Şimdi Ara

NOKIA LUMİA 1520 YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1-2 ay içerisinde lumia cihaz almak istiyorum ama çok kararsızım. lumia 925-1020 ve 1520 arasındayım.Sizce napıyım

• Siz telefonun en çok hangi özelliğini kullanacaksınız.
    Örneğin: kamera önemli ise Lumia 1020-İşlem gücü performans kamera ise Lumia 1520-Orta üst seviye deneyimi için ise Lumia 925
  • 925 guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Siz telefonun en çok hangi özelliğini kullanacaksınız.
    Örneğin: kamera önemli ise Lumia 1020-İşlem gücü performans kamera ise Lumia 1520-Orta üst seviye deneyimi için ise Lumia 925

yani 3 özellikte benim için çok önemli 1020 ile 925 in işlemcisinin eski olması beni korkutuyo lumia 1520 ninde ekran büyüklüğü.
  • 930 ya da 830 al derim. Tabi 2 aya cihaz duyurulabilir. 830 1000 lira civarında gelirse kesinlikle alınır. Ama daha fazlasıyla gelirse fiyatı düşünce alınır. 925 de pişman etmez işlemcisi *30 serilerinden iyi ama bataryası berbat ve hafızası artmıyor.

• wp li bir telefon alacaksan öncelikle düşük fiyatlı ürünlere bakmalısın.

1000 lira altı wp li telefonlar alınabilir.

L925 799 liralık fiyatıyla yağ gibi akar.
  • Nokia lumia 930 derim başka birşey demem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1520 en iyisi ekranı 6" sorun etmezsen
    Fiyatı hepsiburada 1500-tl şu anda 2.199-tl den düştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam 1520 almam kesinlikle. Cebine sığmaz, çantana falan koyarsın anca. 925, ve 1020 bakılabilir. 1020 den daha iyi kameraya sahip telefon yok şuan piyasada onuda belirtmek isterim. Paran yetiyorsa 930 almalısın ama bence, şıklık, performans her şeyi güzel bence telefonun.
  • ben 930 alırdım taşıması sıkıntı ancak halledilir bir şekilde. Tabi 930 da çok iyidir.
  • Büyük ama cebe sığmıyacak kadar büyük değil bence kullanılır alacağınız elbisler biraz büyük cepli olsun o kadar 1520 veya 1020 öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

1520 en iyisi ekranı 6" sorun etmezsen
    Fiyatı hepsiburada 1500-tl şu anda 2.199-tl den düştü.

bende hepsiburada da görünce kararsız kaldım çok indirim yapmışlar o fiyata öyle bi telefon bulmakta zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.