Bildirim
NOKIA LUMIA 820 ŞARJ OLMUYOR!!!!ACİL YARDIM!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şarj soketinde sıkıntı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj soketinde bir problem vardır bende de tam oturmuyor başka bir şarj aletiyle deneyin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de olmuştu hatta şarjda iken telefon şarj almasına rağmen şarjı bitip kapanmıştı. Garantiye yolladım sıfırladılar başka bir işlem yapmadan yolladılar düzeldi. Sizde cihazınızı bir sıfırlayın muhtemelen çözülür sorun. -
quote:
Orijinalden alıntı: sahbaz061
Aynı sorun bende de olmuştu hatta şarjda iken telefon şarj almasına rağmen şarjı bitip kapanmıştı. Garantiye yolladım sıfırladılar başka bir işlem yapmadan yolladılar düzeldi. Sizde cihazınızı bir sıfırlayın muhtemelen çözülür sorun.
Habire sıfırlanıcaksa telefonu kullanmanın ne anlamı kaldı ki. Türk mantığı gibi aç kapa düzelirle iş yürümez. Benim eski plastik samsung 1 kere bile sıfırlanmadı. Çoğu soruna bu sıfırlama işlemi tavsiye ediliyor ama onla da insan sürekli uğraşamaz ki -
quote:
Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY
quote:
Aynı sorun bende de olmuştu hatta şarjda iken telefon şarj almasına rağmen şarjı bitip kapanmıştı. Garantiye yolladım sıfırladılar başka bir işlem yapmadan yolladılar düzeldi. Sizde cihazınızı bir sıfırlayın muhtemelen çözülür sorun.
Habire sıfırlanıcaksa telefonu kullanmanın ne anlamı kaldı ki. Türk mantığı gibi aç kapa düzelirle iş yürümez. Benim eski plastik samsung 1 kere bile sıfırlanmadı. Çoğu soruna bu sıfırlama işlemi tavsiye ediliyor ama onla da insan sürekli uğraşamaz ki
Yok hocam sürekli değil bir kere sıfırla eğer düzelmezse teknik bir sorun vardır muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Habire sıfırlanıcaksa telefonu kullanmanın ne anlamı kaldı ki. Türk mantığı gibi aç kapa düzelirle iş yürümez. Benim eski plastik samsung 1 kere bile sıfırlanmadı. Çoğu soruna bu sıfırlama işlemi tavsiye ediliyor ama onla da insan sürekli uğraşamaz ki
Androidli samsung bir kere bile sıfırlanmadı dersen gülerler sana troll, biraz daha mantık lütfen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: j&j
quote:
quote:
Androidli samsung bir kere bile sıfırlanmadı dersen gülerler sana troll, biraz daha mantık lütfen
Yalanımız yok JJ kardeş JJ giyinip de bu tarz konuşmalar yapman hiç hoş olmuyor JJ giyen adam klas adamdır
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: j&j
quote:
quote:
Yalanımız yok JJ kardeş JJ giyinip de bu tarz konuşmalar yapman hiç hoş olmuyor JJ giyen adam klas adamdır
Lütfen şu Windows Phone bölümünde gelme arkadaş zevk mi alıyorsun burayla uğraşmaktan
Dolu adam işiyle boş adam milletle uğraşırmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X