Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parsons

Dostlar lg optimus 4xmi alayım lumia820mi alıp pişman olan felan varmı?

4x boşver bir kere para ziyanı yazılım destegi sıfır lg kullanıcılarıyla hiç ilgilenmiyor 820 bende düşünüyorum şuan 920 ile arasında kaldım WP 8 lerde şuan tek eksik marketin gelişmemesi yavaş yavaş oturacaktır her yeni şeyde oldugu gibi insanımız hemen markette birşey yok dandik gibisinden yorum yapıyor 1 sene önce google play mi vardı dogru düzgün.. yavaş yavaş oturacaktır herşey.
  • Evet orası öyle ben lumia 820yi istemiyorum cünkü ppi değeri ve ekran çözünürlügü gerçekten düsük hd görüntü bile yok kullanıcıların hicbiride bu konu hakkında yorum yapmaz incelemelerini söylemezken almak istemiyorum:'(
  • Nası HD görüntü yok yılbaşı erken başlamış heralde.. 720p HD Degilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Nası HD görüntü yok yılbaşı erken başlamış heralde.. 720p HD Degilmi.

800*480 cozunurluk. ama bence gayet iyi, senelerce 640*480 15" monitor kullandik gayet de netti yalan mi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 820 stok

5 black
    5 white
    5 red
    5 yellow

fiyat : 1235 tl ( foruma özel )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Nası HD görüntü yok yılbaşı erken başlamış heralde.. 720p HD Degilmi.

800*480 cozunurluk. ama bence gayet iyi, senelerce 640*480 15" monitor kullandik gayet de netti yalan mi :))

Bencede iyi ama az daha yüksek olabilirdi 940 fln tabi birde işletim sistemine göre yapılmıs birşey oldugu düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: redpover

Lumia 820 stok

5 black
    5 white
    5 red
    5 yellow

fiyat : 1235 tl ( foruma özel )

Pahalı sanki

• Arkadaşlar kullananlar bi yardım edebilirmi? piksel değeri ve ekran çözünürlügü konusunda?
  • quote:

Arkadaşlar kullananlar bi yardım edebilirmi? piksel değeri ve ekran çözünürlügü konusunda?

Pixel değeri ve çözunurlugu belli zaten. Hd kalitesi beklemek abes olur. Ancak ekranın renk cumbusu o kadar iyi ki 800x480 oldugu aklınıza bile gelmiyor, gelse bile daha kaliteli gozuktugu aşikar. Ayrıca çok kaliteli goruntu istiyorsanız, kaldı ki mobil cihazlarda hd goruntu ne kadar gerekli oldugu tartışılır; size en azından htc 8x olmadı L920 onlarda yeterli olmassa iphone 5 tavsiye edebilirim.

• peki dostum iphone 5mi almam mantıklı lumia920mi? 2sininde +ları var -leride var örneğin nokiadaki bedava harita beni cezbetti wp8 beni cezbetti ancak oyun felana az olusu beni soguttu,iphone 5de ise 16gb hafıza bana yetermi? ve birde şu cepte yamuluyo felan ayagı nekadar dogrudur?
  • quote:

peki dostum iphone 5mi almam mantıklı lumia920mi? 2sininde +ları var -leride var örneğin nokiadaki bedava harita beni cezbetti wp8 beni cezbetti ancak oyun felana az olusu beni soguttu,iphone 5de ise 16gb hafıza bana yetermi? ve birde şu cepte yamuluyo felan ayagı nekadar dogrudur?

Vakti zamanında ilk nesil ve ikinci nesil olan 3g yi kullanmıştım ama anladım ki ios bana gore degil, benim ozgur olmam lazım...sonra androidle tanıştım benim için fazlasıyla yeterliydi gerçi hala yeterli ama degişiklik yapmak istedim ve windows phone a yoneldim. Onume bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar seçenek çıktı ki bunlar l820,l920 htc 8s ve Htc 8x. Htc 8x benim için aralarında en cazibiydi ama butçede sıkıntılar yaşayınca l820 ye yoneldim ve çokta memnun kaldım. Htc hala aklımın bir kenarında ama başka bahara inşallah. Dedigim gibi iphone 3g den sonra koptum iostan dogal olarak yorum yapamam ama yamulma olayı biraz asparags geldi bana. İos un uygulama ve oyun çeşitliliğine lafım yok, keza artık androidte ios aratmayacak aşamada. Play store un bu aşamaya gelmesine de an be an şahit oldum, ilk başlarda şu anki windows marketten farkı yoktu. Bu işler zamanla olacak işler. Ben win marketinde belki ios kadar olamasa da ileriki zamanlarda play store ile aşık atacak vaziyete gelecegine inanıyorum...kim bilir belki de her iki store u da geride bırakabilir, ne de olsa arkasında Microsoft var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 1 Ocak 2013; 11:45:06 >

• 8x istemişsin de lumia820de ucuz degil 1250tl 150tl daha biriktirip 8x alsaydın keske, ama güzel cihaza benziyor oda senide memnun bıraktıysa sorun yok zaten
  • Tekrar selam arkadaşlar, ben daha önce lumia 820 ile yaşadığım sorundan bahsetmiştim, bugün bursa da biri Nokia Shop olmak üzere iki mağazada denedim, aynı sorun o telefonlarda da var. Açıkçası buna sevindim.

Bugün nokia shoptan siyah kapağı satın aldım ve öğrendim ki telefonla gelen orjinal kapak ile telefon kablosuz şarj olmuyor. Orjinal kapak almanız gerekiyor. Siyah kapağın bir diğer avantajı da çizilmemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Tekrar selam arkadaşlar, ben daha önce lumia 820 ile yaşadığım sorundan bahsetmiştim, bugün bursa da biri Nokia Shop olmak üzere iki mağazada denedim, aynı sorun o telefonlarda da var. Açıkçası buna sevindim.

Bugün nokia shoptan siyah kapağı satın aldım ve öğrendim ki telefonla gelen orjinal kapak ile telefon kablosuz şarj olmuyor. Orjinal kapak almanız gerekiyor. Siyah kapağın bir diğer avantajı da çizilmemesi.

Bu kapak olayı çok saçma olmuş yani kablosuz şarj için bir tane daha kapak almak. 2 kapağın da içlerinin fotoğraflarını koyabilir misiniz?

• Kırmızı kapak telefonu satın alırken verdikleri, siyah kapak ise benim bugün nokia shop'tan aldığım orjinal kablosuz şarj özellikli kapak. Ayrıca kablosuz şarj özellikli veya degil, siyah kapaklar çizilmiyormuş.

Kırmızı kapağın telefonun yanlarını saran bölümünde (kırmızı kapakta sol altta görünüyor) sadece seri no yazıyor, onun dışında başka bir yazı, logo ya da etiket yok.. Satın aldığım kapakta ise yine aynı yerde daha uzun bir seri numarası var, Ayrıca "wireless charging" "made in china" ve model numarası yazıyor. Birde yumaşıtıcı koruyucu bantların şekilleri farklı. Ayrıca siyah kapakta fiziksel tuşlar daha sağlam tutturulmuş. Vida gibi birşeyler var. Kırmızı kapaktaki daha dandik görünüyor. İki kapakta telefonu 10 noktadan tutuyor. Üstteki ve yandakiler ufak tutucular (çentik) iken alttakiler uzun tutucular.

İki kapağın malzeme kalitesi arasında fark varmı emin olamadım, siyah olan daha sert sağlam kaliteli sanki, emin değilim, psikolojik olabilir.

Kamera yuvasının üstündekiler nfc yongası için, siyah orjinal kapakta alttaki 4 elektrot ise kablosuz şarj için.

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 1 Ocak 2013; 15:51:52 >

• Avea bana kablosuz şarj adaptöru ve kapagı hediye verdi. Ama siyah şarj kapagı sanki orjinal degilde yan sanayi gibi duruyor. Orjinal kapaga gore 1-2mm daha kalın yapıyor telefonu, kameranın oldugu kısımda 1mm lik açıklıklar oluyor, köşelerdede 0,5mm kadar açıklıklar kalıyor. Acaba kablosuz şarj kapagındaki o sistem sökülüp orjinal kapaga monte edilemez mi...

• müzik uygulamasında oynama, ileri alma ve geri alma tuşları altta ve bu tuşlara bassan da basılı tutsan da parçayı ileri sarmıyor bir sonraki parçaya geçiyor. Müzik ve video uygulamasında ise bu butonlar üstte çıkıyor, oradan ileri geri sarabiliyorsun. Aynı şekilde ses kısma açma tuşlarıyla ekrana gelen butonlarla da parçayı ileri geri sarabiliyorsunuz. Müzik uygulamasında niye yok ? saçma...

*BoltAction

Hocam siyah kapak bana daha kaliteli gibi geldi, fakat telefonun havasını pek alıyor standart android telefonlara benzetiyor sanki. Bahsettiğin açıklıkları ben farkedemedim, daha doğrusu sağ alt köşede çok az var ve belki zorlarsak kameranın alt tarafında biraz var.Siyah kapak daha kalın, bunu kameranın arka yüzey ile aynı hizada olmamasından anlıyorsunuz. Bu da sanki biraz avantaj gibi.

Ben iki tanede koruma kılıf buldum siyah ve beyaz aldım. standart şeyler, plastikten telefonu arkadan ve yanlardan sarıyorlar. ekran korumasıda buldum fakat çıkarttım, matmış, hem dokunuşu iğrenç hem prizma gibi ekranı biraz boğuk gösteriyor.

Bugün beyaz renkli lumia 820 ye baktım, telefonun arka kısmı çok hoş görünüyor ama ön yüzünü pek beğenemedim, ayrıca arayüzde kişiselleştirmede siyah ve beyaz seçenekleri yok, neden koymazlar bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 1 Ocak 2013; 16:59:43 >

• Ben o siyah kapagı kullanmam. Akşam deniyecegin sistemi beyaz kapaga taşımayı...

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Ben o siyah kapagı kullanmam. Akşam deniyecegin sistemi beyaz kapaga taşımayı...

:) Eyvallah Hocam :) Umarım başarırsın, bize önayak olursun
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.