Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    slm arkadaşlar. işletim sistemi olarak WP diğer sistemlere nazaran çok daha kararlı. lumiayı kötüleyip duran arkadaşlar büyük ihtimalle telefonu tam kullanmıyorlardır. ben de birkaç artısını yazıcam:
    - rakipsiz kamera. (tüm inceleme sitelerinde tasdik ediliyor)
    - amoled ekran. (çok yüksek kontrast sağlar ve pil tüketiminde eşsiz bir teknolojisi vardır. telefonu kullanırken bile ekranınızın tamamı enerji tüketmez)
    - iş ve ofis uygulamaları.
    - ücretsiz sağlık ve spor uygulamaları. (diğer telefonlardaki yüksek fiyatlı uygulamalardan çok daha geniş, bilimsel ve telefon yazılımıyla birlikte geliyor)
    - navigasyon. (androidde google navigasyon türkiye de çalışmıyor. diğerinin başarısızlığı zaten malum. lumiada sağlıklı, ömür boyu güncel, ve ücretsiz.)
    - mix radio ücretsiz sınırsız müzik istediğiniz türde istediğiniz sanatçılarla listeler oluşturup dinleyebilirsiniz.)
    - nfc (birçok telefonda hala yok ama birkaç nfc etiketiniz varsa ne kadar işe yaradığını görebilirsiniz.)

bir iki olumsuz yönü:
    - ram yetmiyor
    - sistem dosyalarını modifiye edemiyoruz. (root yok)
    - dosya gezgini gelişmemiş.

yazılan eleştirilere baktığımızda whatsapp gibi uygulamaların kusurlarıyla telefonu eleştirmişsiniz. bunlar WP nin sorunu değil o uygulamanın yapımcısının sorunudur.3. parti uygulamalar telefon üreticisi tarafından üretilmez.
    müziği susturamayıp telefonu kapatmak da kullanıcının sorunu. ben susturabiliyorum.
    dosya gezgini yetersiz ama var. her dosya kendini açan programda gözükür. örneğin pdf formatlı bi dosya aldınız. reader programında bu dosyayı görebilirsiniz. .rar uzantılı dosyanız varsa yine bu türü açan herhangi bir programda dosyayı bulabilirsiniz.

• osmandeha O kullanıcısına yanıt
    artisi yok demedim. artisini bu saatten sonra yazmam. ancak yazacak olsam sizden cok daha fazla arti yonunu yazarim. ama bana bu telefonu ovmeyiniz, lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size övmuyorum zaten haksiz elestirilere cevap olarak yazdim. Whattsapp a olan elestirileri WP a yonelik olarak yazmissiniz. Ayrica beni tanimadan benden cok yazabileceginizi iddia etmeniz sizce de garip deil mi. Telefonun her cipini ve yazilimla ilgili her ayrintisini avcumun ici gibi bilirim ayiptir soylemesi ama. Lumiayi elestirirken de boyle yapmadiniz umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandeha -- 15 Temmuz 2015; 16:47:31 >
  • Sıfırını uygun fiyata nerden alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iayksl -- 16 Temmuz 2015; 21:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iayksl

Sıfırını uygun fiyata nerden alabilirim

büyük siteler stoklarını bitirdi. arada derede kalan,geri dönen mallardan bulursun sadece.
  • mesajları nasıl yedekliyoruz. ayarlardan mesaj yedekleme bölümü açık ama onedrive a yedeklenen bir şey göremiyorum
  • Arkadaşlar 820 deki en iyi lens programı hangisi 8.1

• quote:

Orijinalden alıntı: .:EmR@H:.

Arkadaşlar 820 deki en iyi lens programı hangisi 8.1

lens derken? fotorağf çekme falan mı ben b612 yi kullanıyorum.gideri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmen

şu kapağı nerede bulabilirim ?

şu tarz kapakları nerede bulabilirim?
  • Arkadaşlar merhaba ben efsane 820 yi nisandan beri kullanıyorum. Gerçekten muhteşem. Lakin üzen bir iki nokta var. Birisi nete bağlanınca 5 dakika içinde aşırı ısınıyor. İkincisi de ısınma zamanında net yavaşlıyor. Sorunu teleservice sallamadı hiçbirşey yok dedi. Bunları yaşamasam çok memnunum telefonumdan. Çözüm ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ethemugur

Arkadaşlar merhaba ben efsane 820 yi nisandan beri kullanıyorum. Gerçekten muhteşem. Lakin üzen bir iki nokta var. Birisi nete bağlanınca 5 dakika içinde aşırı ısınıyor. İkincisi de ısınma zamanında net yavaşlıyor. Sorunu teleservice sallamadı hiçbirşey yok dedi. Bunları yaşamasam çok memnunum telefonumdan. Çözüm ne olabilir ?

W10 insider kullanıyorsan eğer ısınma normal 8.1 'dede belirli bir seviyeden sonra ısı derecesi artıyor arka planda çalışan işlemleri sınırlandırman lazım.

• Teşekkürler ancak sadece internette gezinirken yanıyor telefon. 8.1 deyim ve uygulamalarda az.

• Yaklaşık bir ay önce internetten stokta kalanlardan sıfır olarak lumia 820 aldım. Sim kartı takıp 7-8 dakika görüşme yaptıktan sonra sim kartı görmemeye başladı, başka sim kartlar denediğimde de değişiklik olmadı. Servis sim kart girişinin bozulduğunu garanti kapsamına girmeyeceğini yaklaşık 100₺ masrafı olacağını söyledi. Microsoftun sitesinden garanti durumuna baktım telefonunuz garanti dışında diyor. Daha yeni telefon nasıl böyle olabilir diye mail attım gerekli yerlere şikayet edeceğimi söyledim. Microsofttan haber bekliyorum haftasonu çalışmıyorlarmış. Başka neler yapmalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim.

• w10 güncellemesini kuran var mı? durum nasıl?
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    hala kurmadıysanız bulaşmayın derim :)
  • Benimde bir sorum olacak. Daha önce bölge ve dili değiştirince cortana geliyordu fakat artık gelmiyor. Bu sorunu format atmadan çözebilir miyiz?
    Windows 8.1

• fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    bölge ve dili yani ikisini de Amerikan İngilizcesi yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatıyor musunuz?
  • hiç kurmadım. son sürüme en yakın sürüm olması sebebiyle kurmayı düşünüyorum. ondan osruyoruz.kuran var mıdurumlar nasıl?diye
  • Elbette yapıyorum. Bu sorunun tek çözümü format maalesef.

• x571 X kullanıcısına yanıt
    son sürüme yakın bile olsa hala sorunlar mevcut, o yüzden bu kadar beklemişsiniz beklemeye devam edin derim. (benim gibi) :)
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.