Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parsons

peki dostum iphone 5mi almam mantıklı lumia920mi? 2sininde +ları var -leride var örneğin nokiadaki bedava harita beni cezbetti wp8 beni cezbetti ancak oyun felana az olusu beni soguttu,iphone 5de ise 16gb hafıza bana yetermi? ve birde şu cepte yamuluyo felan ayagı nekadar dogrudur?

Ya parsons biz telefonları eskittik, o kadar anlattık, eksiğini gediğini artısını fazlasını herkes elinden geldiğince anlattı.. Hala yok şuna göre nasıl, buna göre şöylemi, böylemi.. Lg dion, iphone dion vırt dion zırt dion.. Kardeş allahını seversen ne alıyorsan al ne olur.. Bizde bilelim bi telefon aldığını..Yeter daa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Kırmızı kapak telefonu satın alırken verdikleri, siyah kapak ise benim bugün nokia shop'tan aldığım orjinal kablosuz şarj özellikli kapak. Ayrıca kablosuz şarj özellikli veya degil, siyah kapaklar çizilmiyormuş.

Kırmızı kapağın telefonun yanlarını saran bölümünde (kırmızı kapakta sol altta görünüyor) sadece seri no yazıyor, onun dışında başka bir yazı, logo ya da etiket yok.. Satın aldığım kapakta ise yine aynı yerde daha uzun bir seri numarası var, Ayrıca "wireless charging" "made in china" ve model numarası yazıyor. Birde yumaşıtıcı koruyucu bantların şekilleri farklı. Ayrıca siyah kapakta fiziksel tuşlar daha sağlam tutturulmuş. Vida gibi birşeyler var. Kırmızı kapaktaki daha dandik görünüyor. İki kapakta telefonu 10 noktadan tutuyor. Üstteki ve yandakiler ufak tutucular (çentik) iken alttakiler uzun tutucular.

İki kapağın malzeme kalitesi arasında fark varmı emin olamadım, siyah olan daha sert sağlam kaliteli sanki, emin değilim, psikolojik olabilir.

Kamera yuvasının üstündekiler nfc yongası için, siyah orjinal kapakta alttaki 4 elektrot ise kablosuz şarj için.

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ]

Bende diyorum ya bu kapak böyle olmamalı, sanki daha farklıydı dedim, haklıymışım.. Madem bi teknoloji geliştiriyorsun, kullanıcım rahat etsin diye yapıyorsun sonra da onu extra paraya çeviriyorsun.. Ayıptır yatamam aksesuar adı altında bunun aparatlarını satabilirsin de bu kapak olayı hiç olmadı.. Canım çok sıkıldı bu mevzuya ya.. O kadar para ver telefon al sonra üstüne aksesuar al ki teknolojiyi kullan.. Bazen keşke almasaydım diyorum ya

• Windows markete biraz haksızlık yapmışım, çok sağlam uygulamalar var.

• Arkadaşlar internet bağlantısı olduğunun da sizde de aşırı ısınma oluyor mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fikret3968

Arkadaşlar internet bağlantısı olduğunun da sizde de aşırı ısınma oluyor mu acaba

Bu bahsettiğin konu ile ilgili Nokia tartışma forumlarında bir kaç başlık görmüştüm.

Ben sadece bir kere mağazadan bir kaç programı arka arkaya indirirken ısınma hissettim. O da kayda değer bir ısınma değildi.

• bugun androide wp8 launcher indirdim, baya da iyi calisiyor :) kafamda 820 yi almasam mi diye soru isaretleri cikmaya basladi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 2 Ocak 2013; 11:23:22 >
  • Buna daha güçlü bir pil ne takabiliriz?

Geçiçi çözüm olarak bunu buldum ama beklemek istemiyorum :)
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280962991151&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

bugun androide wp8 launcher indirdim, baya da iyi calisiyor :) kafamda 820 yi almasam mi diye soru isaretleri cikmaya basladi :)

Hocam launcher 7 donate ben satın alıp kullanmıştım, oldukça başarılı, zaten metro ara yüzüne aşinalığım ordan geliyor.

fakat gerçek metronun yerini tutmaz bence, eksikleri çok var, tabi sen bilirsin :)

• Uygulamaları hafıza kartına atamıyorum telefon hafıza sı doldu gibi

• Uygulamaları hafıza kartına atamıyorum telefon hafıza sı doldu gibi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret3968 -- 2 Ocak 2013; 19:02:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Buna daha güçlü bir pil ne takabiliriz?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280962991151&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en

Mair hocam nokia shoptaki hanım extended batarya geme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi, gerçi ben inanmadım ama. Olsa sitesinde olurdu.

Hocam sen kulaklıklar konusunda oldukça tecrübelisin. 820, ses çıkışı ve müzik yazılımları hakkında da elbet diyeceğin bir kaç cümle vardır. Bizimle paylaşabilir misin ?

• quote:

Uygulamaları hafıza kartına atamıyorum telefon hafıza sı doldu gibi

uygulamaları da buraya mesaj atar gibi atıyorsan hafıza dolar tabii :-) (3 tane aynı mesaj gelmişte:-))
  • Beyler bu ay almayı düşünüyorum bu telefonu, android falan sevmiyorum ben açıkçası wp tam benlik diyebilirim, önerir misiniz? Birde alınca ne renk almamı önerirsiniz? Kırmızı ve sarı arasında kaldım açıkçası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Buna daha güçlü bir pil ne takabiliriz?

Mair hocam nokia shoptaki hanım extended batarya geme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi, gerçi ben inanmadım ama. Olsa sitesinde olurdu.

Hocam sen kulaklıklar konusunda oldukça tecrübelisin. 820, ses çıkışı ve müzik yazılımları hakkında da elbet diyeceğin bir kaç cümle vardır. Bizimle paylaşabilir misin ?

Estafurullah :)

Henüz uzun uzudıya dinlemedim. Ama radyodan dinlediğim kadarıyla bile iş görürdü. Hoparlör 30/30 seste bozulma yapsa da (kayıt düşük kalite radyo kaydıydı gerçi) oldukça güçlü gibi diyebilirim. Şu anda bir taşınma işimiz var. Ondan sonra elimdeki ufak bi hafıza kartını takar denerim.

• arkadaşlar bir kontrol edebilirmiyiz kamerayı açarken lensin önündeki siyah yuvarlak halka açılıp kameradan çıkarken kapanıyormu benim ki sabit duruyor daha önceki cihazlarımda açıp kapanıyordu
  • quote:

arkadaşlar bir kontrol edebilirmiyiz kamerayı açarken lensin önündeki siyah yuvarlak halka açılıp kameradan çıkarken kapanıyormu benim ki sabit duruyor daha önceki cihazlarımda açıp kapanıyordu

Açılıp kapanan bir şey görmedim başgan

• quote:

quote:

arkadaşlar bir kontrol edebilirmiyiz kamerayı açarken lensin önündeki siyah yuvarlak halka açılıp kameradan çıkarken kapanıyormu benim ki sabit duruyor daha önceki cihazlarımda açıp kapanıyordu

Açılıp kapanan bir şey görmedim başgan

ok sağol aga
  • quote:

quote:

bugun androide wp8 launcher indirdim, baya da iyi calisiyor :) kafamda 820 yi almasam mi diye soru isaretleri cikmaya basladi :)

Hocam launcher 7 donate ben satın alıp kullanmıştım, oldukça başarılı, zaten metro ara yüzüne aşinalığım ordan geliyor.

fakat gerçek metronun yerini tutmaz bence, eksikleri çok var, tabi sen bilirsin :)

androidli bir telefonununz varsa wp8 launcheri bir deneyin derim, arkadaslarimin telefonlarina da yukledim cok begendi herkes :) valla aklim karisti 820 yi almak yerine pili degistiresim var :))

• quote:

quote:

quote:

androidli bir telefonununz varsa wp8 launcheri bir deneyin derim, arkadaslarimin telefonlarina da yukledim cok begendi herkes :) valla aklim karisti 820 yi almak yerine pili degistiresim var :))

Önceki telefonumda kullandığım launcher

wp8 launcher
    messaging 7
    wp7 calculator
    ubermusic + skin
    wp7 notifications
    wp7 contact
    Smart keyboard + phone7 theme
    ayrıca miui rom yüklü ve miui wp7 temasıda var bildirimler falan tamamen wp olarak görünüyor
    hepsini yükleyin tile ları kaydedin...

şu an kardeşim kullanıyor düzeni bu şekilde lumiamla x5 i yanyana koyuyorum menü dizaynı rehber vb.. Fark yok gibi...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.