Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefona update geldi critical update diye yükledim sizede gelen varmı ? telefonu herşeyi ingilizce yaptım çünkü arayan saati gözükmüyordü türkçe karakter uzunluğundan dolayı
  • Arkadaslar lumia 620 telefonum var urunu aldıgım gunden itibaren cok severek kullanıyordum fakat ekranı kırıldı dokunmatik ve lcd urunu cok sevdigimden paraya kıydım resmen tekrar toparladom lcd dokunmatik ve hoparlorunu aldım yaptırdım fakat su an telefon surekli kapanıp duruyor yaklasık 1 aydır yatıyordu telefon herseyini yaptırdım fakat su an acılıp kapanıyor tamırco anakarta mı zarar verdi acaba yoksa yazılımsal bir sorun mu guncelleme gelmiş cunku fakat ben yapmadım evimde internetim yok arkadaslar yapacagınız tum yorumlar benim icin cok kıymetli yeni bir telefon alacak ladar param yok ve lumiayıda degiştirmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar beklemeye razı olan varsa arka kapak ekran vs ucuza nasıl halledebileceklerinide anlatabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

bu telefonu 1 yıldan fazla süredir kullanan var mı?

1 yıllık kullanım sonunda telefonun şarjı rahat bir şekilde 1 günü çıkarıyormu ve telefonda kasmalar donmalar oluyormu onu merak ediyorum.

1 buçuk yıldır kullanıyorum. Şarjı 1 günü rahat çıkartıyor ve şarj olması bir buçuk saatten az sürüyor. Kasma donma yok ben gayet memnunum.
  • Arkadaslar sorunu cozdum telefoncu ekranın sol asagı kosesini yapıstıramamıs surekli geri tusuna basılıymıs gibi algılıyormus telefon ısıtıp yapıstırdım orayı sımdı hıcbır sorun yok bu sorunu yasayan varsa bir baksın derim

• Bu güncelleme neden bizde gprunmuyor. Prewiev developers da kurulu ama denim hala gorunmuyor?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

quote:

1 yıllık kullanım sonunda telefonun şarjı rahat bir şekilde 1 günü çıkarıyormu ve telefonda kasmalar donmalar oluyormu onu merak ediyorum.

1 buçuk yıldır kullanıyorum. Şarjı 1 günü rahat çıkartıyor ve şarj olması bir buçuk saatten az sürüyor. Kasma donma yok ben gayet memnunum.

merhaba

mms olayında sorun yaşıyorum veri bağlantısı kapalı iken mms almıyor.bunu açarsam da liralar uçuyor.neyi yanlış yapıyorum?
  • Arkadaşlar hiç kimse kapanıp acılma sorunuyla karsılasmadıysa ben gg bozuk cihaza para dokmusum onu anladım ulan denim geldi lumialar guzellesti benim telefon gitti bende sans olsa zaten

• Hocam bilmiyorum ben kullanmadım hiç

• eyvallah kardeşim sağol
  • Denim guncellemesini yukleyebilen varmı?

Bolgeyi Amerika ve Almanya olarak da değiştirdin gene de telefon güncel uyarısı veriyor.

Prewiev developer kurulu ve aktif

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Denim guncellemesini yukleyebilen varmı?

Bolgeyi Amerika ve Almanya olarak da değiştirdin gene de telefon güncel uyarısı veriyor.

Bölge değiştirmenin güncelleme ile alakası olmuyor. Sadece Turkcell sürümüne geldi güncelleme, ülke sürümüne de yakındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Denim guncellemesini yukleyebilen varmı?

Bölge değiştirmenin güncelleme ile alakası olmuyor. Sadece Turkcell sürümüne geldi güncelleme, ülke sürümüne de yakındır.

Eyvallah hocam sağ olasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Arkadaşlar 620 den memnun musunuz? Ben 820 kullanıyorum, hediye olarak alacağım bu telefonu. Ucuz olması lazım. Bir de ön kamera olmalı, 520 yi eledim o yüzden. 620 ye ne dersiniz? Taksitle en ucuz nerden buluruz?

bence gayet iyi telefon.250 tl ye var nette. ben sadece mms sorunu yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

quote:

merhaba

mms olayında sorun yaşıyorum veri bağlantısı kapalı iken mms almıyor.bunu açarsam da liralar uçuyor.neyi yanlış yapıyorum?

MMS için hücresel ver açık olmalıdır. Çünkü internet üzerinden alım/gönderim yapılıyor.

"Hücresel veri bağlantınızı açar ve kapatır. Bağlantınızı farklı nedenlerle kapatabilirsiniz. Örneğin, mobil İnternet tarifeniz sınırsız değilse veri kullanımınızı azaltmak veya pilinizin biraz daha uzun dayanmasını sağlamak için bunu yapabilirsiniz.
    Bağlantınız kapatıldığında, telefon görüşmeleri yapmaya ve kısa mesaj gönderip almaya devam edebilirsiniz. Öte yandan, bir Wi-Fi ağına bağlı olmadığınız sürece web'e göz atma, çevrimiçi arama yapma, e-posta gönderme veya alma ya da uygulamalar için güncellenmiş bilgileri alma gibi işlemleri yapamazsınız. Hücresel veri bağlantınız kapalıyken, resim ya da diğer dosyaların ekli olduğu kısa mesajlar olan MMS mesajlarını gönderemez veya alamazsınız."
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/connectivity/cellular-and-sim-settings

• arkadaşlar telefonu babam için almayı düşünüyorum. Ders çalıştığı için pdf dosyalarını aktara bilir miyiz telefona?
  • umtont kullanıcısına yanıt
    evet
  • Merhabalar arkadaşlar yeni lumia 620 ile aranıza yeni katıldım, yardımınıza çok ihtiyacım var.

iki sene önce vodafone akıllı telefon tecrübem nedeniyle akıllı telefon kullanmaya ara vermiştim, yeterli süre geçti artık, biraz araştırıp lumia 620 aldım. başlangıç için yardımlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim, ilk günden telefondan soğuyacağım yoksa yine.

sorun 1 ; gmail hesabımı telefona ekleyemedim. e postalarımı kontrol etmek için mutlaka yüklemeliyim.

ayarlar, google mail den girdiğimde gmail e posta adresimi ve şifremi kaydetmiştim, sonra ve halen şu hatayı veriyor.
    mobil cihazınızla eşitlenmek üzere ayarlanmamış bir google appps hesabı kullanıyor olabilirsiniz. bilgisayarınızdaki web tarayıcınızda google appsı hesabınızın mobil ayarlarına gidip hizmet ayarlarının altında google sync i etkinleştirin ve ardından eşitlemeyi tekrar deneyin hata kodu 85010020

bu nedir anlamadım. goolgle apps yi araştırdım, şirketlerin aldığı bir hesapmış galiba, benim öyle bir hesabım yok, normal gmail hesabımda apps ayarları diye de bir bölüm yok. neler yapabilirim bu konuda?

sorun 2: 17 adet güncelleme görünüyor, wifi yi açıp bağlantının olduğunu kontrol ettikten sonra tümünü güncelle /veya tek tek güncelle deniyorum, önce bekleniyor yazısı geliyor, epey bir bekliyorum, devamında example uzantılı bir hesaptan giriş yapın tarzı bir mesaj geliyordu, şu an gelmedi (sanırım wifi bağlantıısı zayıf), example hesabı aldım, hesap doğrulanmadı dedi, öylece kaldı, şu sorunu nasıl aşabilirim, tarifle çözülebilir mi? yoksa herhangi bir avea bayisine gitsem güncelleme yüklemesinde yardımcı olurlar mı?

bir el atın lütfen, şimdiden teşekkürler,

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.