Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lordem

quote:

Orijinalden alıntı: atillaahmetalp

Arkadaşlar merhaba,
    8.1 güncellemesi sonrası videolar açılmıyor ekran açılıp kapanıyor youtube bile izlenmiyor
    Nasıl duzeltebilirim desteklerinizi rica ediyorum.

Çözümü yok GDR1 ile düzelmiş galiba,Video seyrederken Decode error sorunu alıyor musunuz?
    Soft Reset atın sorun ortadan kalkıyor ancak tekrar olabiliyor bir süre sonra.(Soft Reset:Telefon yeniden başlar hiç bir veri silinmez güç tuşu+ses kısma , ekran kapanacak ondan sonra bırakın titreyerek açılacak)

Lordem merhaba,
    Çok teşekkür ederim gerçekten bilgi olarak doyurucu derler ya öyle bir paylaşımın olmuş,
    yeni bilgiler gelirse paylaşırsan sevinirim.
    Tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

quote:

Arkadaşlar merhaba,
    8.1 güncellemesi sonrası videolar açılmıyor ekran açılıp kapanıyor youtube bile izlenmiyor
    Nasıl duzeltebilirim desteklerinizi rica ediyorum.

Çözümü yok GDR1 ile düzelmiş galiba,Video seyrederken Decode error sorunu alıyor musunuz?
    Soft Reset atın sorun ortadan kalkıyor ancak tekrar olabiliyor bir süre sonra.(Soft Reset:Telefon yeniden başlar hiç bir veri silinmez güç tuşu+ses kısma , ekran kapanacak ondan sonra bırakın titreyerek açılacak)

Lordem merhaba,
    Çok teşekkür ederim gerçekten bilgi olarak doyurucu derler ya öyle bir paylaşımın olmuş,
    yeni bilgiler gelirse paylaşırsan sevinirim.
    Tekrar teşekkürler.

Ben teşekkür ederim,
    Sorun GDR1 ile ortadan kalkmamış umarım en yakın güncelleme ile düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Microsoft Windows Phone Başkanı Belfiore, Windows Phone'un gelecek sürümünün sadece 4" ve 80" arasındaki aygıtları kapsayacağını söylemiş. Bu demek oluyor ki 4" olan 520 alıyor, teknik özellikleri bakımından 520'den daha üstün olan ancak 3.8" olan 620 yeni Windows Phone'u alamıyor. Dünya tarihinde yok böyle bir şey...
  • Beyler software tool çalışmıyor pc de hata verip duruyor acaba telefonun yazılımını başka türlü sıfırlamanın bir yolu varmı yazılım atacagım telefona ama atamadım bi türlü . Telefonun sorunu sim kilidini yazarken gir e basamıyorum ama normalde aynı hizada başka yerlere tıklıyabiliyorum dokunmatik sıkıntısı yok ama gir e basmıyor . :/ önerisi olaan varmı
  • Çıkış tarihi:2012
    Aldığım tarih:2014

• Arkadaşlar telefonda işime yaramayan ne varsa sildim,harita ,kullanmadığım foto programları falan ,yani işe yaramadığını düşündüğüm programları sildim,şimdilik o günden beri donma yok.çok şükür.
  • Merhaba arkadaşlar, lumia 620 almak istiyorum ama cihaz hakkında bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 8.1 güncellemesi ile cihaza dosya tarayıcısı eklendimi hafıza içerisindeki dosyaları görebiliyormuyuz, ayrıca 8.1 ile donma yaşayanda olmuş sorun yaşarmıyım ? Windows phone ları çok kötüleyen var ama yinede kullanamya değer gördüğüm için alma niyetindeyim.
    çok oyun oynamam şarj dayanmıyor zaten oyuna sarınca, iki üç oyun açsa yeter. Uygulamalarıda hafıza kartına taşıma imkanı varmı dahili hafıza sorun yaratıyormu ? Ve son olarakda kulaklık ses çıkış performansı ne durumda ? iyi bir kulaklıkla nasıl performans alabilirm..
  • Yeni bir güncelleme geldi,cyan galiba ,sanırım sarj konusu için?
  • Bu telefonu androide cevirbilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa0709

Bu telefonu androide cevirbilir miyiz

Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa0709

Bu telefonu androide cevirbilir miyiz

Hayır

Yapanlar var diye duydum

• Bu imkansız,bir zamanlar bende anroid telefonu wp ye çevirebilirmiyim diye ama imkansız olduğunu anladım.
  • Arkadaşlar 620 den memnun musunuz? Ben 820 kullanıyorum, hediye olarak alacağım bu telefonu. Ucuz olması lazım. Bir de ön kamera olmalı, 520 yi eledim o yüzden. 620 ye ne dersiniz? Taksitle en ucuz nerden buluruz?

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    620 yerine 720 alın bence
  • N11 indirimi ile 345 liraya aldım telefonu bugün. Yarın gelecek sanırım, bu meblaya değeceğini düşünüyorum.
  • Ana ekranda iken pil yüzdesini nasıl görebilirim acaba ? Telefon yeni geçti ve neredeyse hiçbir şey bilmiyorum :) Yardımcı olucaklara teşekkürler
  • Telefonum bugün geldi. 8.1'e geçmek için tek tek eski güncellemeleri kuruyor, böyle mi olmalı? Bence olmamalıydı.
  • Çok farklı bir sıkıntım var. Tuş kilidini açtığımda dokunmatik sapıtıyor, düzelmesi için tekrar tuş kilidini açıp kapatıyorum. Bazen o kadar can sıkıcı oluyor ki 5-6 sefer açıp kapattığım oluyor. Güncelledim hala aynı. Çözüm önerisi olan varsa üşenmesin yazsın lütfen.

• Tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parn kullanıcısına yanıt
    Uc browser kullanıyorum. Tavsiye ederim. Sadece DH ye girerken kendi tarayıcısını kullanıyorum, ucbrowserde foruma post yazdığımda Türkçe karakter sıkıntısı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.