Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nfc nedir?telefonu yeni aldım pek bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

nfc nedir?telefonu yeni aldım pek bilmiyorum

http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/connectivity/nfc-on-windows-phone
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    yardım için teşekkür ederim.deneyeceğim. bir şey daha sormak istiyorum. sağ taraftaki bul tuşunun görevini değiştirebiliyormuyum yada iptal edebiliyor muyum?
  • quote:

yardım için teşekkür ederim.deneyeceğim. bir şey daha sormak istiyorum. sağ taraftaki bul tuşunun görevini değiştirebiliyormuyum yada iptal edebiliyor muyum?

Devre dışı bırakma yok. Internet Explorer ayarlarına gir. İleri düzey ayarlar menüsüne girdikten sonra aşağıda varsayılan arama sağlayıcısı var. Ordan değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

televizyon kumandasının yanına telefonu koyunca tv kanalları deli gibi değişiyor. ayrıca akbilin yanına telefonu koyunca telefondan parazit sesi gibi birşey çıkıyor.bunlarla karşılaşan var mı

NFC'den olabilir. Ayarlardan açıksa kapatın

sorun buymuş kapatınca düzeldi.
  • Denim güncellemesinin getirileri neler oldu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

Denim güncellemesinin getirileri neler oldu acaba ?

http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/urun/lumia620/softwareupdate/
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Performans adına bir şeyler değişti mi peki hocam ? Bu arada ilginize teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

Performans adına bir şeyler değişti mi peki hocam ? Bu arada ilginize teşekkür ederim.

620 kullanmıyorum, o yüzden bilemiyorum. Bir de hızlı işlem merkezine hücresel veri açma kapama seçeneği geldi.
  • Benim arkadaşım yaklaşık 400₺ gibi bir fiyata telefon almak istiyor. Ben lumia 525 kullanıyorum arkadaşım ön kamera istediği için bu telefonu önerdim. Sizce alınabilir bir telefon mu veya varsa kronik sorunları nelerdir (daha önce sorulduysa kusura bakmayın okuyamadım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ben bu telefona bir ara developer olma yollarından 8.1 update yüklemiştim şuan Lumia Cyan telefonu güncelle diyorum güncel diyor Denim'i nasıl alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_1998

Benim arkadaşım yaklaşık 400₺ gibi bir fiyata telefon almak istiyor. Ben lumia 525 kullanıyorum arkadaşım ön kamera istediği için bu telefonu önerdim. Sizce alınabilir bir telefon mu veya varsa kronik sorunları nelerdir (daha önce sorulduysa kusura bakmayın okuyamadım)

Alınmaz

Acele etmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengzhnunl

Selamlar ben bu telefona bir ara developer olma yollarından 8.1 update yüklemiştim şuan Lumia Cyan telefonu güncelle diyorum güncel diyor Denim'i nasıl alabilirim ?

Bende de durum aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Selamlar ben bu telefona bir ara developer olma yollarından 8.1 update yüklemiştim şuan Lumia Cyan telefonu güncelle diyorum güncel diyor Denim'i nasıl alabilirim ?

Bende de durum aynı

Preview for Developers ya da yeni ismiyle İnsider uygulamasına girip seçili tiki kaldırıp öyle deneyin.
  • Arkadaşlar bir kaç problemim var, aşağıda sıraladım. Bana yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.
    1) Telefonu ilk aldığımda(arkadaşımdan aldım) formatladım, 3-4 tane veya daha fazla güncelleştirme yaptım. En sonunda 8.1 Denim oldu. Gözle görülür farklar oldu tabi.
    2) Kapakta ki + - tuşları çalışmıyor, veya çalışıyor telefon görmüyor. Arkadaşa sordum, kapağın altından bastığında çalışıyor dedi. Denemedim, kapaktan bastığımda 30 veya 10 olan müzik seviyesi saniyelik 9'a veya 29'a düşüyor, ancak sonra tekrar 30'a dönüyor.
    3) + - tuşlarına bastığımda ses seviyesi yukarıda kalıyor, gitmiyor. Belli bir süre sonra kendiliğinden kaybolsa da geri ve menüye dönme tuşu çalışmıyor ses seviyesinden dolayı, rahatsız ediyor bu beni.
    4) Denim'den sonra oldu bu, kapatma tuşuna bastığımda ekran görüntüsü alıyor. Almasını istemiyorum. Bazen telefonu kapatmak istediğimde kapatılmıyor bile.
    5) Ses çıkışı(veya höpörler) çalışmıyor, arkadaşıma sordum; ben de çalışıyordu, dedi. Sorunun ne kaynaklı olduğunu bilmiyorum, ancak kulaklık çalışıyor.
    6) Girişteyken şarj işareti ve yanında ayarlarda ki gibi bir işaret bulunan simge geliyor. Öyle kalıyor. Bataryayı çıkarıp güç düğmesi ve ses açma düğmesine basıp açtığımda böyle bir sorun olmuyor. Bu sorun her zaman olmasa da bazen karşılaşıyorum.
    7) Müzik dinledikten sonra çalan müzik kapatılmıyor, üstte kalıyor. Sebebini anlayamadım. Bir süre sonra kapansa da daha sonra tekrar geliyor.

Cevap verecek arkadaşlara teşekkürler. Farkettiğim sorunları da eklerim, yardımcı olacakları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahrym -- 16 Şubat 2015; 16:42:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jahrym

Arkadaşlar bir kaç problemim var, aşağıda sıraladım. Bana yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.
    1) Telefonu ilk aldığımda(arkadaşımdan aldım) formatladım, 3-4 tane veya daha fazla güncelleştirme yaptım. En sonunda 8.1 Denim oldu. Gözle görülür farklar oldu tabi.
    2) Kapakta ki + - tuşları çalışmıyor, veya çalışıyor telefon görmüyor. Arkadaşa sordum, kapağın altından bastığında çalışıyor dedi. Denemedim, kapaktan bastığımda 30 veya 10 olan müzik seviyesi saniyelik 9'a veya 29'a düşüyor, ancak sonra tekrar 30'a dönüyor.
    3) + - tuşlarına bastığımda ses seviyesi yukarıda kalıyor, gitmiyor. Belli bir süre sonra kendiliğinden kaybolsa da geri ve menüye dönme tuşu çalışmıyor ses seviyesinden dolayı, rahatsız ediyor bu beni.
    4) Denim'den sonra oldu bu, kapatma tuşuna bastığımda ekran görüntüsü alıyor. Almasını istemiyorum. Bazen telefonu kapatmak istediğimde kapatılmıyor bile.
    5) Ses çıkışı(veya höpörler) çalışmıyor, arkadaşıma sordum; ben de çalışıyordu, dedi. Sorunun ne kaynaklı olduğunu bilmiyorum, ancak kulaklık çalışıyor.
    6) Girişteyken şarj işareti ve yanında ayarlarda ki gibi bir işaret bulunan simge geliyor. Öyle kalıyor. Bataryayı çıkarıp güç düğmesi ve ses açma düğmesine basıp açtığımda böyle bir sorun olmuyor. Bu sorun her zaman olmasa da bazen karşılaşıyorum.
    7) Müzik dinledikten sonra çalan müzik kapatılmıyor, üstte kalıyor. Sebebini anlayamadım. Bir süre sonra kapansa da daha sonra tekrar geliyor.

Cevap verecek arkadaşlara teşekkürler. Farkettiğim sorunları da eklerim, yardımcı olacakları bekliyorum.

Telefonunuzu servise vermenizi öneririm. Tuşlarda bir sıkıntı var o yüzden sorunlarınızın çoğu. Garantiniz varsa ücretsiz onarırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Jahrym

Arkadaşlar bir kaç problemim var, aşağıda sıraladım. Bana yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.

Telefonunuzu servise vermenizi öneririm. Tuşlarda bir sıkıntı var o yüzden sorunlarınızın çoğu. Garantiniz varsa ücretsiz onarırlar.

Hayır garanti yok.

• Sizce Grand 2 mi Lumia 620 mi
    grand de 4.3 den yukarisi yok

• quote:

Sizce Grand 2 mi Lumia 620 mi

Çok farklı fiyat marka ve işletim sistemli 2 cihaz.

Grand 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Sizce Grand 2 mi Lumia 620 mi

Çok farklı fiyat marka ve işletim sistemli 2 cihaz.

Grand 2

Eyvallah kardeş ama yapcak bişe yok artık annem alacak maalesef Grand'i kendi telefonu bozuldu Lumiada klavye falan kötü olduğu için

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.