Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi baktım Lumia 620 için Güncelleme gelmiş(telefondan)
    Resmen şok oldum hayret vallahi billahi ilginç ötesi şarjı doldurup indiriyorum bakalım neler olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 27 Ağustos 2014; 10:17:31 >
  • ben yükledim dün gece, telefonda hiç bir değişiklik yok. Hiç bir özelllik gelmedi. Glance Background yükledim oda çalışmıyor. Bir yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

ben yükledim dün gece, telefonda hiç bir değişiklik yok. Hiç bir özelllik gelmedi. Glance Background yükledim oda çalışmıyor. Bir yardım.

Bir güncelleme daha yüklenecek. Tekrar güncelleme denetleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

ben yükledim dün gece, telefonda hiç bir değişiklik yok. Hiç bir özelllik gelmedi. Glance Background yükledim oda çalışmıyor. Bir yardım.

Dediğiniz gibi bir güncelleme daha varmış teşekkür ederim. Ayrıca bu güncellemelerle birlikte hafıza kartına oyun kurma özelliği gelecek mi bilginiz var ım?

• quote:

quote:

quote:

Dediğiniz gibi bir güncelleme daha varmış teşekkür ederim. Ayrıca bu güncellemelerle birlikte hafıza kartına oyun kurma özelliği gelecek mi bilginiz var ım?

Gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam herkese, DP 8.1 gdr 1 yüklü telefona kurmayı deneyen oldu mu? Ayarlar gitmeden temiz bir kurulum yapılabiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stark3387

Selam herkese, DP 8.1 gdr 1 yüklü telefona kurmayı deneyen oldu mu? Ayarlar gitmeden temiz bir kurulum yapılabiliyor mu?

Yapılamıyor
  • Test ettim baya iyi olmuş.Zaten beklediğim özellikler geldi.
    Zil sesi ve uyarı sesi seviyesi ayrı
    Hafıza kartı kullanılıyor artık.
    Dikkat ettiyseniz artık klavye mouse falan kullanabiliriz ????? eskiden otg kablo çalışmıyordu deneyenler varmı usbli mouse veya klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo

Test ettim baya iyi olmuş.Zaten beklediğim özellikler geldi.
    Dikkat ettiyseniz artık klavye mouse falan kullanabiliriz ????? eskiden otg kablo çalışmıyordu deneyenler varmı usbli mouse veya klavye

USB OTG henüz yok
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sorunlar mevcut peki? DPden çıkıp sıfırladıktan sonra güncelleme almak çok uzun olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: stark3387

Ne gibi sorunlar mevcut peki? DPden çıkıp sıfırladıktan sonra güncelleme almak çok uzun olacak

Hangi sorunlardan bahsediyorsunuz?
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    DP cihazlar için gelmemiş yeni farkettim, o yüzden anlayamamışım yazdığınızı :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo

Test ettim baya iyi olmuş.Zaten beklediğim özellikler geldi.

USB OTG henüz yok

Peki gamepad bağlamak için başka yöntem yokmu ?

• Telefonu kullanan arkadaşlar, cihaz Clash of Clans'i destekliyor mu? Destekliyorsa oynanisi nasil menuler arasi geciste kasma falan var mi acaba tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutufi123

Telefonu kullanan arkadaşlar, cihaz Clash of Clans'i destekliyor mu? Destekliyorsa oynanisi nasil menuler arasi geciste kasma falan var mi acaba tesekkurler

WP'de CoC oyunu yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lutufi123

Telefonu kullanan arkadaşlar, cihaz Clash of Clans'i destekliyor mu? Destekliyorsa oynanisi nasil menuler arasi geciste kasma falan var mi acaba tesekkurler

WP'de CoC oyunu yok.

Bu linkteki oyun cakma mi yani?
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/clash-of-clans/befaf41a-4a1b-4136-8af9-799aa894788d
    Edit:Guide oldugunu simdi gördüm tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lutufi123 -- 31 Ağustos 2014; 4:04:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Entropii

Benimde aklımda bu telefon var ama bir sorum olacaktı.Şu an C6-01 kullanıyorum 8 MP kamerası var bu telefonla çektiğim resimleri 620 görüntüleyebilir mi ?

lumiadan bahsediyosn ister canon ister nikonla çek her türlü açar ama sadece desteklediği formatları açar

• Geçen sürümler sayfaları kapatma falan tarzı çok güzel şeyler gelmişti. Şimdi bir cacık değişmedi sanırım? :D Çok iyi oldu dediğiniz birşey var mıdır?
  • Cyan bana niye gelmedi telefonda her türlü güncelleme yüklü ama hala black yazıyor?

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.