Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefondan güncelleyemezsin. Bilgisayarına Nokia Software Recovery Tool u kurup yapman lazım. Telefonunu bilgisayara bağla. NSU ile yazılımı indir ve telefonuna kur. Benim 620 Lumia Cyan da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rise Of McLaren

Telefondan güncelleyemezsin. Bilgisayarına Nokia Software Recovery Tool u kurup yapman lazım. Telefonunu bilgisayara bağla. NSU ile yazılımı indir ve telefonuna kur. Benim 620 Lumia Cyan da.

Diğer yorumları okuyunca ferkettim yükledim şu anda.

Ayrıca güncelleme ile gelen tek farkettiğim şey WiFi ve Mobil veri simgesinin üstündeki ufak okların gözükmesi. Aylardır beta sürüm kullandığımdan biraz daha kararlı gibi geldi...
  • sulobey10 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ana sürüm Lumia Cyan. Evet bir değişiklik yok cihazda. Sıra Debian Red ile Windows Phone9 u beklemekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes cyan geldi diyip duruyor 2 gündür kontrol edip duruyorum. Bu cyan nereye geldi arkadaş ben de neden sürekli güncel diyor?

Siz seçilmiş kişilermisiniz?

WP8.1 beta mı kullanıyorsunuz?

Evet.

Bilgisayardan Nokia software bilmem ne programı ile güncelleyebileceğimi okumuştum sizin mesajınızdan ama bunu yapmaya kıyamıyorum.
    Asphalt 8 de nerdeyse oyunu bitirdim buluta kaydetme falan göremedim windows phone da o yüzden pc den güncelleyemiyorum..

Bu cyan geldi mesajlarının hepsini sanki resmi olarak geldi telefondan güncelleyebilecekmişiz gibi yazıyor arkadaşlar ben de sürekli denetleyip duruyorum gerçekten sinir bozucu bi durum.

Cyan bu sefer telefon üzerinden geldi fakat WP8 kullananlara.

Beta kullanıcıları için yüklemenin farklı bi yolu mu var yoksa beklemeye devam edecekmiyiz?

Maalesef yok

Telefonum sarj olmuyor. Nokia sitesinde yonergeleri takip ettim sarj ile ilgili gene olmdi

Sifirlamak icin ses acma ve acma kapama tusun basin yaziyordu denwdim olmadi
    Telefonun son %15 sarji ile bi ihtimal olur diye ayarlarda ki sifirlamadan sifirladim. Telefonda 8.1 beta yukluydu. Sifirlamadan sonra 8.0 black e geri dondu.
    Tabi sarj edemedigim icin guncellemw kpntrolu ypamadim.

8.1 betadan resmi 8.1e gececek arkasaslar sifirlamayi deneyeblr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 8s' im bozuldu buna geçiyorum inşallah .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 620 için arka kapak nerden buluruz
  • Bir yakinimda lumia 620 var. 8.1'e yeni gecti. Ayarlardan telefonum'u bul'a geldigi zaman bir anligina acilir gibi oluyor sonra hemen kendini ayarlara geri atiyor. Bunun nedeni nedir?

Telefonda nasil ses kaydedilir? 3.parti yazilim kullanilmasi sart mi?

• Arkadaşlar 620'nin ekran sorununu garantide hallediyorlar mı?
  • Arkadaşlar merhaba,
    8.1 güncellemesi sonrası videolar açılmıyor ekran açılıp kapanıyor youtube bile izlenmiyor
    Nasıl duzeltebilirim desteklerinizi rica ediyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Lumia 720 forumundan geliyorum. 8.1 güncellemesinden sonra Şarj sürenizde azalma oldu mu? Bizde 10 gün giden şarj süresi 2 güne düştü ve sebebini bulamıyoruz. Diğer modellerde durum ne diye araştırma yapıyoruz. Cevap verirseniz sevinirim.
  • bende bi değişiklik yok 1.5 gün devam
  • ssrorschach S kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler. 720'yi güncelleme ile diğer modellere benzetmişler anlaşılan. Sadece konuşma için kullanıp 14 günü bulan arkadaşlar vardı. Normal kullanım ile 5 gün ortalamamız vardı. Şimdi bir günü zor çıkarıyoruz.
  • rica ederim. peki sıfırlayan olmuş mu hiç. sıfırlamak bazen toparlıyo telefonu
  • ssrorschach S kullanıcısına yanıt
    Henüz o kadar büyük operasyon düşünen yok. İlaç tedavisi ile düzeltebilir miyiz diye araştırıyoruz. Insider uygulamasından kuşkulanıyorum ama bu uygulamayı kullanmayanların da durumu aynı. Kuşkulanma nedenim güncellemeden önce program arkada çalışmıyor yani kalan batarya miktarı anlık gösterilmiyordu. Güncel batarya miktarını öğrenmek için uygulamanın üzerine dokunmak gerekiyordu. Güncellemeden sonra sürekli çalışıyor. Bir husus ta gece 23:00 ila sabah 11:00 arasında %1 şarj tüketirken gündüz sadece 2 dakikalık telefon görüşmesi ve 1 defa da countdown (gerisayım) aracı ile 15 dakikalık kullanım yapıldı. Tüketim %8. dengesiz bir tüketim durumu söz konusu yani. 8.0'a dönmek mümkün olsa sanıyorum L720 kullanıcılarının hepsi bir dakika durmazlar.

• Ne oluyor bu telefona ?güncellemeler geliyor yükleniyor,ancak bu kaçıncı donması ,telefon çalıyor açamıyorum,yandan kapa aç yapıp ancak cevap verebiliyorum,
    donuyor pili çıkarıp takıyorum,1 yılda pes ettim ben, bu işletim sisteminden midir,telefondan mıdır bilmiyorum,birçok şeyi sildim valla bu gün.
  • Benimkide 8.1 den sonra temelli saçmalamaya başladı. Şarj performansı çok düştü. Takılmalar donmalar çok arttı. Herkesde böylemi yoksa benimki mi sorunlu ?
  • 8.1 sonrası bende de donmalar başladı. Bazen kilit tuşu bile cevap vermiyor bazen ise kilit tuşu çalışıyor ama ekranı yukarı çekemiyorum yani dokunmatiği çalışmıyor. Mecbur reset atıyorum. Henüz sıfırlamayı denemedim ama bu gidişle sıfırlayacağım bir ara. 8.0'da 1.5 seneye yakın kullandım ve böyle bir sorun yaşamadım. Herşey 8.1 ile oldu.

NOT: 8.1'e de güncellemelere gelene kadar geçmedim. Telefon güncellemelerine düşünce geçtim.

• Şu anda 925 çok cazip olmasına rağmen,inanın işletim sisteminden ve okuduklarımdan dolayı almaya cesaret edemiyorum,elimdeki telefon gibi olursa boşuna para vermiş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaahmetalp

Arkadaşlar merhaba,
    8.1 güncellemesi sonrası videolar açılmıyor ekran açılıp kapanıyor youtube bile izlenmiyor
    Nasıl duzeltebilirim desteklerinizi rica ediyorum.

Çözümü yok GDR1 ile düzelmiş galiba,Video seyrederken Decode error sorunu alıyor musunuz?
    Soft Reset atın sorun ortadan kalkıyor ancak tekrar olabiliyor bir süre sonra.(Soft Reset:Telefon yeniden başlar hiç bir veri silinmez güç tuşu+ses kısma , ekran kapanacak ondan sonra bırakın titreyerek açılacak)

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.