Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w10 bu şekilde kullanmak uzun vadede pilinizi çok daha çabuk yıpratır.
  • Beyler Telefonun vidalarını sökerken bi tane vida kırıldı meret T4 olan bataryanın ortasında bulunan vida başı koptu meret çok hassasmış gevşek diye sıktım elimde kaldı vida içinde kalan vidayı nasıl çıkacağım bir de bu vidanın yenisini nerden bulabilirm.
  • telefonculara sorucaksın başka yerde bulamazsın.
  • Kardeşimin ekranı kırılan L820 sini serivse verdim, üzerine 175 tl ödedim.L830 yollamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobZombie92

Kardeşimin ekranı kırılan L820 sini serivse verdim, üzerine 175 tl ödedim.L830 yollamışlar.

Yok artık. Hangi servis?

• l820 kalmadı demek artık, ben pil sordum servislere hic birinde yok yedek parca sıkıntısı var demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Kardeşimin ekranı kırılan L820 sini serivse verdim, üzerine 175 tl ödedim.L830 yollamışlar.

Yok artık. Hangi servis?

Teleservice

• Ekran iç dış mı patlaktı? Nokia Care bana 250 TL fiyat verdi.

• quote:

Hangi servismiş bu? Hemen kırıyım baride servise veriyim bende veriyim üstünede 200 veririm 830 yollasınlar banada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Hangi servismiş bu? Hemen kırıyım baride servise veriyim bende veriyim üstünede 200 veririm 830 yollasınlar banada.

aynen katılıyorum, garantisi bitmeden ben de kırayım 830uma kavuşayım
  • kırma kafasındaki arkadaslar oldukca bu ulke bes para etmez hiç bir konuda zaten etmiyorda adamlar bir guzellik yapmıs hemen bunu kullanıp abanma istegi ondan sonrada rezalet su bu devam valla bize cok bu tarz hizmetler zaten 3 kurus olduk her konuda :)
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Ne güzelliği arkadaşım öyle bir güzellik yapabilirlermi? Bir yerde 1300 tllik telefon diğer yerde 450 tllik telefon biz verelim o zaman bizimkinide yenilesinler varmı öyle bir şey.
  • Adam ticaretini yapmamıs gelis fiyatına aradaki farkı istemis sadece hemen atlayıp uyanıklık yapmak isteyenler cıkmıs bu millete bence bu tür hizmetler gerçekten cok fazla daha azı bile bize yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Ekran iç dış mı patlaktı? Nokia Care bana 250 TL fiyat verdi.

İç ekran kırıldı.

• konu sakin. hortlatayım giderayak.
    lumia maceramı sonlandırıyorum.
    lg g2 siparişi verdim.
    wp'yi denemiş oldum diye kendimi teselli ediyorum.
    aylık gelirim 20bin tl olsa bile sanırım gidip iphone almam. biz böyle büyümedik. elim varmaz.
    2gb ram'li lumialar belki ihtiyacımı karşılar. ancak 1gb asla karşılayamaz. android'e göre hoşuma giden yanları elbet var.
    ancak, iş bilenlerin çoğu zaman dediği gibi... ürün alırken öncelikleri iyi belirlemeli ve ihtiyaca uygun bir telefon alınmalı.

işletim sistemine sitemim var. bu telefon 2012 model. 2012 yılında alıp da hala kullanan varsa saygı ve selamlarımı sunuyorum. nelerden mahrum kaldığını bilmedi bu insanlar. o yüzden dillendirmeye de gerek yok.

övülecek ve sövülecek çok yanı var. isteyen olursa şikayetlerim nelerdi ve hangi yanları güzeldi elden geldiğince yazabilirim.

bundan önceki telefonum jiayu g4h idi. mumla aradım onu. bu kadar söyleyeyim. :)

• bu gün bir güncelleme yayımlandı bu ne dir? yükleyen var mı?

@kuyuduzu sövülecek yanları yazarmısın
  • hata düzenlemesi, küçük bi güncelleme. kendi kendine kapanıp açma hatasını gideriyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza87

hata düzenlemesi, küçük bi güncelleme. kendi kendine kapanıp açma hatasını gideriyormuş.

w10 ne zaman gelecekmiş bilgi var mı hiç?
  • kesin bir bilgi yok, Eylül sonu diyen de var, yıl sonu diyen de. pc sürümü 29 temmuz ama mobile sürüm için net bir tarih verilmedi. ben kendimi yeni yıla inandırdım, eğer erken gelirse mutlu olurum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer
    kuyuduzu sövülecek yanları yazarmısın

kenara not ettiğim bir yazı vardı. özelden yollarsam daha iyi olur. eksi yağmuruna tutulabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.