Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RKeles93

Arkadaşlar birkaç gün önce telefonum kendi kendine resetlemeye kapanmaya başladı.Kapandığında hiçbir şekilde açamadım.Şarja takarak açabildim.Daha sonra sim kartım kullanılmaz hale geldi.Bu sefer sim yeniledim telefon açılmaya başladı.(Eski sim takılı iken hata alıyordum.)
    Resetlenme ve kapanmalar azaldı fakat yine devam ediyor.Bu sorunun çözümü varmıdır ?
    Yoksa hafta sonu zenfone6 alacağım.Telefonum bana yetiyordu boş yere masraf yapmayayım.Garantisi devam ediyor , faturayı bulamadım.Teknosa eskiye dönük fatura veriyor mu ?

Teknosa eskiye yonelik fatura veriyor. Tarihi hatirliyorsaniz gidin isteyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefonum geçen sene servise gitti. Döndüğünde otomatikman güncellemelerimde gitmişti. İşletim hala Windows 8.0 . Güncelleme denetlediğimde Telefon güncel diyor. Ne yapmalıyım 😭

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

beyler bu ekran takılmasına yanıt vermemesine çare yok mu?
    birde benmi wifi hattını görmediği oluyor salak modemi resetleyince görüyor anlamadım gitti.

ekran filmini karıştırınca kilitlenme sorunu ortadan kalktı.ben mat film kullanıyordum.
    Gerçi ek olarak bir dünyada program kaldırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim 620 de son zamanlarda özellikle kamera bölgesi aşırı ısınmaya başladı. Telefon yakın zamanda sıfırlamadı acaba sıfırlasam etkisi olur mu??

• quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

Arkadaşlar benim 620 de son zamanlarda özellikle kamera bölgesi aşırı ısınmaya başladı. Telefon yakın zamanda sıfırlamadı acaba sıfırlasam etkisi olur mu??

Benimde oluyor. Ben sıfırlamıştım ama pek bir yararı olmadı

• Pil aşağıda kalıyor ama ondan olmasın. Bu arada güncelleme aldım yeniden başlatmaya neden olan kritik hata için güncelleme idi.

• quote:

quote:

birde benmi wifi hattını görmediği oluyor salak modemi resetleyince görüyor anlamadım gitti.

ekran filmini karıştırınca kilitlenme sorunu ortadan kalktı.ben mat film kullanıyordum.

Sorun tekrarladı seyrelsede windows10 güncellemesi ay sonu çıkacak bakam gelsin de değişecek mi...

• Arkadaşlar windows 10 ile beraber android uygulamalarının aktarımı kolaylaşacak hatta yükleme imkânı olacak diye okumuştum aslı var mıdır bilgisi olan var mı?

• quote:

quote:

quote:

Sorun tekrarladı seyrelsede windows10 güncellemesi ay sonu çıkacak bakam gelsin de değişecek mi...

Gelecek olan PC için.

• Merhaba 150 tl ye çok temiz 2.el lumia 620 buldum sizce alınır mı ? yine 150 tl ye xperia sola ve gigabyte g-smart rio r1 var karasız kaldım.
  • Diğerlerini bilemem de temizse L620 alınır.
  • Arkadaşlar eşim Lumia 620 kullanıyor
    Eşimin yazışmalarını tüm hareketlerini
    Takip edebileceğim bir proğram var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşlar 200 tlye kutulu temiz cihaz buldum alsammı ne diyorsunuz ? kasma yapıyormu whatsapp facede ?
  • arkadaşlar telefonum zil sesi çalmıyor zil sesi atadığım halde çalmıyor sadece titriyor sorun nedir
  • Ses açik degil mi?

• w10 rtm yi kuran varmı nasıl
  • hiç akıllı telefon kullanmadım. ben de 620 almak istiyorum. ikinci el de olaBİLİR
  • Sizce 620mi alim 530 mu

• quote:

Orijinalden alıntı: life_is_good

Sizce 620mi alim 530 mu

620 tabii ki.
  • benim telefonda yavaşlamaya başladı virüs falan mı girdi ? tuş kilidini açıyorum geç tepki veriyor. telefonda sadece ekşisözlük ve facebooka giriyorum. birde twitch uygulaması var whatsapp resimlerini falan hep sildim dün.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.