Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
22.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera dışında her özelliği tatmin edici.

Oyunları sorunsuz, akıcı bir şekilde oynatıyor.
  • Önceki telefonum android idi, Telefonu çok kasan bir işletim sistemi olduğu için bataryayı erken bitiriyordu. ios ve wp işletim sistemlerinden birini kullanmaya karar verdim, iphonenin ekranlarının küçüklüğü ve bataryalarının Mah değerlerinin küçük olması wp işletim sistemli bir telefon almamı sağladı. 1320 deki 3400 mah bataryayı görünce düşünmeden aldım ve çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

Kamera dışında her özelliği tatmin edici.

Oyunları sorunsuz, akıcı bir şekilde oynatıyor.

Büyük oyunları oynatabilcek mi
  • Arkadaşlar bu gün telefonuma sistem güncellemesi yükledim.Ne gibi düzenlemeler olduğu hakkında bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha çok film dizi izlerim sosyal ağların hepsini kullanırım foto çekmeyi severim bide dayanıklı olsun bunlar yani sürekli internette geziyorum video izliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JogHead66 -- 29 Mart 2014; 11:50:55 >
  • JogHead66 kullanıcısına yanıt
    dayanıklı olsun derken S4 ü öyle alıp yere atmıcaksan bişey olmaz
    ama digerlernin hepsini rahatlıkla yaparsın.. kamerası cok iyidir tatmin eder
  • Yani sen s4 öneriyorsun

Evet beklentilerini karşılar
    Kullanıyorum memnunum ama ben degiştircem o ayrı mesele
  • Ne alacaksın

• arkadaşlar 01.04.14 faturalı siyah renk 1 gün kullanılmış lumia 1320 sadece 799 tl
    Valla 1520 diyodum ama simdilik hayal gibi 1320 yi arastiriyorum bende suanlik.. ama bu sayfada dogru duzgun oyun performansi ve internet performansi veren cikmadi.. oyundan kastim asphalt 8 gt racing 2 gibi oyunlar bide internette dolanirken takilmicak akici olcakk istedigim bunlar.. s4 bana hepsini verdi ama ekran artik yetmiyr o yuzden genia ekran sart banaa

• Hocam almadan once iyice bakin o cihaza ama sizin yerinizde olsam sifirini alir icimi rahat ettirirdim .. ama baktiginiz yer guvenilirse alinir tabiii

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Hocam almadan once iyice bakin o cihaza ama sizin yerinizde olsam sifirini alir icimi rahat ettirirdim .. ama baktiginiz yer guvenilirse alinir tabiii

YOK BEN SATIYORUM DOSTUM
  • Almadan ekranına da bakınız. Bende lumia 520 var ekranı büyük ama parlaklık canlılık yok ekranda. nokia 603'ümün ekranı çok daha net. O yüzden bakmadan almayın. Eğer ekran güzelse e book okur, nette gezer , film , oyun takılırsınız. Ayrıca 520 'nin kamerası berbat. Nokia ucuz telefonlarına kaliteli kamera koymuyor, buna da koymamıştır. Gündüz tatmin eder belki ama oda içi ya da karanlık çekimlerinde hüsran olabilir. Bunu alcak adam tablet niyetine alır, yoksa 6 inch ekran cepte taşımak için çook büyük..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 3 Nisan 2014; 23:25:03 >
  • Arkadaşlar bu forumda telefon için radyo var demişlerdi.Nerede bu telefonun radyosu sadece Nokia müziğin içerisinde mix radyo diye saçma bir şey var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buldum 😃bunu masaüstünde kısa yol yapamıyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABUX kullanıcısına yanıt
    istediğin radyo istasyonunun üstüne basılı tutup başlangıç ekranına sabitle diyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Arkadaşlar bu forumda telefon için radyo var demişlerdi.Nerede bu telefonun radyosu sadece Nokia müziğin içerisinde mix radyo diye saçma bir şey var

o mix radio dediğin şey bir devrim

bilmediğin için saçma geliyor olabilir .

öğrendiğinde bu lafını özür dileyerek geri alıcaksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Valla 1520 diyodum ama simdilik hayal gibi 1320 yi arastiriyorum bende suanlik.. ama bu sayfada dogru duzgun oyun performansi ve internet performansi veren cikmadi.. oyundan kastim asphalt 8 gt racing 2 gibi oyunlar bide internette dolanirken takilmicak akici olcakk istedigim bunlar.. s4 bana hepsini verdi ama ekran artik yetmiyr o yuzden genia ekran sart banaa

asphalt 7-8 lumia 520de bile sıfır sorun sıfır donma yağ gibi akıyor.. 1320 için sormana bile gerek yok

+fifa14 de oynuyorum 1320 ile

• Kasık biti kullanıcısına yanıt
    iyiymiş o zaman :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.