Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım dostum tamam:) fotolarıda unutmayalım:DD
  • Hiç Lumia'sı çabucak çizilen var mı? Bendeki alalı daha 4 gün olmasına rağmen ekranın alt kısmında 2 parmaklık kılcal bir çizik yaptı. Başlangıcı yarım santimlik kısmı biraz daha derin. Acaba servis ekranı değiştirir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Hiç Lumia'sı çabucak çizilen var mı? Bendeki alalı daha 4 gün olmasına rağmen ekranın alt kısmında 2 parmaklık kılcal bir çizik yaptı. Başlangıcı yarım santimlik kısmı biraz daha derin. Acaba servis ekranı değiştirir mi?

aynısı bende oldu 4. günde hemde :D ben hemen bi ekran koruyucu aldım valla, 5 liraya.. bende ki çizik derin değil ama işte canımızı sıktı yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinqSaber

quote:

Hiç Lumia'sı çabucak çizilen var mı? Bendeki alalı daha 4 gün olmasına rağmen ekranın alt kısmında 2 parmaklık kılcal bir çizik yaptı. Başlangıcı yarım santimlik kısmı biraz daha derin. Acaba servis ekranı değiştirir mi?

aynısı bende oldu 4. günde hemde :D ben hemen bi ekran koruyucu aldım valla, 5 liraya.. bende ki çizik derin değil ama işte canımızı sıktı yinede

Ya ben 1.5 yıl kılıfsız korumasız iphone 4 kullanmışım hiç çizilmedi, bu daha 4. günde çizildi. Cidden soğudum. Ama ben de kılıf aldım hemen sonra :(

• gorilla glass' ın eksikliği işte.. valla bende çok üzülmüştüm ilk gördüğümde ama atlattım o tramvayı
  • Arkadaşlar ben lumia 820 de youtube uygulamasını kullanmıyorum, zaten uygulama ie10 üzerine bir client. Ben tarayıcısını çok sevdiğim için youtube'u sık kullanılanlara kaydettim, öyle kullanıyorum. Sorun şu ki ie10'dan youtube'dan ya da örneğin Dh'tan bir video izleyince bir müddet sonra müziklerimi müzik uygulamasında oynatınca ses seviyesi 1'e düşüyor. 0'a indirebiliyorum ama 2'ye ya da 30'a çıkaramıyorum, ses kısık kalıyor ve mecburen telefonu kapatıp açıyorum. Bu durum oluştuğunda nokia music ve youtube'da sorun olmuyor, sadece telefonumda kendime ait müziklerimde sorun oluyor.

Bir kere siz de denermisiniz, ie10 üzerinden bir kaç youtube videosu izleyip sonra müzik uygulamasını dener misiniz? Sorun bana mı ait yoksa genel bir sorun mu anlamış olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 31 Aralık 2012; 11:41:40 >
  • quote:

quote:

Hocam lumia 820 için ekran koruyucuyu nereden buldunuz ?
  • ankaradayım ben.. sende buralardaysan, sıhhıyede balıkçıoğlu iş hanı var..oradan aldım.. dükkan ismini hatırlamıorum ama tezgah 15 numara' da olması lazım
  • Kullanan arkadaşlar size sorum su şarz olayi nasıl kaç gün gidiyor telefonun bide tavsiye varmi cihazla ilgili
    Çizik olayı falan gibi alayimmi kararsız kaldım valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfa1500

Kullanan arkadaşlar size sorum su şarz olayi nasıl kaç gün gidiyor telefonun bide tavsiye varmi cihazla ilgili

valla kardeşim ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum, bi kaç yazılım hatası dışında öyle ahım şahım bir terso görmedim telefondan.. ha bunlarda nedir dersen bazen gelen aramada zil sesi takılıyor kısa süreli, müzik winampta takılırda aptal bi ses çıkarırya aynı onun gibi..diğer mevzuda ekran kiliti devreye girince wi-fi kesiyor ve şarj tasarrufa geçince yine wi-fi bağlantısını kesiyor.bunları sevmedim açıkçası. şarj bi gün idare ediyor bende.. sürekli wifi açık, yaklaşık bi saat müzik, yarım saat belki oyun, zırt pırt face-twitter mesajlaşma, 1 saate yakında tel. görüşmesi. sabah 7.20 de şarjdan alırım akşam 10 gibi takarım şarja.. rutine bağladı eşşekoğlueşşek :D 3-4 tam şarjda kendine gelir diyende var ama bende olmadı açıkçası. ilk gün nasılsa hala öyle şarj durumu.. bakalım yüksek mAh' lı pil çıkarsa alır takarız. o lüksümüz var yani telefondan ötürü

ayrıca telefonu sallayınca gelen ses bataryanın tam oturmamasından kaynaklıymış dün öğrendim onuda neden cuk oturan bir pil yapmamışlar aklım ermedi valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kfa1500

Kullanan arkadaşlar size sorum su şarz olayi nasıl kaç gün gidiyor telefonun bide tavsiye varmi cihazla ilgili

valla kardeşim ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum, bi kaç yazılım hatası dışında öyle ahım şahım bir terso görmedim telefondan.. ha bunlarda nedir dersen bazen gelen aramada zil sesi takılıyor kısa süreli, müzik winampta takılırda aptal bi ses çıkarırya aynı onun gibi..diğer mevzuda ekran kiliti devreye girince wi-fi kesiyor ve şarj tasarrufa geçince yine wi-fi bağlantısını kesiyor.bunları sevmedim açıkçası. şarj bi gün idare ediyor bende.. sürekli wifi açık, yaklaşık bi saat müzik, yarım saat belki oyun, zırt pırt face-twitter mesajlaşma, 1 saate yakında tel. görüşmesi. sabah 7.20 de şarjdan alırım akşam 10 gibi takarım şarja.. rutine bağladı eşşekoğlueşşek :D 3-4 tam şarjda kendine gelir diyende var ama bende olmadı açıkçası. ilk gün nasılsa hala öyle şarj durumu.. bakalım yüksek mAh' lı pil çıkarsa alır takarız. o lüksümüz var yani telefondan ötürü

ayrıca telefonu sallayınca gelen ses bataryanın tam oturmamasından kaynaklıymış dün öğrendim onuda neden cuk oturan bir pil yapmamışlar aklım ermedi valla

Kardeşim çok teşekkür ederim açıklama için alicam herhalde bur aya kadar
    Herkese iyi forumlar

• almanı tavsiye ederim. yenilikleri seversen tam sana göre bu telefon.. valla ben hiç pişman değilim aldığım için, burada da pişman olan görmedim.. hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Arkadaşlar ben lumia 820 de youtube uygulamasını kullanmıyorum, zaten uygulama ie10 üzerine bir client. Ben tarayıcısını çok sevdiğim için youtube'u sık kullanılanlara kaydettim, öyle kullanıyorum. Sorun şu ki ie10'dan youtube'dan ya da örneğin Dh'tan bir video izleyince bir müddet sonra müziklerimi müzik uygulamasında oynatınca ses seviyesi 1'e düşüyor. 0'a indirebiliyorum ama 2'ye ya da 30'a çıkaramıyorum, ses kısık kalıyor ve mecburen telefonu kapatıp açıyorum. Bu durum oluştuğunda nokia music ve youtube'da sorun olmuyor, sadece telefonumda kendime ait müziklerimde sorun oluyor.

Bir kere siz de denermisiniz, ie10 üzerinden bir kaç youtube videosu izleyip sonra müzik uygulamasını dener misiniz? Sorun bana mı ait yoksa genel bir sorun mu anlamış olalım.

Arkadaşlar yok mu deneyen, dönüt bekliyorum :(

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben lumia 820 de youtube uygulamasını kullanmıyorum, zaten uygulama ie10 üzerine bir client. Ben tarayıcısını çok sevdiğim için youtube'u sık kullanılanlara kaydettim, öyle kullanıyorum. Sorun şu ki ie10'dan youtube'dan ya da örneğin Dh'tan bir video izleyince bir müddet sonra müziklerimi müzik uygulamasında oynatınca ses seviyesi 1'e düşüyor. 0'a indirebiliyorum ama 2'ye ya da 30'a çıkaramıyorum, ses kısık kalıyor ve mecburen telefonu kapatıp açıyorum. Bu durum oluştuğunda nokia music ve youtube'da sorun olmuyor, sadece telefonumda kendime ait müziklerimde sorun oluyor.

öğle yemeğinde deneyimde sana döneyim kardeşim.. bakar ol foruma

• quote:

quote:

quote:

eyvallah başgan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 31 Aralık 2012; 11:49:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah başgan

dediğin şekilde uyguladım müdür..önce youtube' dan 2 video izledim ie'den, sonra kendi müziğimi açtım ama ses gayet iyi bende.. senin cihazda bi sıkıntı olabilir bilgin olsun..

• Arkadaşlar skyp kullanan var mı aranızda bugün Almanya ile görüştüm görüntülü cihz 10 dakikada gazla ısındı gibi geldi

• Telefonu bir arkadaşıma da aldık. Bende mesajlardayken sola kaydırma yapınca facebooktaki açık kişileri gorup mesajlaşabiliyorum. Ama arkadaşımın telefonunfa kısa bir sure sonra bu olay olmamaya başlıyor çevrimiçi kişileri gormek için baglanılamıyor diyor. Tum ayarlarımız aynı. Zaten telefonu kapatıp açarsa duzeliyor ama 10 dk sonra yine aynı uyarı çıkıyor. Neden olabilir

• Ben sorunumu daha iyi anladım.

Sorun şu : Eğer ie10 dan bir video açıp izlersem ve sesi kulaklıktan değilde telefonun hoparlöründen alırsam, bu olaydan sonra music uygulamasıyla kendi mp3lerimi dinlerken ses ayarlaması yapamıyorum, ses 1. derecede kalıyor, telefonu açıp kapamam gerekiyor. İster kulaklık ister hoparlör, ses derecesi 1 de kalıyor.

Eğer tube prodan izlediysem herhangi bir sorun yok.

Başınızı ağrıttığımın farkındayım ama bunu da bir denerseniz sevinirim.
  • Dostlar lg optimus 4xmi alayım lumia820mi alıp pişman olan felan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.