Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar genel olarak telefonumdan memnunum ,sanırım yeni yılda 925 alabilirim ancak şu an kullandığım 620 nin sar değerini araştırayım dedim bir yerde 0.86 gösteriyor ,bir yerede 1 in üzerinde gösteriyor ,hangisi gerçek acaba?
  • Benim arkadaşta bu telefondan var. Rehberdeki kişileri sim karta veya herhangi bi yere aktarabilir mıyız.telefon bellegine kayitliyomus isimleri. Ugrastik bulamadık. isimleri Tek tek kagida yazmayı düşünüyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad_wolff

Benim arkadaşta bu telefondan var. Rehberdeki kişileri sim karta veya herhangi bi yere aktarabilir mıyız.telefon bellegine kayitliyomus isimleri. Ugrastik bulamadık. isimleri Tek tek kagida yazmayı düşünüyoruz :)

Rehberiniz burada:http://people.live.com bu adresten yedekleyebilirsiniz.
  • arkadaşlar flash player yok win phone larda fakar flash player destekleyen bir tarayıcı var mı gelebilirmi yada bi yardımcı olun
  • merhaba
    lumia 620 almayı düşünüyorum.mesajlaşma,fotoğraf,internet ,konuşma için alınacak.menülerde takılma donma veya kronik sorun var mı? skyp performansı nasıl?donma kasma var mı?
  • Beyler telefonu hepsiburada.com'dan aldım. Daha 3 gün oldu kendi kendine kapanıyor? Bu sorunu yaşayan var mı?

• Arkadaşlar anneme almayı düşünüyorum bu telefonu kullanımı rahat mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar üstünde jelatin var mi ilk aldığınızda ?

• dahili modem olarak kullanılabilirmi
  • ekran koruyucu için ne tavsiye edersiniz mat mı parlak mı?
    ayrıca gerekir mi gorilla glass yok bunda bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

ekran koruyucu için ne tavsiye edersiniz mat mı parlak mı?
    ayrıca gerekir mi gorilla glass yok bunda bildiğim.

Mat almayın. Ben bu telefona ilk ekran koruyucuyu mat aldım telefonun ne güzel ekranı varmış 6 ay piksel piksel baktım ekrana. Ekranın goruntusunu çok bozuyor mat film.

• Telefonu yeni aldım. Bütün güncellemeleri yapınca FM Radyo kayboldu... Epey aradım ama bulamadım, bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim, teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Telefonu yeni aldım. Bütün güncellemeleri yapınca FM Radyo kayboldu... Epey aradım ama bulamadım, bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim, teşekkürler..

Telefonda FM radyo yoktur. O eskiden gördüğünüz internet radyosu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

Dizimag danda yabancıdiziizle dende sorunsuzca videoları izleyebiliyorsunuz...

yada onlinedizi.co? kesin mi?
  • Benim dokunmatik sıkıntım var. Çözüm bulamadım. Bazen tuş kilidini açtığımda dokunmatik sapıtıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?

• Arkadaşlar bu telefondan anneme hediye etmek istiyorum. Sadece günde 5-10 dakika telefonla konuşur. Bu telefondan almak istememin nedeni görüntülü görüşmek yapabilmek. Akşamları evdeyken wifi'yi açmayı öğreteceğim, görüştükten sonra wifi'yi kapatacak yani gsm üzerinden internete hiç çıkmayacak. Fakat pil ömrünü düşünüyorum, acaba mobil veriyi kapatsak ve sadece günde 5-10 dakika görüşme yapsa, pili ne kadar dayanır? Telefonun fiyatı da çok uygun, gidip "akılsız" bir telefon alasım gelmiyor hiç.

Bunu deneyebilecek biri varsa çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Arkadaşlar bu telefondan anneme hediye etmek istiyorum. Sadece günde 5-10 dakika telefonla konuşur. Bu telefondan almak istememin nedeni görüntülü görüşmek yapabilmek. Akşamları evdeyken wifi'yi açmayı öğreteceğim, görüştükten sonra wifi'yi kapatacak yani gsm üzerinden internete hiç çıkmayacak. Fakat pil ömrünü düşünüyorum, acaba mobil veriyi kapatsak ve sadece günde 5-10 dakika görüşme yapsa, pili ne kadar dayanır? Telefonun fiyatı da çok uygun, gidip "akılsız" bir telefon alasım gelmiyor hiç.

Bunu deneyebilecek biri varsa çok makbule geçer.

2-3 gün dayanır. Belki de daha fazla.
  • bu telefonu 1 yıldan fazla süredir kullanan var mı?

1 yıllık kullanım sonunda telefonun şarjı rahat bir şekilde 1 günü çıkarıyormu ve telefonda kasmalar donmalar oluyormu onu merak ediyorum.

• Bende annem için ısmarladım beyazını telepanya.com'dan 350ye.
    2 gündür hazırlıyorlar sözde bakalım ne zaman elime geçecek.
    Bne kendime alana kadar kullanacağım tecrübelerimi yazarım konuya.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.