Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc 8x mi yoksa bu telefon mu ? Tarifeye ek olarak alacağım. Donanım olarak htc 8x üstün gibi ama tam karar veremedim. Yaklaşık 2 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum aldıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

htc 8x mi yoksa bu telefon mu ? Tarifeye ek olarak alacağım. Donanım olarak htc 8x üstün gibi ama tam karar veremedim. Yaklaşık 2 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum aldıktan sonra.

tabiki de htc 8x.
  • Telefon muhteşem şuan hem telefonla konuşuyorum hem whatsapp tan mesajlasiyorum hem facebooktan medajlasiyom hem sms le mesajlasiyorum belki inanmazsiniz ama kasmanin k si yok ve geçişler çok çok çok stabil... Androidden sonra sarji çok iyi geldi... Klavyesi muhteşem çok çok hızlı yazabiliyosun... Ekranda hassas ayar var tırnakla falan çalışıyor... Kamera muhteşem zaten :D whatsapp ve Facebook yükledim çok stabiller... Mesajlar kısmında ilk sayfada smsler var Bi sayfa kaydırınca facebook mesajlaşma acılıyo tamamen senkronize oluyor sosyal yasamla çok klas... Şuan internet Explorer 10 la yazıyorum çok hızlı zaten... İzlenimlerimi daha detaylı yazacağım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası ve ekranı nasıl?

ekranı nasıl derken hassasiyet anlamında değil, çizilme felan karsısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 24 Aralık 2012; 23:15:47 >
  • Kamera gece çok iyi flasi falan baya iyi çekimler yapabiliyorum :D gündüz hiç çekim yapmadim :D

ekran olarak baya sağlam gibi tırnakla falan kullandım pek bişey olacak gibi görünmüyor...

• dun nokiashopu aradim 820 de eldiven ile kullanma yok dedi, 920 yi adamlar herhangi bir nesneyle kullanabiliyordu bunda durum ayni mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

dun nokiashopu aradim 820 de eldiven ile kullanma yok dedi, 920 yi adamlar herhangi bir nesneyle kullanabiliyordu bunda durum ayni mi?

Hangi nokia shopsa söyle istifa etsin onu söyleyen vatandaş...Bu cihazda da süper hassas dokunmatik ekran var.. Biraz önce yine bez ile denedim yine işlem yapabildim..sıkıntı yokkk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

htc 8x mi yoksa bu telefon mu ? Tarifeye ek olarak alacağım. Donanım olarak htc 8x üstün gibi ama tam karar veremedim. Yaklaşık 2 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum aldıktan sonra.

tabiki de htc 8x.

neden tabii ki de htc8x? sen htc8x sayfasında yapsana propagandanı.. htc 8x' in ne üstünlüğü var ? sadece inceleyen tüketiciler inceliğine hasta olur, başka bir numarası yok.. ben htc8x'i önerebilirim desen eywallah da "tabii ki de htc8x" demen olmamış sanki..

• quote:

Orijinalden alıntı: WinqSaber

quote:

quote:

tabiki de htc 8x.

neden tabii ki de htc8x? sen htc8x sayfasında yapsana propagandanı.. htc 8x' in ne üstünlüğü var ? sadece inceleyen tüketiciler inceliğine hasta olur, başka bir numarası yok.. ben htc8x'i önerebilirim desen eywallah da "tabii ki de htc8x" demen olmamış sanki..

Canım kardeşim 8x ile lumia 820 arasındaki farklar bariz sekilde belli, kaldı ki ben zaten lumia 820 kullanıcısıyım neden 8x propagandası yapayım...Yazmıs olmak icin yazmayalım once bi okuyalım degil mi...

• ne var mesela bariz fark ?
  • evet hocam bariz farklar neler mesela
  • quote:

ne var mesela bariz fark ?

En basitinden ekran çözünürlüğü... İki tane web sayfası acıp farkları goremeyecek kadar acizmisin

• yok ben aciz değilim de senin bahsettiğin bariz fark bu ise L820 telefonunu sat, git 1500 TL'ye htc8x al kullan paşa paşa..Ayrıca dpi değerleri arasında çok uçurum yok.. insanların senin kadar bilgisi yok demek ki gidiyorlar L820yi tercih ediyorlar.www.kıyas.la sitesinden bakabilirsin htc8x' in L820'ye olan üstünlüklerini ve eksikliklerini.. benim konuşmam çok bişey ifade etmiyor sonuçta. Asıl ironik olan L820 kullanıcısı olarak Htc8x' i neden tercih etmediğindir. Sonuçta Htc8x L820'den daha önce piyasaya çıktı ve bu süre içinde daha fazla konuşuldu daha fazla inceleme imkanı bulundu..acizlik sende galiba ki htc8x ile L820 arasında ki piksel farkını göremeyip gidip L820 almışsın..

iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinqSaber -- 25 Aralık 2012; 13:12:06 >

• quote:

yok ben aciz değilim de senin bahsettiğin bariz fark bu ise L820 telefonunu sat, git 1500 TL'ye htc8x al kullan paşa paşa..Ayrıca dpi değerleri arasında çok uçurum yok.. insanların senin kadar bilgisi yok demek ki gidiyorlar L820yi tercih ediyorlar.www.kıyas.la sitesinden bakabilirsin htc8x' in L820'ye olan üstünlüklerini ve eksikliklerini.. benim konuşmam çok bişey ifade etmiyor sonuçta. Asıl ironik olan L820 kullanıcısı olarak Htc8x' i neden tercih etmediğindir. Sonuçta Htc8x L820'den daha önce piyasaya çıktı ve bu süre içinde daha fazla konuşuldu daha fazla inceleme imkanı bulundu..acizlik sende galiba ki htc8x ile L820 arasında ki piksel farkını göremeyip gidip L820 almışsın..

iyi forumlar..

İsterdim almayı ama butcem buna yetti...bu cevap tatmin edermi seni...uzatmayayım gorus tercih meselesi...htc 8x diyorum hala...

• quote:

quote:

yok ben aciz değilim de senin bahsettiğin bariz fark bu ise L820 telefonunu sat, git 1500 TL'ye htc8x al kullan paşa paşa..Ayrıca dpi değerleri arasında çok uçurum yok.. insanların senin kadar bilgisi yok demek ki gidiyorlar L820yi tercih ediyorlar.www.kıyas.la sitesinden bakabilirsin htc8x' in L820'ye olan üstünlüklerini ve eksikliklerini.. benim konuşmam çok bişey ifade etmiyor sonuçta. Asıl ironik olan L820 kullanıcısı olarak Htc8x' i neden tercih etmediğindir. Sonuçta Htc8x L820'den daha önce piyasaya çıktı ve bu süre içinde daha fazla konuşuldu daha fazla inceleme imkanı bulundu..acizlik sende galiba ki htc8x ile L820 arasında ki piksel farkını göremeyip gidip L820 almışsın..

iyi forumlar..

İsterdim almayı ama butcem buna yetti...bu cevap tatmin edermi seni...uzatmayayım gorus tercih meselesi...htc 8x diyorum hala...

uzatacak bir şey yok.. iyi forumlar..

• quote:

HTC 8X bir üst sınıf telefon olarak düşünülebilir. Ekran çözünürlüğü olarak 1280x720 ekranı varken 820 800x480 piksel ekran ile geliyor. 8X yüksek hafıza sunarken 820 MicroSD desteği veriyor. Seçim ihtiyaçlarınıza göre değişir. Nokia markasını ve uygulamalarınıda unutmamak lazım.
  • http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Windows-Phone-8X-vs-Nokia-Lumia-820

Evet bende şöyle bir baktım. Baya üstün olduğu yanları var. 820 ninde üstünlükleri var ama çoğu türkiyede 2-3 yıl içerisnde kullanılamayacak şeyler (LTE gibi). Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim zaten arada baya fiyat farkı da varmış. Ben çok yakın diye düşünmüştüm ama tarife ile alındığında 400 TL gibi bir fark geliyor karşıma.

Bir diğer merakım da AMOLED ile S-LCD farkı ? Lumia 820 de AMOLED var acaba renk ve parlaklık açısından çok fark var mı arasında ? Geçen gün babama note 2 aldım onun ekranı çok güzel ama o süper amoled di sanırım yani bu 2sinden daha farklı gibi. İnternet incelemelerinde pek fark anlaşılmıyor. 2 telefona da bakanlar varsa hangisi daha iyi söylerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 25 Aralık 2012; 15:56:52 >

• 16gb gerçekten üstün bir hafıza bu arada htc 8x ve lumia820 isteklere göre 2side en iyi cihaz olabilir. Eğer nokia uygulamaları istiyorsan l820, beats audio istiyorsan htc 8x, hafıza daha fazla olsun istiyorsan l820(64gba kadar arttırabiliyorsun), daha ince olsun diyorsan htc 8x, daha ucuz diyorsan l820, internet daha hızlı diyorsan l820, yani çoğu yönden kıyaslanabilir bu 2 telefon bence.
  • Nokia Lumia 820 Rengarenk Dünyasıyla Avea'da!
  • Dün harita ve navigasyonu deneme imkanı buldum.. Çok başarılı bana göre. Gideceğim yeri km, zaman ve hız yönünden önüme serdi saniyede.. ayrıca hız limitinide kontrol edip 50 km hızı geçince seni uyarması hoşuma gitti..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.