şeyler varsa elimden geldiğince cevaplayabilir veya yönlendirebilirim.

Çok teşekkür ederim. Benim kafamı kurcalayan tarafı kamerası. Zaman zaman ihtiyac duyuyorum. Bütçe dahilinde iyi bir secim lakin kamera kafamı kurcalıyor işte

• carpediem03 C kullanıcısına yanıt
    Benim de alırken çok kurcaladı. O yüzden 1320 & 925 kapıştırdım kafamda. Kamera mı yoksa canavar batarya mı ? Bence bu telefonu aldıran ya da vazgeçiren kilit soru. 2 sene S2 kullandım 8 MP + 2MP lik alışageldik bir samsung kamerası vardı , ben yeterince memnundum. Arkadaş ortamlarında çat ön kamera açıp fotoğraf çekmeyi severim. fakat bu alette onu yapmak biraz zor. Sonuç olarak , iyi kamera + ortalama batarya performansı sizi 925e götürürken vasat kamera iyi batarya sizi 1320ye götürür.
  • Maalesef öyle. Ama ben genel hatlarıyla memnunum telefondan.
  • Arkadaslar genelde facebook,twitter,instagram,foursquare ve skype kullanırım. Bu uygulamaların dısında 8 Ball Pool diye bir oyun var. Windows Storeda var mı bilmiyorum ama genelde onu oynarım.
    Ben bu telefon ile GM Discovery Elite Lite versiyonu arasında kaldım. İkiside fiyat olarak aynı ama GM'nin servisinden cok memnun değiller.Sırf servis yüzünden Nokia almak istiyorum.
    Su anda iPhone 3Gs kullanıyorum. Onceden pek cok android telefon kullandım ama stabillik acısından android, iOS'un yanına yaklaşamaz. Stabillik Windows Phonelarda ne durumda tam olarak bilmiyorum ama okuduğum yorumlara göre androidden bir adım daha onde.
    Birde bu telefonun bataryasının 3400 mAh olması , telefonun en büyük artısı olsa gerek. Kamera olarak hem on hem arka tarafı iPhone 4s'ten iyi ise günlük kullanım için yeterli olacaktır.
    Arkadaslar 0-1000 TL aralığında bu telefonu bana onerirmisiniz ? Eğer bu telefondanda vazgeçersem 954 TL'ye Retinali iPad Mini 16 GB Wi-Fi alacağım ve iPhone 3Gs ile hotspot yapip kullanacagim.Tabi Hotspot cok hizli şarj sömürecek ama başka seçenek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 23 Mart 2014; 4:53:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

quote:

5mp arka & VGA ön kamera.
    Snapdragon S4 işlemci.
    NFC desteği yok.
    8GB dahili hafıza.

Telefon fena da kamera biraz zayıf kalmış.

Aynen arkadaşım. Telefon kamera haricinde baya iyi bir cihaz. Şunun kamerası biraz daha iyi olsa tam bir f/p cihazı olurdu. Bazı arkadaşlar kamera ile güzel resim çekebiliyorlar ama ben o işlerden anlamam kamera tuşuna basınca ne çektiyse o. Dün arkadaşın gm discoverysi ile karşılaştırma yaptık iki telefonu elime alıp aynı yerin resinlerini çektim gm baya bir fark attı resimlerde. Ama pil süresi stabillik kasa kalitesi olarak çok iyi bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Arkadaslar genelde facebook,twitter,instagram,foursquare ve skype kullanırım. Bu uygulamaların dısında 8 Ball Pool diye bir oyun var. Windows Storeda var mı bilmiyorum ama genelde onu oynarım.
    Ben bu telefon ile GM Discovery Elite Lite versiyonu arasında kaldım. İkiside fiyat olarak aynı ama GM'nin servisinden cok memnun değiller.Sırf servis yüzünden Nokia almak istiyorum.
    Su anda iPhone 3Gs kullanıyorum. Onceden pek cok android telefon kullandım ama stabillik acısından android, iOS'un yanına yaklaşamaz. Stabillik Windows Phonelarda ne durumda tam olarak bilmiyorum ama okuduğum yorumlara göre androidden bir adım daha onde.
    Birde bu telefonun bataryasının 3400 mAh olması , telefonun en büyük artısı olsa gerek. Kamera olarak hem on hem arka tarafı iPhone 4s'ten iyi ise günlük kullanım için yeterli olacaktır.
    Arkadaslar 0-1000 TL aralığında bu telefonu bana onerirmisiniz ? Eğer bu telefondanda vazgeçersem 954 TL'ye Retinali iPad Mini 16 GB Wi-Fi alacağım ve iPhone 3Gs ile hotspot yapip kullanacagim.Tabi Hotspot cok hizli şarj sömürecek ama başka seçenek kalmıyor.

Kamera olarak hem ön hem arka kamera iphone 4s ten daha kötü. Stabillik olarak iyi bir cihaz. Yaklaşık on gündür kullanıyorum bir kere bile donmadı. Android çok cihaz kullandım en son note 3 üm vardı o bile defalarca dondu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Arkadaslar genelde facebook,twitter,instagram,foursquare ve skype kullanırım. Bu uygulamaların dısında 8 Ball Pool diye bir oyun var. Windows Storeda var mı bilmiyorum ama genelde onu oynarım.

Kamera olarak hem ön hem arka kamera iphone 4s ten daha kötü. Stabillik olarak iyi bir cihaz. Yaklaşık on gündür kullanıyorum bir kere bile donmadı. Android çok cihaz kullandım en son note 3 üm vardı o bile defalarca dondu.

Kamerayı devamlı kullanacağım için lumia 1320 almaktan vazgeçtim. Başka seçeneklere bakacağız artık.

• Lumia 1520 kamera olarak baya iyi diyolar. Sitede inceleme videosuda mevcut ama telefon fiyatı biraz tuzlu
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    ben de GMD'si olan bir arkadaşımla fotoğraf çektim ışıklı bir ortamdı , 1320nin performansı daha iyiydi.
  • quote:

ben de GMD'si olan bir arkadaşımla fotoğraf çektim ışıklı bir ortamdı , 1320nin performansı daha iyiydi.

Dış ortam değil mesela oda içinde akşam evde filan karşılaştır.
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    orda karşılaştırmaya dahi gerek yok 1320'nin geride kalacağı banko.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.