Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar denim geldi deniyor da bende hala gorunmuyor denim güncellemesi.

W10 bekledik bi umut o da gelmedi hala. Bu kamera programı çok geç fotoğraf çekiyor bıktım artık oğlumun çok güzel pozlarını kaçırıyorum.

Telefonu 2013 nisanda vodadone dan aldım denimi kurmanın bir yolu yokmu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 620 aldım valideye aldıgıma alacagıma pişman oldum. Android gecmisim var buna ragmen zorlandim!

- İse yarar bir dosya yoneticisi yok bulduklarım da ise yaramiyor
    - arka plana resim eklenmiyor bu nasil bir sacmaliktir ya? Sadece kilit ekranina resim konuluyormus.
    - mp3 leri zil sesi yapamadim! Dosya yoneticisinden klasor bulup icine atmam gerekiyormus neden ugrasayim ben bununla?
    - aşiri derecede karisik bir cihaz. Ben bile zorlandim annem daha da zorlanacak kullanirken. En basitinden ana ekrana kutucuk eklemeyi bile zor buldum.
    - her uygulamada kisisel verileri kullaniyor kapatmazsaniz. Genelde de izin almiyor bu islem icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 28 Şubat 2015; 16:43:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefondan bir tek ben memnunum herhalde (batarya hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Lumia 620 aldım valideye aldıgıma alacagıma pişman oldum. Android gecmisim var buna ragmen zorlandim!

- arka plana resim eklenmiyor bu nasil bir sacmaliktir ya? Sadece kilit ekranina resim konuluyormus.
    - mp3 leri zil sesi yapamadim! Dosya yoneticisinden klasor bulup icine atmam gerekiyormus neden ugrasayim ben bununla?
    - aşiri derecede karisik bir cihaz. Ben bile zorlandim annem daha da zorlanacak kullanirken. En basitinden ana ekrana kutucuk eklemeyi bile zor buldum.
    - her uygulamada kisisel verileri kullaniyor kapatmazsaniz. Genelde de izin almiyor bu islem icin...

Dediklerinizin olabilmesi için önce telefonunuzu güncellemelisiniz. Ayarlar>Telefon güncellemesi yolundan.

-http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/dosyalar/762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e
    - Yapılıyor. Ayarlar>Başlangıç+Tema
    -http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/zil-sesi-yarat%C4%B1c%C4%B1/5a99cbd9-e82a-4892-8264-17a64f9142e5
    - 60 yaşında tanıdıklarım sıkıntısız kullanıyor.
    - Sistem güvenli, Android gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: rev-ar

quote:

Lumia 620 aldım valideye aldıgıma alacagıma pişman oldum. Android gecmisim var buna ragmen zorlandim!

Olmuyor dediklerinin hepsi kolaylikla oluyor.8.1 guncellemesini yap , Dosyalarim gayet kullanisli telefonda yoksa onu yukle , Arkaplan icin ayarlardan resim sec , Zil sesi icin marketten zil sesi olusturucu indir hangi muzigi istiyorsan onu zil sesi yap

İşte sıkıntı orada hocam belli bir yaşın üzerindeki insan market filan nereden bilsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Dediklerinizin olabilmesi için önce telefonunuzu güncellemelisiniz. Ayarlar>Telefon güncellemesi yolundan.

-http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/dosyalar/762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e
    - Yapılıyor. Ayarlar>Başlangıç+Tema
    -http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/zil-sesi-yarat%C4%B1c%C4%B1/5a99cbd9-e82a-4892-8264-17a64f9142e5
    - 60 yaşında tanıdıklarım sıkıntısız kullanıyor.
    - Sistem güvenli, Android gibi değil.

Teşekkür ederim. Ama dedigim gibi belli bir yaşın üzerindeki insanlar bu kadar ayrıntı bilemezler, ayarlardan müzikleri zil sesi yapabilmeliler.

• merhaba bende cyan sürümü yüklü ve denim güncellemesinden yeni haberim oldu fakat güncelleme bulmuyor telefonum. ayarlardan baktığımda da sürüm cyan diyor hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jahrym

Arkadaşlar bir kaç problemim var, aşağıda sıraladım. Bana yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.
    1) Telefonu ilk aldığımda(arkadaşımdan aldım) formatladım, 3-4 tane veya daha fazla güncelleştirme yaptım. En sonunda 8.1 Denim oldu. Gözle görülür farklar oldu tabi.
    2) Kapakta ki + - tuşları çalışmıyor, veya çalışıyor telefon görmüyor. Arkadaşa sordum, kapağın altından bastığında çalışıyor dedi. Denemedim, kapaktan bastığımda 30 veya 10 olan müzik seviyesi saniyelik 9'a veya 29'a düşüyor, ancak sonra tekrar 30'a dönüyor.
    3) + - tuşlarına bastığımda ses seviyesi yukarıda kalıyor, gitmiyor. Belli bir süre sonra kendiliğinden kaybolsa da geri ve menüye dönme tuşu çalışmıyor ses seviyesinden dolayı, rahatsız ediyor bu beni.
    4) Denim'den sonra oldu bu, kapatma tuşuna bastığımda ekran görüntüsü alıyor. Almasını istemiyorum. Bazen telefonu kapatmak istediğimde kapatılmıyor bile.
    5) Ses çıkışı(veya höpörler) çalışmıyor, arkadaşıma sordum; ben de çalışıyordu, dedi. Sorunun ne kaynaklı olduğunu bilmiyorum, ancak kulaklık çalışıyor.
    6) Girişteyken şarj işareti ve yanında ayarlarda ki gibi bir işaret bulunan simge geliyor. Öyle kalıyor. Bataryayı çıkarıp güç düğmesi ve ses açma düğmesine basıp açtığımda böyle bir sorun olmuyor. Bu sorun her zaman olmasa da bazen karşılaşıyorum.
    7) Müzik dinledikten sonra çalan müzik kapatılmıyor, üstte kalıyor. Sebebini anlayamadım. Bir süre sonra kapansa da daha sonra tekrar geliyor.

Cevap verecek arkadaşlara teşekkürler. Farkettiğim sorunları da eklerim, yardımcı olacakları bekliyorum.

arkadaşın bozuk telefonu satmış.tamire göndermen lazım.

• Ustadlar annemin L620 ne aldığımızda bir güncelleme yaptım sanırım denim idi.o gün bugündür telefon lanet okuyor kendine son 3-4 gündür de telefon açık ama hiçbir ÅŸekilde gelen aramaları cevaplamıyor yukarı kaydırıyoruz ama açamıyoruz.nasıl bir sorundur bu böyle kadıncağız çok zor durumda iÅŸin içinden nasıl çıkabiliriz?eski sürüme nasıl geçeriz eÄŸerki çözüm olacak ise.

• Merhaba, lumia 620 kullanıcısıyım telefonun hafızasından silinin resimleri ve videoları kurtarmak istiyorum, hafıza kartından değil ama sadece telefonun kendi hafızasından nasıl yapabilirim siz değerli üstatlardan yardım bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanozer

Merhaba, lumia 620 kullanıcısıyım telefonun hafızasından silinin resimleri ve videoları kurtarmak istiyorum, hafıza kartından değil ama sadece telefonun kendi hafızasından nasıl yapabilirim siz değerli üstatlardan yardım bekliyorum teşekkürler

Otomatik yedeklemeniz açıksa hepsihttps://onedrive.live.com adresinde. Ya da telefondan OneDrive uygulamasından bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: ersanozer

Merhaba, lumia 620 kullanıcısıyım telefonun hafızasından silinin resimleri ve videoları kurtarmak istiyorum, hafıza kartından değil ama sadece telefonun kendi hafızasından nasıl yapabilirim siz değerli üstatlardan yardım bekliyorum teşekkürler

Otomatik yedeklemeniz açıksa hepsihttps://onedrive.live.com adresinde. Ya da telefondan OneDrive uygulamasından bakabilirsiniz.

Malesef orada yok, sd kartı tarama yaptırabildiğimiz gibi telefonuda sd gibi gösterip tarama yaptırma şansımız yok mu yıl 2015 vardır bir hal çaresi diye düşünüyorum

• merhabalar;
    arada telefon kilitleniyor şöyleki bastığım hiç bir şeyi almıyor ama kafasına göre tuşlara falan basıyor aldığımdan beri böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 16 Nisan 2015; 13:37:38 >
  • Arkadaşlar birkaç gün önce telefonum kendi kendine resetlemeye kapanmaya başladı.Kapandığında hiçbir şekilde açamadım.Şarja takarak açabildim.Daha sonra sim kartım kullanılmaz hale geldi.Bu sefer sim yeniledim telefon açılmaya başladı.(Eski sim takılı iken hata alıyordum.)
    Resetlenme ve kapanmalar azaldı fakat yine devam ediyor.Bu sorunun çözümü varmıdır ?
    Yoksa hafta sonu zenfone6 alacağım.Telefonum bana yetiyordu boş yere masraf yapmayayım.Garantisi devam ediyor , faturayı bulamadım.Teknosa eskiye dönük fatura veriyor mu ?
  • Dünde ilk defa benim telefon kilitlendi bataryası hariç çok memnundum ama yapacak birsey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArkadaÅŸlar merhaba bende aranıza katıldım bir sorumm olacak acaba uygulaları yükleyince bu alfabetik sıralamayı kaldırmanın yolu var mı bir de güncelleme almalı mıyım

• beyler bu ekran takılmasına yanıt vermemesine çare yok mu?
    birde benmi wifi hattını görmediği oluyor salak modemi resetleyince görüyor anlamadım gitti.
  • 1. Beni Gruba Alın Siyah L620 var

Ben bu telefonumla 3. Seneme girdim güzel ama artık kasıyor son yere düşürdüğümde işlemci fanı gelişi güzel çalışmaya başladı fan bazen çalışıyo, çalışöıyoçok ısınınca kapanmıyo ve bellek şeylerinde sorun var yatkili servise götürdüm 1 sene sonra ya elimde yada şarjda patlama riski varmış.
  • beyler benimlumia 620 yaklaşınca veya dokununca bi ses gelio o neden ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarqRight59

beyler benimlumia 620 yaklaşınca veya dokununca bi ses gelio o neden ??

NFC açık kalmış

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.