Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafıza kartına uygulama, oyun kuruluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Hafıza kartına uygulama, oyun kuruluyor mu?

normalde kurulmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinqSaber

quote:

normalde kurulmuyor mu?

Normalde kuruluyor ama WP8'de kurulmuyor diyenler var. Bir de size sorayım dedim.
  • quote:

quote:

quote:

normalde kurulmuyor mu?

Normalde kuruluyor ama WP8'de kurulmuyor diyenler var. Bir de size sorayım dedim.

valla ilk defa duydum bunu.. madem kurulmuyorda adamlar neden sd kart yuvası yapmışlar ki bende şuan kart yok ama alınca denerim veya deneyen arkadaş varsa yardımcı olacaktır sana..

• quote:

quote:

quote:

quote:

normalde kurulmuyor mu?

valla ilk defa duydum bunu.. madem kurulmuyorda adamlar neden sd kart yuvası yapmışlar ki bende şuan kart yok ama alınca denerim veya deneyen arkadaş varsa yardımcı olacaktır sana..

O sadece müzik, fotoğraf vb. için. Ayrıca hafıza kartından uygulama yükleme var.http://www.windowsphone.com/tr-tr/How-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card
    Yine de teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

normalde kurulmuyor mu?

O sadece müzik, fotoğraf vb. için. Ayrıca hafıza kartından uygulama yükleme var.http://www.windowsphone.com/tr-tr/How-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card
    Yine de teşekkür ederim

ben teşekkür ederim bak ne güzel bilgilendirdin beni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cosicoz

En ilginç forum burasıdır. Telefonu alanlar var ama bir tanesi çıkıpta düzgün iki kelime yazmıyor :-)

"1- Boyut&Ergonomi;
    L820 boyut olarak biraz büyük görülebilir ama ekran genişliği ve ince yapısıyla bunu çok güzel ekarte etmiş Nokia..Ele tam oturuyor,tek elle çok rahat kullanabilirsiniz fakat kapakta kullanılan malzeme,telefonun elinizden kaymasına neden oluyor..Düşürme ihtimaliniz çok yüksek bilesiniz..Kasa malzeme konusunda L920'den geri kalmış ama yine de kaliteyi hissettiriyor..Kapaklar değiştirilebiliyor ve bence çok büyük bir artı bu..Ben şimdiden sarı renkten sıkıldım mesela:D Telefonun bir diğer eksiği ki bana göre çoğu kişi bundan rahatsız olacaktır;telefonu oynattığımızda arka kapaktan takır tukur ses geliyor.Bu ses yüksek değil tabii ki ama telefondan bir parça kopmuş hissi veriyor ama arka kapağa biraz baskı yapınca ses kesiliyor.Açıkçası ben çok rahatsız oldum,Nokia böyle bir seri çıkarıyor ama bu sorunu neden halletmeden çıkarıyor anlamadım açıkçası.NFC donanımı yüzünden bu ses meydana geliyor bilginiz olsun..

2-Windows ve Nokia ;
    Android kullanmış,ios kurcalamış ve en sonda blackberryi tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum; Windows çok klas bir iş yapmış.Kullanıcıyı yormayan,gayet pratik,basit,renkli,uygulamalar bakımından kısıtlı ama temel uygulamaları destekleyen bir işletim sistemi.Merak ediyorsunuz,keşfediyorsunuz ve yavaştan gelişen bu sistemde inanın çok keyif alıyorsunuz.Nokia kendine özgü uygulamalar ile WP8'i tamamlamış.

3-Kamera ve Ekran;
    Kamerayı akşam kullandım biraz ama çok bana hitap etmiyor bu foto olayları.Şunu söyleyebilirim,kesinlikle fotoğraf kalitesi başarılı.Emin olun kamera yönünden L920 ile yarışamaz,o da bana göre görecelidir.Bana yetti kamera yani.Ekran olarak ise, renkler canlı ve parlak.Piyasadaki üst modellere çok rahat kafa tutar ve bence eksiği yok.Ekranda parmak iziniz çok kalıyor ama bilginiz olsun.Ekran koruyucu kullanmak gerekiyor bana göre ama o da ekran kalibrasyonuna zarar verebiliyormuş.Bakalım neler olacak..

Sonuç olarak; Dün telefonu ilk aldığımda çok garip hissettim açıkçası.L920de bunu yaşamadım açık söyleyim.Fanboy gibi laflar atanlar oldu şahsıma ama L920 kullanan biri için bu telefon çok ince,çok klas gelebilir.En azından kendim dememe imkanı buldum ve şahsi görüşüm bu yönde.Kendi malını övme değil benimki lütfen bazıları gibi saçmalamayın.1 günlük kullanımda benim hissettiklerim,gözlemlediklerim bu yönde.Alacak arkadaşlar şundan emin olabilir;ödediğiniz paranın karşılığını kesinlikle alıyorsunuz, eminim L920 de öyledir. L820 alanlar çok şey kaybetmeyecektir bana göre,aksine benim için kameradan daha önemli olan kapak değişimi,hafıza artırımı,batarya değiştirebilme,ergonomi,hafiflik ve duruş..Ben şahsım adına iyi ki bunu almışım diyebiliyorum..

Herkese iyi forumlar.. "

Bunu aldığım ilk gün yazmıştım, 3. sayfada.. Düzgün gelmedi galiba sana :)

yani hocam kısaca alın diyosun...ve bana da bu yorumlardan sonra aldırmış oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: radapaz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cosicoz

En ilginç forum burasıdır. Telefonu alanlar var ama bir tanesi çıkıpta düzgün iki kelime yazmıyor :-)

"1- Boyut&Ergonomi;
    L820 boyut olarak biraz büyük görülebilir ama ekran genişliği ve ince yapısıyla bunu çok güzel ekarte etmiş Nokia..Ele tam oturuyor,tek elle çok rahat kullanabilirsiniz fakat kapakta kullanılan malzeme,telefonun elinizden kaymasına neden oluyor..Düşürme ihtimaliniz çok yüksek bilesiniz..Kasa malzeme konusunda L920'den geri kalmış ama yine de kaliteyi hissettiriyor..Kapaklar değiştirilebiliyor ve bence çok büyük bir artı bu..Ben şimdiden sarı renkten sıkıldım mesela:D Telefonun bir diğer eksiği ki bana göre çoğu kişi bundan rahatsız olacaktır;telefonu oynattığımızda arka kapaktan takır tukur ses geliyor.Bu ses yüksek değil tabii ki ama telefondan bir parça kopmuş hissi veriyor ama arka kapağa biraz baskı yapınca ses kesiliyor.Açıkçası ben çok rahatsız oldum,Nokia böyle bir seri çıkarıyor ama bu sorunu neden halletmeden çıkarıyor anlamadım açıkçası.NFC donanımı yüzünden bu ses meydana geliyor bilginiz olsun..

2-Windows ve Nokia ;
    Android kullanmış,ios kurcalamış ve en sonda blackberryi tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum; Windows çok klas bir iş yapmış.Kullanıcıyı yormayan,gayet pratik,basit,renkli,uygulamalar bakımından kısıtlı ama temel uygulamaları destekleyen bir işletim sistemi.Merak ediyorsunuz,keşfediyorsunuz ve yavaştan gelişen bu sistemde inanın çok keyif alıyorsunuz.Nokia kendine özgü uygulamalar ile WP8'i tamamlamış.

3-Kamera ve Ekran;
    Kamerayı akşam kullandım biraz ama çok bana hitap etmiyor bu foto olayları.Şunu söyleyebilirim,kesinlikle fotoğraf kalitesi başarılı.Emin olun kamera yönünden L920 ile yarışamaz,o da bana göre görecelidir.Bana yetti kamera yani.Ekran olarak ise, renkler canlı ve parlak.Piyasadaki üst modellere çok rahat kafa tutar ve bence eksiği yok.Ekranda parmak iziniz çok kalıyor ama bilginiz olsun.Ekran koruyucu kullanmak gerekiyor bana göre ama o da ekran kalibrasyonuna zarar verebiliyormuş.Bakalım neler olacak..

Sonuç olarak; Dün telefonu ilk aldığımda çok garip hissettim açıkçası.L920de bunu yaşamadım açık söyleyim.Fanboy gibi laflar atanlar oldu şahsıma ama L920 kullanan biri için bu telefon çok ince,çok klas gelebilir.En azından kendim dememe imkanı buldum ve şahsi görüşüm bu yönde.Kendi malını övme değil benimki lütfen bazıları gibi saçmalamayın.1 günlük kullanımda benim hissettiklerim,gözlemlediklerim bu yönde.Alacak arkadaşlar şundan emin olabilir;ödediğiniz paranın karşılığını kesinlikle alıyorsunuz, eminim L920 de öyledir. L820 alanlar çok şey kaybetmeyecektir bana göre,aksine benim için kameradan daha önemli olan kapak değişimi,hafıza artırımı,batarya değiştirebilme,ergonomi,hafiflik ve duruş..Ben şahsım adına iyi ki bunu almışım diyebiliyorum..

Herkese iyi forumlar.. "

Bunu aldığım ilk gün yazmıştım, 3. sayfada.. Düzgün gelmedi galiba sana :)

yani hocam kısaca alın diyosun...ve bana da bu yorumlardan sonra aldırmış oluyorsun.

valla kardeş dediğim gibi kamera ve ekran L920den üstündeğil olamazda ama seni tatmin edeceğini garanti edebilirim. Telefonu aldığında, biraz kurcaladığında paramın hakkını verdi bu cihaz demezsen aha gel ben burdayım şimdiden hayırlı olsun..

• eyvallah hocam burda görüşürüz o zaman
  • İnternet performansı nasıl yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsons

İnternet performansı nasıl yahu?

Şu yazıya bakabilirsiniz, Lumia 620 820'nin bir alt modeli ama aynı işlemci

http://windowstelefon.com/archives/2601/lumia-620-tarayici-testlerinde-galaxy-s-iiiu-geciyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsons

İnternet performansı nasıl yahu?

Youtube da ip5 s3 one gibi birçok cihazın lumia 920 ile karşılaştırılması var lumia 820 de 920 ile aynı işlemci ram vb.. internet hızı olarak... Yardımcı olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wingsaber, baranselona teşekkür ediyorum. Ben de gördüğüm yerde inceliyorum telefonu ve alırsam tercihm 820 den yana olacak. Ekranı ve kamerası daha iyi diye ağır, pili değişmeyen 920 ye hiç bakmıyorum :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosicoz -- 27 Aralık 2012; 23:05:33 >
  • internet explorer dan başka taraycı yokmu? Android te dolphin vardı efsane...
  • quote:

1.166 TL:http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_820_wh-lumia-820-cep-telefonu(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=63524

kaldırmışlar herhalde görünmüyor sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: radapaz

quote:

1.166 TL:http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_820_wh-lumia-820-cep-telefonu(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=63524

kaldırmışlar herhalde görünmüyor sitede

Yine kaldırmışlar. 3 haftadır aynısı oluyor. Gece almak lazım.

• Cepa Nokia Shop' a Lumia 820 kapakları gelmiş ama 2-3 tane :) aradılar bilgilendirdiler saolsunlar.. 69 TL' den satışa sunmuşlar.. İlgilenen arkadaşlara duyurmuş olalım :)
  • Kapak 69 lira...iyiymiş...

• bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum bu cihazı almak istiyorum sizin önerinize göre alıcam
    benim için olmazsa olmaz 2 basit özellik var
    1.ana ekrana pratik bi şekilde not alınabiliyor mu, notun devamlı ana ekranda veya kilit ekranında durmasını istiyorum
    2.telefon görüşme esnasında pratik bi şekilde ses kaydı yapabiliyormu, yani sonradan programla değilde kendi özelliği olarak

gps 3g diğer özellikler benim için önemsiz olmasada olur yada bana önerebileceğiniz başka cihaz varmı, fiyat farketmez iphone da bi türlü ana ekrana veya kilit ekrana not alamadım app ler ile oluyor ama hiç pratik değil
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.