Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albaywolf

Bana güncelleme gelmiyor yahu.

Beta mı kullanıyorsunuz?
  • Hayır normal Cyan yüklü şu anda. Daha önce Denim'e güncellemiştim de servise vermeden önce sıfırlayınca tekrar Cyan'a döndü. Şimdi de güncelleme bulmuyor telefon güncel diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

Hayır normal Cyan yüklü şu anda. Daha önce Denim'e güncellemiştim de servise vermeden önce sıfırlayınca tekrar Cyan'a döndü. Şimdi de güncelleme bulmuyor telefon güncel diyor.

Muhtemelen beta kullanıyorsunuz. Telefondan sıfırlayınca Cyan'a dönmez, betada kalır.
  • sağda ki arama tuşuna elim dokununca yandex açılıyor.bu tuşa başka birşey atamanın yada yandex i kaldırmanın bir yolu var mı?
  • denim yükledim. Hücresel veri, yukarıdan inen kısayollara yüklendi dediler ama öyle bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oacar84

denim yükledim. Hücresel veri, yukarıdan inen kısayollara yüklendi dediler ama öyle bir şey yok.

Bende denim yuklu olmadığı halde var o özellik. Geçen hafta fark ettim bende.

Ayarlarda bildirim ve eylemlere gir ordan değiştirebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

sağda ki arama tuşuna elim dokununca yandex açılıyor.bu tuşa başka birşey atamanın yada yandex i kaldırmanın bir yolu var mı?

İnternet Explorer ayarlarına gir. İleri duzey ayarlar menusune girdikten sonra aşağılarda varsayılan arama sağlayıcısı var. Ordan değiştirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

sağda ki arama tuşuna elim dokununca yandex açılıyor.bu tuşa başka birşey atamanın yada yandex i kaldırmanın bir yolu var mı?

İnternet Explorer ayarlarına gir. İleri duzey ayarlar menusune girdikten sonra aşağılarda varsayılan arama sağlayıcısı var. Ordan değiştirebilirsin.

o tuşa basınca internet bağlantısı olmayan bir şey yerleştirmek istiyorum.internet paketim olmadığı için her dokunuşta yandex açılıyor ve bakiyem den düşüyor.o tuşa internet harici bir şey atamanın bir yolu var mı?
  • quote:

quote:

quote:

o tuşa basınca internet bağlantısı olmayan bir şey yerleştirmek istiyorum.internet paketim olmadığı için her dokunuşta yandex açılıyor ve bakiyem den düşüyor.o tuşa internet harici bir şey atamanın bir yolu var mı?

Hücresel veriyi kapatarak o sorunu çözebilirsiniz.

• 1 hafta kullanıp anneme devrettim.
    350tlye göre iyi bir tercih özellikle iyi tuşlularında 300lerde gittiğini düşünürsek bir pil süresi handikapı var onlara göre.

İnceleme, sorunlar ve sorular;

0dan 100 şarj yaklaşık 110dk
    Alet pil tasarruf modunda (3g kapalı,wifi,nfc,bluetooth kapalı,ekran parlaklığı otomatik, birkaç konuşma) 3gün civarı gidiyor diyebilirim.
    8.0dan 8.1 güncelleme bayağı özellik getirdi diye gördüm.
    -Türkçe karakterli klavye sıkışık geldi
    -ekolayzer ayarları sadece kulaklık takılıyken çalışıyor.
    -kulaklıkla müzik dinledim müzik performansı vasat diyebilirim dbsi düşük geldi bana.
    -Hoparlörünü de vasat buldum ahım ahım bir şey değil.
    -dokunmatik hassasiyeti normal ve eldivenli kullanım için ama az hassas yok.
    -hoparlör çıkışını kapatınca ses hiç duyulmuyor.
    çift tıklamayla ekran kilidini açma özelliği iyi işlemiyor elimde tutarken ekranı açtığına sık sık şahit oldum.Bazense çift tıkı algılamıyor.
    -dosyaları görmek için uyguluma indirmek gerekiyor
    -Türkçe klavyede ü ve ö harfleri için u ve o harflerine uzun basarak seçmek gerekiyor.
    -müzik oynatıcı seekbarı kısa saniye seçmesi zor.
    -ayrıca müzik oynatıcısını ayarlarında sadece xboxın hesap ayarları var niyeyse.ekolayzer ayarlarını buraya koymaları lazım.
    -hesap silme yok görünüyor.
    -harita indirmesi yaparken ana menüye dönünce indirme duruyor.
    -mix radioda seekbar iletme yaptırmıyor.
    -rehber ve uygulama listesi harflerle başlıyor bunu kaldıramadım.
    -açılışta çıkan ağ kullanılamıyor uyarısı var.
    -8.1le gelen takvim güncellemesini yapamadım.
    -müzik oynatıcı sd karttaki klasörleri görmüyor bu sebeple kolayca liste oluşturma yapmıyor tek tek şarkıları seçmek gerek onda da şarkı isimlerini tam göstermiyor, şarkı seçimlerini de isme göre sıralıyor eklenme tarihine göre sıralama yok.
    -dosyalar uygulamasından da şarkılar seçilip dinleniyor ama player çok sade seekbar ilerletilemiyor, şarkıcı ismi yazmıyor, albüm resmi yok, sonraki önceki şarkıyı oynatmıyor.
    -klasör ismini büyük punto olarak değiştirmeye kalktığımda aynı isimli klasör var diye değiştirtmedi.
    -ayarlar listesi alfabetik değil.
    -usb hızı yavaş klasörler arası gezinti de yavaş.
    -bul tuşunu iptal etme yada farklı görev atama oluyor mu?
    -telefon uygulamasına girdiğimizde direk tuşların çıktığı seçenek varsa iyi olur.
    -bir kere oldu kilit ekranını açınca 256renk düzenine döndü akıcılık kayboldu tekrar kilit tuşuna basınca normale döndü neden oldu anlamadım.

ayrıca ücretsiz en iyi müzik oynatıcı,video oynatıcı,web browser hangisi tavsiye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 26 Ocak 2015; 2:34:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakos

arkadaşlar anneme almayı düşünüyorum, mobil veri hiç yok sayın, oyun falan da yok. 2 3 günü çıkarır mı bataryası, günde 10 15 dk görüşme yapılır en fazla

evet çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

quote:

quote:

Hücresel veriyi kapatarak o sorunu çözebilirsiniz.

hücresel veriyi kapatınca da mms alamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

-bul tuşunu iptal etme yada farklı görev atama oluyor mu?

bende bu sorunun cevabını arıyorum.
  • L620 alalı iki gün oldu sırasıyla Denim dahil bütün updateleri yaptı telefonda bir sorun yok yanlız eski telim ev içinde 4-5 çubuk çekerken aynı mekanda L620 ile 2-3 çubukta kalıyorum telefonla ilgili genel bir sorunmu var.Kullananlar yorum yaparsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

L620 alalı iki gün oldu sırasıyla Denim dahil bütün updateleri yaptı telefonda bir sorun yok yanlız eski telim ev içinde 4-5 çubuk çekerken aynı mekanda L620 ile 2-3 çubukta kalıyorum telefonla ilgili genel bir sorunmu var.Kullananlar yorum yaparsa sevinirim

şimdi denedim, l620de eski 6230 da full çekiyor vodafoneda aynı yerde.
  • televizyon kumandasının yanına telefonu koyunca tv kanalları deli gibi değişiyor. ayrıca akbilin yanına telefonu koyunca telefondan parazit sesi gibi birşey çıkıyor.bunlarla karşılaşan var mı
  • Arkadaşlar tüm güncellemeleri yaptım ama çift tıklama uyandırma özelliği gelmedi. Bu telefonda mı yok? Yoksa ayarlardan birşeyler mi yapmam lazımdı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Arkadaşlar tüm güncellemeleri yaptım ama çift tıklama uyandırma özelliği gelmedi. Bu telefonda mı yok? Yoksa ayarlardan birşeyler mi yapmam lazımdı?

Ayarlar > Dokun > Uyandırmayı aktif etmen gerek hocam.
  • quote:

televizyon kumandasının yanına telefonu koyunca tv kanalları deli gibi değişiyor. ayrıca akbilin yanına telefonu koyunca telefondan parazit sesi gibi birşey çıkıyor.bunlarla karşılaşan var mı

işte bu enteresanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

televizyon kumandasının yanına telefonu koyunca tv kanalları deli gibi değişiyor. ayrıca akbilin yanına telefonu koyunca telefondan parazit sesi gibi birşey çıkıyor.bunlarla karşılaşan var mı

NFC'den olabilir. Ayarlardan açıksa kapatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.