Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
22.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

Benim de alırken çok kurcaladı. O yüzden 1320 & 925 kapıştırdım kafamda. Kamera mı yoksa canavar batarya mı ? Bence bu telefonu aldıran ya da vazgeçiren kilit soru. 2 sene S2 kullandım 8 MP + 2MP lik alışageldik bir samsung kamerası vardı , ben yeterince memnundum. Arkadaş ortamlarında çat ön kamera açıp fotoğraf çekmeyi severim. fakat bu alette onu yapmak biraz zor. Sonuç olarak , iyi kamera + ortalama batarya performansı sizi 925e götürürken vasat kamera iyi batarya sizi 1320ye götürür.

Peki hocam bu fiyatlara alınabilecek başka markanın (htc vb) Windows p' nu var mi? 925 de 1400 tl civarı. Özellikle kamerası i5 aratmasın diğer özellikleri de tatmin edici olsun istiyorum. Veya 925 tüm bu isteklerimi karşılar mı ? Kamerası cok iyiymiş donanım olarak nasıl bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem03 -- 23 Mart 2014; 14:00:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• carpediem03 C kullanıcısına yanıt
    925 canavar bir telefon tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar. tabi 32 gb olması kaydıyla. 16 gb pek yeterli gelmeyebilir. 16 gb yeter diyorsanız hiç düşünmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

925 canavar bir telefon tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar. tabi 32 gb olması kaydıyla. 16 gb pek yeterli gelmeyebilir. 16 gb yeter diyorsanız hiç düşünmeyin derim.

Cok tesekkür ederim. Peşin almaktansa uygun fatura tarifesi ile almak daha mantıklı sanırım. Ya da benim i5 ile takas etmek isteyen olur mu acaba

• Almaya niyetlenmiştim gittim gerçekten cihaz fiyatına göre güzel ama 6 inch çok büyük be abi 5 inch olsa şu an elimdeydi biras ekranı abartmasalarmış iyiymiş
  • WestSyde4Lyfe kullanıcısına yanıt
    Kliksa da 32gb olanı 1099 liraymış ama şu an stoklarda yok. Onun haricinde 1200 den aşağı pek bulamadım. Turkcell de paketimin üstüne 1400 lira gibi bir rakama alabiliyorum üstelik 24 ay taksit olmuş oluyor. Alsam mı acaba ? (925 den bahsediyorum. )

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem03

Kliksa da 32gb olanı 1099 liraymış ama şu an stoklarda yok. Onun haricinde 1200 den aşağı pek bulamadım. Turkcell de paketimin üstüne 1400 lira gibi bir rakama alabiliyorum üstelik 24 ay taksit olmuş oluyor. Alsam mı acaba ? (925 den bahsediyorum. )

Mediamarkt ın sitesinde sepete at . Odeme yaparken hediye kartını işaretle 9a bol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

Orijinalden alıntı: carpediem03

Mediamarkt ın sitesinde sepete at . Odeme yaparken hediye kartını işaretle 9a bol

lumia 925 yok maalesef :(
  • ön kamerası yok mu bunun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

ön kamerası yok mu bunun ya

Vga ön kamerası var biraz düşük kaliteli.

• Beyler sizce almalımıyım? Çok oyun oynayan biri değilim facebook , whatsapp , bide forumdayım sürekli pek fotograf çeken biri değilim haftada belki 5-6 tane çok iyi olsada olur orta bişey olsada olur pek soru değil ekran+şarj önemli benim için xperia spden geçsem pişman olurmuyum? Sp çok sıktı artık ekran küçücük geliyor ve gün içinde telefonu 2-3 saat şarjda kullanmak zorunda kalıyorum lumia1320de öyle bişey olmuycagını düşünüyorum bi detaylı fikir verseniz kararsız kalmış durumdayım şuan dün bimekste 3-4 dklık kullanma şansım oldu hoşuma gitti diyebilirim kamerası benim için yeterli durumda tabiki 3-4 dk içinde ne kadar incelenebilirki bi telefon? Sizce ne yapayım yoğunlaşayım mı 1320ye? Kullananlar bi yorum yaparsa çok iyi olur

• Arkadaşım yaklaşık bir aydır kullanıyorum.Pil muhteşem,ekran çok güzel,hız olarak iyi,sadece dahili hafıza yetersiz inşallah güncellemeyle karta yükleme gelince bu sorunda aşılır.fiyata göre bu özellikler gayet iyi diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanak777

Beyler sizce almalımıyım? Çok oyun oynayan biri değilim facebook , whatsapp , bide forumdayım sürekli pek fotograf çeken biri değilim haftada belki 5-6 tane çok iyi olsada olur orta bişey olsada olur pek soru değil ekran+şarj önemli benim için xperia spden geçsem pişman olurmuyum? Sp çok sıktı artık ekran küçücük geliyor ve gün içinde telefonu 2-3 saat şarjda kullanmak zorunda kalıyorum lumia1320de öyle bişey olmuycagını düşünüyorum bi detaylı fikir verseniz kararsız kalmış durumdayım şuan dün bimekste 3-4 dklık kullanma şansım oldu hoşuma gitti diyebilirim kamerası benim için yeterli durumda tabiki 3-4 dk içinde ne kadar incelenebilirki bi telefon? Sizce ne yapayım yoğunlaşayım mı 1320ye? Kullananlar bi yorum yaparsa çok iyi olur

Önceliğiniz batarya ve internetse bu telefon tam aradığınız telefon diyebilirim.

• Arkadaşlar öncelikle internet ve şarj mukemmel bu konuda kesinlikle tatmin edici 2 gun sarjın gitmesini resmen özlemişim.3. gun sabah şirkette şarja takmak daha %36 şarjı varken ama belirtmeliyimki oyun oynamıyorum onun dışında aktif kullanıyorum. kamera eleştirenler için naçizane bir önerim olucak çekimler bir telefon için gayet uygun zaten sosyal paylaşıma eklediğinizde çözünürlük değernin düştüğü göze alınırsa ama ben bilgisayarda kaliteden ödün vermek istemiyorum diyosanız link teki makinayı incelemenizi öneririmhttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-wb250f-14-mp-18x-optik-zoom-3-dokunmatik-lcd-ekran-wifi-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ftkmpktsamwb250f&categoryId=248&SKU=FTKMPKTSAMWB250F dahada üstüne foto muhabbeti yapmanın bir anlamı varmıdır bilemedim 1520 alana kadar bence 6inch sınıfında piyasadki en iyi telefon fiyat performans.

• BrotHer26 B kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/liste/canon-powershot-sx170is-siyah-16-mp-16x-optik-zoom-30-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ftkomcansx170is&categoryId=248

Bir daha kompak makine derdiniZ kalmaz.

Birde casionun su serisi vardir,
    http://www.hepsiburada.com/liste/casio-ex-zs20-161-mp-6x-optik-zoom-27-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesi-maxell-kulaklik-hediye-/productDetails.aspx?productId=ftkmpktcasioex20&categoryId=248
    Yukaridaki kadar olamasa da(nasil olsun canonun fiyatina 2 tane casio aliyorsunuz) f/p acisindan idealdir. Kucuk boyutlari sayesinde surekli yaninizda da gezdirebilirsiniz. Ben bunun bir eski versiyonunu kullaniyorum,gayet basarili.
    Samsung,yan ozellikler acisindan iyi olsada o kadar para verdikten sonra kaliteli bir makine almakta fayda var diye dusunuyorum.

• bu cihazin guncellenmesi ile ilgili ne soyleyebilirsiniz? nokia kenara atip unutur mu bu cihazi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı kullanan arkadaşları yada kullananlardan bilgi almak isteyenleri bu konuya alalım
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83256288

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighonFire -- 26 Mart 2014; 16:50:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan ayı içerisinde wp8.1 e geçecek. Android işletim sisteminden windows phone sistemine geçmekten baya memnunum. Bataryası mükemmel, kamerasıda; bi cep telefonunda fazla bir kalite beklenmediği için normal bence. 6 inc rahat internet ve oyun kullanımı için en ideal boyut
  • Hocam telefonum internet akiciligi nasil
    Birde oyun akiciligi nasil
    Mesela asphalt 8 gt racing 2 gibi oyunlari kaldirirmi 1320

• Ya beyler ben 1320 ile s4 arasında kaldım sizce hangisi ya birinin camera iyi birinin bütünsel olarak iyi karar veremedim sizce hangisi ?

• JogHead66 kullanıcısına yanıt
    Dostum s4 kullaniyorum telefondaan ne bekledigine bagli hepsini sor soylim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.